Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vétó
aktív tag
A napokban szóba került - már nem először - az okostelefonok kezelőfelülete. Mármint pontosabban az, hogy az okostelefonok kezelőfelületeit, és az alkalmazásokat is úgy tervezik, hogy az a jobbkezeseknek "kedvezzen".
Én ugyan jobbkezes vagyok, de bal kézzel is majdnem ugyanúgy tudom használni a telefonomat, mint jobbal. Ez persze nem jelenti azt, hogy másoknál is így működik, de én nem látok ebben problémát.
Kíváncsi vagyok többek véleményére is, tényleg szükség lenne balkezes telefonokra is??? (a jobbkezesek válaszai is érdekelnek
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest