Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz gipsztigris #80543 üzenetére
Sajnos nekem Dolphin alatt se jön be. Samsung Galaxy Note 3-om van, XXUGNG1 Alapsávú KitKat, roottal. Gyanakodtam a reklám blokkolásra, de hiába oldottam fel, semmi.
Kép: [link] -
drmotto
őstag
Xposed nélkül van valami módszer a root elrejtésére?
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan rádió app 4.4-es androidra ami nem igényli a fülhallgatót? -
unravel
őstag
Mi az a' Exposed?
Mr X
De de de ! Kell ez nekem a Greenifyhoz?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Legalább ide már bekerültünk.
Google Translate App Can Instantly Translate Text In 27 Languages (Video) -
nimfas
addikt
Offline navit keresek ami utca, házszám alapján keres. Maps.me nem jó mert csak utcát tud. 😠
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz zeon.hu #80966 üzenetére
Ezt értem. De a hangerőgombok nyomogatása és egy hangsáv hangerejének változtatása sztem nem ugyanaz. Az, hogy a gombnyomogatást nem tudod detektálni, sztem nem jelenti azt, hogy hangerőt sem tudsz változtatni. Azt nem tudom, hogy Lollin most hogy áll az Xposed. Ha működik, akkor Xposed Additions -szal tudod remapolni a hangerőgombot. Ne hangerőt állítson, hanem Robotparancsot indítson. Így a Robot biztosan értesül minden gombnyomásról és ez alapján adja ki az utasítást a hangerőváltoztatásra. Nálam a menü gomb működik így.
-
junkpod
veterán
Kick Ass Torrent Search appot NE telepitsetek soha.
Meg régebben raktam fel, praktikusak tűnt. Már akkor is feltűnő volt, hogy kényszerített leallassal lehetett csak nyugovóra küldeni, de ennyiben maradtunk. Utóbbi időben már nem is működött olyan jól és egy határozott mozdulattal toroltem
Szinte azonnal észrevettem, hogy a telo gyakori indokolatlan feleledese megszunt, illetve volt egy olyan jelenség is, hogy egy tized másodpercre feketére villant a kijelző és ezt elég sűrűn ismetelgette.
Meggyőződésem, hogy valamit folyamatosan ugykodott a háttérben.Box's don't touch!
-
MODERÁTOR
-
Deck
titán
Használ valaki Amplify-t?
PS5
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #79335424 #80960 üzenetére
tulajdonképpen megvan a megoldás
a feltételhez beírtam hogy 19.00>31.00<
akkor 24 óra+7 órát veszi alapul,ami ugye 0 órátol reggel 7-ig tart,mármint a +7 óra.
kiprobáltam hogy az időt átálitom 19.02-re pl,már elfogadta,ha 02.00-re akkor is,viszont a 07.03-at már nem
amúgy köszi a segitséget!
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #80958 üzenetére
Elvileg lehet, ha műveletnek adom meg.
Csak eseményként (pl csökkent a hangerő) nem lehet műveletet hozzárendelni.
Most még 4.4.2-n vagyok, akkor érint majd, ha felmegy a Lolli, de egyelőre elég bugos a beta P7-re.
Lányom telefonján viszont fontos a hangerő detektálása, mert rendszeresen leveszi és ilyenkor hiába hívnám.
(Máskor meg benne hagyja a fejhallgatót, ilyenkor nem csörög ki a hangszóró, de Tamás megoldotta a robottal a kérésemre)#?*@&!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #80945 üzenetére
Én most, az éjszaka dúltam át az egész Drive -ot. Hát, jó nagy katyvaszt hozott össze a Google és sztem a változtatásoktól jól össze is kutyulódtak a dolgok, ezért dob nálam errort letöltésnél.
Ami a képeket/videókat illeti, a Picasa sztem már nem játszik. Helyette van ez a Drive -os fotók dolog. A "csak wifi" alapértelmezetten aktív, az offline tárolás viszont nem. Ezeket weben és a kliensben is tudod állítani. Van olyan lehetőség, hogy automatikusan a fotókba töltse fel a képeket, videókat, de ez alapértelmezetten inaktív. Két választásod van. Vagy a fotókban tárolod a képeket, videókat, vagy a fotó alkalmazáson kívül, a Drive -odon. A fotókban a Google konvertál (egységesít, butít) és egy szabályozható jogosultságú közzététel a cél, némi extra szerkesztési lehetőségekkel. Ennek a beállításait a Drive webes felületén, a "fotók" -ba lépve találtam meg. Cserében, a fotókban tárolt tartalom korlátlan, nem vonja a 15GB -ból. A másik lehetőség az eredeti formátum és méret megtartása és a fotókon kívül tárolás a Gdrive -ban.
Csak az a bibi, hogy az én videóim is a fotókon kívűlre lettek feltöltve. A méretük meg is maradt, de nem azokat streameli, hanem egy butított verziót, egy beágyazott, Youtube -os lejátszóval. Az eredeti fájlokhoz csak akkor férek hozzá, ha a tulajdonosuk szerinti drive -ba vagyok bejelentkezve. Pedig, az egész mappa és ezáltal az összes, abba feltöltött fájl jogosultsága az, hogy bárki hozzáférhet és letöltheti akár link nélkül, keresővel rátalálva is.aprokaroka87:
Nem látom át, hogy mi lehet a bibi, de ha Robot lenne, akkor megpróbálnám megkerülni. Sztem ez Tasker -rel is működne. Létrehoznék egy globális változót, aminek az értékét 19:00 -kor 1 -re állíttatnám, 02:00 -kor meg 0 -ra (vagy, true/false). A Task feltételében pedig ennek a változónak az értékére hivatkoznék. Ha változó = 1, akkor futtathatja a Taskot.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
mi a különbség a Microsoft Office Mobile és a Microsoft Word + Microsoft Excel + Microsoft PowerPoint között? első progi 27MB körül van a többi meg kb 100MB körül apponként.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #80956 üzenetére
Visszakerestem, mert én kérdeztem rá a Robot topikban:
Lolli alatt a hangerő fel/le gombok detektálása nem megy, mint esemény.#?*@&!
-
Oldman2
veterán
válasz aprokaroka87 #80950 üzenetére
Ez emlékeim szerint azért van, mert az adott feltétel nem így valósul meg (Hogy érthetőbb legyen dátumot is írok mellé):
07.30. 19:00 -től 07:31 02:00-ig
hanem így
07:30. 02:00-től 07:30 19:00-ig
remélem érthető a probléma.
:-) -
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #80949 üzenetére
Taskerrel nem lehet hangerőt automatizálni?
Bár Lolli alatt már meg se lepődök, ott mintha robottal se menne.így terveztem, de ez nem oldja meg azt a gondot, hogy az sd-n lévő filmeket ne tolja fel.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
aprokaroka87
nagyúr
viszont az alábbi problémámra a tasker topikban sem kaptam választ eddig,beírom ide is hátha valaki tudná megoldást rá.
üdv!
Valami furcsa van a Taskerreladott egy task
amiben megvan határozva hogy egy adott parancsot 19.00 óra és 02.00(éjszaka) közt futtason le.
Viszont furcsamód ha úgy adom meg hogy nagyobb legyen 19.00 óránál és kisebb legyen 02.00 óránál az adott parancsnál pirosat mutat,tehát a feltételbe köt bele.
Megnéztem igazábol neki gondja van azzal hogy egy nap 24 órábol áll
ha ugyanis ugy adom meg,hogy 19.00> és 24.00< akkor elfogadja,viszont a 19.00> és 00.30> már nem.Ha beírom hogy 24.30 azt is elfogadja,sőt 72.00 órát is
Ez azóta van amióta a 4.7-es verzió kijött,a 4.6 nál megadtam hogy 19.00> és 02.00< akkor 19.00 óra és éjjel 02.00 óra közt elfogadta
Esetleg várom a tippeket.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz junkpod #80947 üzenetére
Mifim van, szóval a teló szerint mindig wifin vagyok.
Szerk.: meg tudom oldani, csak meglepett, mikor elsőre feltolta az sd-n lévő filmeket is.automatizálót használok ilyenekre, ha widget is kell hozzá, akkor Zooper vagy Elixír, de gondolom, ennél egyszerűbbet keres
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #80942 üzenetére
Emui-n van energiagazdálkodás widget, fényerő van benne, de hangerő nincs.
Bár a P8-on EMUI 3.1 van, talán már azt is tettek bele.#?*@&!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok javasolni egy olyan progit, amivel a főoldalon egyszerűen tudom a telefont némítani, a fényerőt állítani, stb. ? P8-ról van amúgy szó.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Szmuki #80939 üzenetére
Mivel főverzió váltás volt, gyári visszaállítás nem segít.
Próbálj keresni hozzá rollback-et a telefon topikjában vagy xda- n.
Lehet, hogy kell majd egy köztes rom is a visszaálláshoz.ha más nincs, beállítások-biztonság, ott tudsz mentést csinálni. Utána mehet a full wipe, rom csere, majd mentésből a visszaállítás. Ha adatokat is mentenél, akkor külső program (Helium, Titanium Backup, stb.) javasolt.
#?*@&!
-
Szmuki
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Samsung Galaxy Core Prime Okostelefonom.
Amíg nem frissítettem(én hülye) az op.rendszerét, tök gyors volt.
De amióta frissült sokkal lassabb lett a telefon.
(lehet ez a probléma hogy 5.0.2 Android rendszer került rá...)
Hogy lehetne visszaállítani az eredeti rendszert?
Gyári visszaállítást próbáltam. Nem segített.''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
-
kovacs65
senior tag
-
mekker
őstag
Üdv!
Egy éve nem foglalkoztam ROM mókolással. Miket kell wipe-olni CWM-ben, hogy minden beállítás, program megmaradjon úgy, ahogy van?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Dottore
addikt
válasz S e t h #80928 üzenetére
Ez a nem akartam reklámozni eszembe juttatja, hogy milyen furcsán vagyunk bekötve. Gondolkodás nélkül elküldünk bárkit a francba, de ha dicsérni kell, akkor azt valahogy szégyenlősen tesszük. Tisztelet a kivételnek persze.
Szóval, hogy gyakoroljam, mert ezt be is vezethetnénk akár, nekem a Solid Explorer készítőjével van kellemes tapasztalatom. Sok fejlesztővel dolgoztam már együtt, de az a srác hihetetlen mennyire türelmes, valamint jó szándékú. Ide tartozik még a térképes Locus csapata is és nem utolsó sorban Barta Tamás, aki az E-Robot fejlesztője.
[ Szerkesztve ]
-
dorkabd
újonc
biztonsági mentés lett csinálva a mobilról. így se lehet visszatenni valahogyan?
-
MODERÁTOR
-
dorkabd
újonc
SZIASZTOK!
segitsetek légyszi nagyon fontos!Viber alkalmazás törölve lett androdios telómról, utána újra aktiváltam de elveszett az összes üzenetem
hogyan tudom ezeket visszaszerezni?kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nem akartam reklámozni, pedig lehet, hogy megérdemelné.
Oldman2, igen, mondhatni nyilvánvaló is lenne, mert annál az alkalmazásnál ez közismert tény, ezért is írtam le, mert ezen kívül, ha ritkán is de akad még ilyen fejlesztő.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Mivel meglehetősen ritka fejlesztői magatartásról van szó, ezért megosztom.
Egy alkalmazás fejlesztőjével régebben is leveleztem már, akkor nem jutottunk dűlőre, ugyanis amit én kértem benne, azzal ő nem értett egyet, elbeszéltünk egymás mellett és mit ad isten pár verzióval később csak visszaköszönt amiről beszéltem.Ez kb másfél évvel ezelőtt volt.
Aztán pár hete ismét írtam neki, vázoltam egy lehetőséget, nem válaszolt, gondoltam egyéb problémája is lehet, de mivel nem reagált, ezért elkezdtem bújni a webes felületet, ahol az alkalmazásról ír és ismét találtam újdonságokat, amiket egy hete ismét megírtam neki, hogy a korábbi meglátásomat akár figyelmen kívül is hagyhatja, mert azóta találtam benne jobb lehetőséget.
Erre jött egy válasz amiben elnézést kért amiért nem reagált korábban, de gőzerővel készül az új verzióra, majd adott egy linket a fejlesztői verzióhoz, amiben benne volt a pár héttel ezelőtti meglátásom, beépítette és kérte teszteljem működik-e.
Ahhoz képest, hogy számos fejlesztő nem reagál, vagy ha megteszi akkor is csak bullshitet nyom, azt kell mondanom az ilyen support megérdemli a támogatást.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Itt, az Androidos topikokban az SDmaid az ajánlott és slussz. Teszteltem, tényleg hasznos lehet, de én ezt is inkább "manuális módban" próbáltam. Vagyis, térképezze fel a helyzetet, mutassa meg, hogy mit talált, de semmihez se nyúljon az engedélyem nélkül. Ha mindenképpen szeretnél egy "vírusirtót", akkor én az Avastot ajánlom. Első sorban azért, mert ha rájössz, hogy tök fölösleges a vírusirtó, akkor az a funkció külön is kikapcsolható, viszont a többi szolgáltatása (SIM figyelés, hálózati forgalom figyelés és root -tal tűzfal, hívásmanager, eszközkereső, stb.) továbbra is hasznos marad.
-
MODERÁTOR
-
Probert75
addikt
SD Maid Pro esetleg
-
törölt tag
Sztem fölösleges ennyit vacakolni a mindenfélével. Tudod, én az All in One megoldásokat preferálom. Facebook kliens + Messenger. Ahogy itt olvasgatom, nekem úgy tűnik, hogy elég hatékonyan tudja megfékezni a zöld robotot, ha netán virgonckodni támadna kedve. Sztem még a teleszemetelést is megoldja.
-
Shiku
aktív tag
Clean Mastert vagy CCleanert javasolnátok; vagy esetleg más hasonló alkalmazást?
-
arnyekxxx
veterán
válasz aprokaroka87 #80906 üzenetére
ezzel kezdtem a "hibajavítást"
-
freddirty
senior tag
válasz #79335424 #80899 üzenetére
Nem értettem félre, látom hogy így működik. De azt is látom, hogy a zzs kontaktomat sem találja meg a kereső csak az első Z leütésére (másik 30-al együtt), se a második z se a harmadik után nem jön fel.
Tehát a keresés logikájával van prolémám, konkrétan ugye nem karakter alapú hanem betű alapú. Ami szerintem bug és nem feature. De ez nézőpont kérdése
Egyébként érdekes, hogy mintha ez csak a név mezőre lenne igaz, akinek a nickname-ben van valami rövidítés kettős betűkkel ott már karakterenkénti a keresés, és szépen megtalálja. Szóval egyre inkább bugnak látom.fred
-
arnyekxxx
veterán
válasz aprokaroka87 #80901 üzenetére
sok éve aktív volt, korábbi butatelefonon jó volt évente 2x operaminivel elütni az időt ott ahol nem találtam wifit. Ebbe az új telefonba 2napja ment bele a kártyám, akkor bekapcsoltam a mobilnetet, szintén OMinivel felzabáltattam kemény 5megát belőle, amit lehetett menüböl letiltottam, hogy más ne mászkáljon az opera mellett, aztán este lekapcsoltam a mobilnetet. Azóta is ott van szürkén a kapcsoló, mégis jött hajnali fél2kor az sms, hogy a mai forgalmat elkezdtem. A rendszer többnapos bontásban mutatja a mobilnethasználatot, azokat látom, amik 2napja felszaladtak, de az nem derül ki, hogy azóta mi növelte mondjuk 1kb-al a forgalmat, olyat nézetet nem tudok beállítani, hogy mai mobilhasználat.
-
törölt tag
válasz #79335424 #80897 üzenetére
Húúú, de tele a hócipőm a Google f..ságaiva! Feltöltöttem egy másik videót. Rákeresek böngészőben, nincs bélyegkép és azt írja, hogy a videó előkészítés alatt. Letöltésre bökve, símán jön a szokásos, letöltős-figyelmeztetéses (a fájl túl nagy az ellenőrzéshez) felület. Egy óra múlva ránézek, van bélyegkép, de letöltésnél "404 error", "file not found". Ez tuti nem user error! Milyen tárhelyszolgáltatás az, aminél a szolgáltató nyíltan elismeri, hogy halvány dunsztja sincs arról, hogy hova pakolta a user feltöltött adatait?
-
kovisoft
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest