Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- OLED TV topic
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ICS alá mennyire ajánlanátok a GO launcher EX-et, egy alapból ICS launcherhez pl Nova, Apex képest?
Én most a Nova ingyenes verzióját használom alapértelmezettnek és nem is rossz, gyors, tudja ami nekem kell, de GB alatt nagyon szerettem a GO-t (csak sajnos a 3-as verziót már a régi telóm nem bírta volna, akkor át kellett térnem Zeam-re) ezért ma felraktam azt is ICS témával, és első pillantásra nem tűnik rossznak a 3-as GO sem...
Azért szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy ICS alá viszont nem tudom hogy az alapból csak ICS-re elérhető launcherekhez, (mint pl a Nova is) képest milyen választás a GO EX, mert GB alatt a legjobb launcher volt amit próbáltam, de ICS-re szerintetek ugyanúgy a legjobb launcher, vagy itt már érdemesebb pl a Novát vagy az Apexet használni helyette a teljes értékű ICS feeling miatt?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra (bontatlan, gyári garancia) (csak 01.06-ig)
- TP-Link TL-PA4020P v1 powerline kit
- Számítógépek és laptopok szoftveres telepítése, újratelepítése, takarítása, gyorsítása, adatmentés!
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles...
- iPad 9th Gen. / 64gb / Wifi / új állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest