- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #81599 üzenetére
nincs cwm kellene,de a garancia miatt nem merem.
Mtk tools mentést csinálhatnák,de na....de majd megoldom a hétvégén már
amúgy én azt szeretném hogy ha megtörténik a "lopás" akkor auto ujrainditás után..az os ne bootoljon be,de nem merem
de inkább az elrentettés a cél,azaz aki el akarja lopni,beijedjen. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81597 üzenetére
Nem. Más a gond. Ki kéne próbálnia egy külső tápos, USB -s HDD -vel.
Az gáz. Legalább CWM+Aroma van? Nálam van egy olyan alap, hogy SMS -ben, vagy e-mail -ben kapott kódra reagál a Robot. Egy kódra Webkey szervert indít (távvezérlés kijelzősérülés esetére), egy másikra pedig kikapcsol minden robotparancsot és rebootol (ha valamit nagyon elcsesznék). A lopásgátlós projectem még nekem sem teljes, de addig ott az Avast. A C Locker -t meg egyébként is használom. Abban van képküldés hibás pinkód beütés esetén.
-
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81565 üzenetére
Úgy látszik, más a gond. Ha elkezdek leszedni a Flud-al egy torrentet sd1-re, csiga lassan tölt. Vártam egy percig, de nem gyorsult. Ahogy át tettem sd0-ra, egyből nagy sebességel indult a letöltés. Ki érti ezt!?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81591 üzenetére
Erőforrás szempontból mindenképpen előnyös, ha a GUI hókuszpókuszt is meg lehet oldani az automatizálón belül.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81585 üzenetére
OK. Megvan. Ha jól értem, akkor ez olyasmi, mint a Zooper, csak a Taskeren belül?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Használja-e valaki a g:hu térkép/geocaching alkalmazást? Itt találtam egy leírást hozzá, miszerint nagyon jól használható túristatérképként, ami a hegyekben nekünk most kifejezetten jól jönne. Még korábban letöltöttem a leírásban szereplő linkekről a szép nagy méretű térképfájlokat, pc-n kicsomagoltam őket és visszamásoltam a tabletre, szerettem volna beimportálni a programba, de nem sikerül. A leírás majdnem 2 éve készült, a program azóta egy kicsit átalakult, de megtaláltam hol lehet kitallózni a térkép fájlt. Viszont a programon belül felugró tallózó közel sem jelenít meg minden mappát, valamint a belső sd gyökerében sem jött létre a g.hu.content mappa, amiről a leírás beszél, kicsit tanácstalan vagyok.
A beállításokban nem értem miért szürke, azaz nem használható a Térképfile-ok helye menüpont. Az alatta lévő Térkép menüponttal lehet beugrani a tallózásba, de az a lent látható módon nagyon hiányos, a valóságban legalább 4x ennyi mappa van ott.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81583 üzenetére
Gravitybox -szal nem megy a remap. Xposed Additions pro kell hozzá. Ezt a "screen" -t nem értem. Mi az, hogy "screen -t csinálni"?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81581 üzenetére
A gombnyomás emulálása és a hozzá tartozó funkció előhívása az két, külön dolog. Gombnyomást shellparanccsal is tudsz emulálni. Remap -ra is van lehetőség, de az már tényleg Xposedes mutatvány. Minap kihullott a mágnes a gyári tokból, ezért a teló nem érzékeli a fedél becsukását. Így, a "kisablakos" híváskezelő sem jelenik meg. Ezért átprogramoztam a kamera gombot híváskezelőnek. Sztem a Power menüt is át tudnám rakni más gombra.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #81579 üzenetére
ha jól tudom az a systemui.apk alá tartozik...
igazából az a bibi hogy pl a tasker sem tudja kezelni a bekapcsoló gomb(end call) hosszú lenyomását,mert a kikapcsoló activity csak úgy jön be.
De azt még pl a gravitibox sem kezeli,tehát sanszos hogy az a rész tiltva van kernelszinten. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #81575 üzenetére
Xposed nem kell hozzá. A
su
reboot -p
shellparancs kikapcsolja. Sztem a kikapcsoló menü activity -jét root nélkül is be lehet hívni, de nem találom a pontos csomagnevet. Anélkül meg nem tudok manuálisan intentet készíteni és Apexben sem tudom, hogy mit kéne hozzá kiválasztanom. Nem csináltam még ilyet root nélkül. -
localhost
Közösségépítő
Az androidos mobilokat ki lehet kapcsolni szoftverből vagy elérni azt a menüt ami a kikapcsológomb megnyomásakor jön fel és végül a kilépés/újraindítás választható ?
-
Jakuu
őstag
Valaki tud arra valami appot vagy modult, amivel a SD kartyat elsodleges tarhelykent lehet a telefonhoz rendelni? A Redmi 1S-emnel a xextsorage mukodik V5 MIUI alatt es JB4.3-al, viszont sajnos a V6, vagy Custom CM alatt a 4.4 vagy magasabb verzioju android alatt nem.
Igy sajnos ket tarhelyet latok es a Tibi menteseim es adatok mint a masodik adattarolon vannak es emiatt a szoftverek nem mukodnek. -
teo77
őstag
válasz
aprokaroka87 #81565 üzenetére
Próbáltam, de nem segít, sajna.
Szerk.: illetve megtáltosodott tőle! Épp azelőtt formáztam meg, mielőtt javasoltad(kérdezted). Most sokkal jobb! 👍
-
drnet
aktív tag
Miért van az, hogy ha 10-15 percig nem használom a telót, akkor Skypon nem leszek elérhető. A másik félnél a nevem mellett lévő Skype ikon zöldről sárgára vált, és azt írja, hogy nincs a gépnél. Ha megpróbál hívni, akkor csak csatlakozást ír ki, de nem azt, hogy kicseng. Több telefonnal is kipróbáltuk, és mindegyiknél ez az eredmény. A wifi be van állítva, hogy mindig bekapcsolt állapotban legyen.
-
drmotto
őstag
Költöztetnék egy G2 miniről egy M4 Aqua telefonra mindent. Elvileg mindkettő tudja a hátösszeérintéses módszert, azonban nem történik mégse semmi. A mini rootolt, semmi sincs fagyasztva vagy törölve a gyári cuccokból, az aqua most lett kivéve a dobozból. A miniben nincs SIM, de ehhez ugye nem is kellene.
Mi lehet a hiba?
Köszi -
-
teo77
őstag
Ha az sd0-ra ment a Flud, több száz magával tölt. De, ha beállítom, hogy az sda1-re töltsön, nem megy fel néhány kB-nál többre a letöltési sebesség. Mivel lehet a gond, mit gondoltok?
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
viberben az animált üzenet készítésekor lefagy a kép a telefonomon(hang van), és be kell zárnom a vibert és újraindítani, hogy használni tudjam. Mi lehet a gond? Samsung Galaxy S4
-
törölt tag
Nem tudom, hogy ezt miért nem oldja meg a fejlesztő. Több, mint egy éve írtam neki erről. A NAS -om előző firmware -ében volt egy bug. Ha nem külön a megosztásokat, hanem a teljes meghajtót csatoltam, akkor a fájlkezelők csak a puffer 24MB -ját látták tárhelyként, nem a 2TB -os HDD -t. Asztali TC -ben van egy olyan opció, hogy "tárhelyfigyelés a célmeghajtón". Ezt kellett kikapcsolnom. Az Androidos TC -ben nincs ilyen. Lesz...ja, hogy van-e elég helyed. Solid -dal viszont csak olvasni tudtam a NAS -t, mert a tárhelyfigyelést nem lehet kikapcsolni, ezért azonnal megállította a műveletet, ha 24MB -nál nagyobb fájlt akartam írni a NAS -ra.
-
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon idegesítő program a telefonomon. Ez a Bloomberg Business. Szeretném eltávolítani a Note 3 készülékemről de nem engedi eltávolítani a rendszer. Miért? Hogyan lehetne ezeket a kéretlen alkalmazásokat letörölni?
-
-
Bozek
nagyúr
-
Land
veterán
Érdemes a Chromet lecserélni egy másik bongeszore plusz kijelzoido reményében? Ha igen, mire?
-
atike
nagyúr
A MobilKresz-en kívül létezik valamilyen kresz oktató és/vagy gyakorló program androidra...? Lehet fizetős, nem lényeg, hogy ingyenes legyen....
-
törölt tag
Sztem pont ugyanúgy működik, mint PC -n. Partíción belül csak átcímzés van, nincs valós adatmozgás. Ha előbb másolná, akkor egy 4GB -os fájlt már nem tudnék áthelyezni, mondjuk, a Download -ból, a Movie -ba, mert duplikálva nagyobb a két fájl, mint a teljes felh. -i tárhelyem. Ha SolidExplorer -ben, partíción belül alkalmazom a kivágást/beillesztést, akkor a művelet azonnal végrehajtódik. Másolással ez képtelenség lenne ilyen rövid idő alatt.
-
air
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81542 üzenetére
Előbb törölni, aztán másolni.
-
vicze
félisten
Egyik se. Elmeséled hogy szerinted hogyan kéne működjön technikailag adatok áthelyezése, ha nem a leirt módon?
Amikor pl PC-n tapasztalod ezt akkor ott csak a file rekord mutatója íródik át. De ugye itt a fàjlrendszerhez konkrétan az MBR-hez nincsen API így áthelyezése sincs.
-
Bozek
nagyúr
Melyik fájlkezelő működik úgy, hogy ha áthelyezek egy fájlt, akkor nem másolni akarja, majd utána törölni? A Solid Explorer kiírta, hogy nincs elég hely, mert nagyobb volt a mérete...
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81529 üzenetére
Az S naptáron belül annak beállításaiban nincs benne sehol, hogy mely naptárak jelenjenek meg a google naptárak közül?
-
kaciokos
őstag
Láttátok a CPU-Z legújabb frissítését? Random előugró, teljes képernyős reklámok, a becsukó gomb 5 másodpercig visszaszámlál, mielőtt kattintható lenne, és mindeközben reklámvideót játszik hanggal. Veszettül örültem, amikor csendes környezetben elindítottam az appot, aztán éghettem.
-
nrbx
tag
hello, a napokban vettunk egy Samsung S5 Mini-t. a Facebook alkalmazasban a gorgetes eleg szaggatottan megy. ez ilyen minden androidos telefonon? (videok automatikus lejatszasat kikapcsoltam)
Csak az en WP8.1-es telommal (HTC 8S) tudom osszehasonlitani, ahol nem szaggat. koszonom. -
csadi0011
őstag
-
dave0825
őstag
válasz
Quasi_modo #81518 üzenetére
Nem biztos, hogy War ez...
XDA-n is csomó .apk van, ami nem War ez... Meg Play-ről is le lehet szedni gépre .apk-ban, de akár másik telóról is át lehet küldeni .apk-t, ami egy telepített app-ból van (pl. Android Assistant-tal) backup-olva.
-
junkpod
veterán
Nektek nem keveri véletlenszerűen a Ready Contact a nevjegyekhez tartozó kis képeket a listakban ?
-
aprokaroka87
nagyúr
ilyen elven müködik pl az ingyenes appokat kináló 1 mobile market is,de pl az Aptotide is.
sőt tulajdonképpen a Google play store is apk-t tölt le,csak abból a végén lesz apk ha jól tudom.
De a hivatalos áruház a play store valóban,viszont néha megbolondul...ezért használom egyre inkább az 1 mobile marketet. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #81525 üzenetére
Igen. Xda-n a fejlesztők szoktak publikálni akár ingyenesen is, (pl. Betterbatterystats), a mirror meg aláírt google és egyéb apk-kat tesz elérhetővé verziószám alapján.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #81521 üzenetére
Xda-ról, apk mirror-ról tudsz így letölteni, igen. De az azokat látogatók 99%-a képben van az android csomagkezelésével. Ezért feltételeztük azt, amit.
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81511 üzenetére
Nálam pedig ott van a google naptárak között az Időjárás...
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani vmi jó app telepítőt. Mert a telon gyárilag nincs rajta.
thx -
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81508 üzenetére
Szerintem a szinkronizálandó naptárak közül vedd ki a pipát amelyik nem kell. Viszont akkor sehol sem fog látszani. Vagy keresel az áruházban másik widgetet, amiben ezt lehet állítani. Ebben például lehet.
-
zseko
veterán
válasz
#46372352 #81500 üzenetére
Szerintem próbáld ki az x-plore progit, nem kell szórakozni pluginokkal, valamint magától is megtalálja a megosztott mappákat nem kézzel kell beállítani ip címet meg mindent, mint a TC alatt. Az amennyire jó pc-n, annyira szürke androidon (az én véleményem szerint).
Kis pénzmagért cserébe pedig pc-n böngészőből is elérhetővé válik a telefon, és lehet másolgatni wifin, valamint két telefon között is. -
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
A Facebook Messenger-ben levő matrica csomagokat le lehet valahonnan tölteni külön?
Használhatóak a Messengeren kivül is? -
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81505 üzenetére
A Chrome beállításai között lehet bekapcsolni a lapok régi kezelését az 5-ös android óta.
-
cintula187
addikt
Sziasztok.
A chromeban ha több ablakot nyitok meg nem tudok váltani a frissítés óta közöttük.
-
air
nagyúr
válasz
powerwade #81503 üzenetére
Kösz, de inkább kihagyom. Egy "filozófia" sem ér 60 dollárt.
Az oldalon nincsenek normális screenshotok, amiből látni lehetne, hogy milyen a program, mire képes stb. Ellenben van egy olyan idióta elefántos videó, amitől nem kíváncsi leszek a programra, hanem olyan messze szaladok, amennyire csak tudok.
Ráadásul ez az ár nem éppen a magyar buxához van szabva. Azt sugallja, hogy ne is akarjam még kipróbálni sem.
Hát én nem is akarom. -
válasz
#46372352 #81500 üzenetére
Szia!
Szerintem a lan plugin, ami neked kell. Ezzel eléred az smb-s megosztásokat. Pc-n csak annyit kell tenned (winfoson), h jobbklikkelsz mondjuk a C-re(v a megosztani kívánt könyvtárra) majd tulajdonságok > megosztás > speciális megosztás. Asszem itt kell engedélyezni, h utána a mobil is lássa. (Jelenleg linux van bootban és nem akartam szórakozni VMekkel a PXE miatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest