- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fujifilm X
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
VoIP hívásokra mit használtok Android és PC közt? Már majdnem az összeset néztem, ami elérhető a Marketben, de egyik se jó, van aminek nem is értem a működését, mint például a Tubaloo, de a többinek meg nincs PC-ra programja. Eddig csak a Skype-ról és a Google Voice-ról tudok, ami működik, de előbbihez nincs kliens, a Nimbuzz nem frissíti a kontaktlistát és semmit nem tudok kezdeni vele (feltéve, hogy bejelentkezik, általában nem jön össze neki, ahogy a webes felületen se), pedig először úgy tűnt, működik, a Fring meg 5-ből egyszer működik csak, akkor is megszakad egy idő után a beszélgetés és órákig képtelen újracsatlakozni a Skype hálózatára, az utóbbi meg csak az USA-ban elérhető, ott is csak meghívásos alapon, hogy szakadjanak meg.
Egy vagyont elköltök a hálózatok közti hívásra Barátnőmmel, pedig ilyen halál egyszerű lenne a megoldás. Nincs véletlenül valakinek elérhető androidos Skype? Tudom, hogy a Verizon-nál letölthető, de nyilván ha már a telefonon van, nem tudja ellenőrizni, hogy nem csak külföldön jár a gazdája. Esetleg Skype kliens még abból a korból, amikor elérhető volt (volt ilyen?)? Vagy legalább java-s verzió? Esetleg más ötlet?
Eléggé kiábrándító ez a helyzet.
Aktív témák
- Synology NAS
- Wuthering Waves
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest