- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Meglehet oldani valahogy, hogy kikapcsolt képernyőnél is menjen a letöltés? (tTorrent, Opera Classic)
Úgy szoktam, hogy leveszem a fényerőt nullára és beállítom, hogy 30 perc után kapcsoljon ki a kijelző.
De egyszerűbb lenne ha egyáltalán nem fogyasztana a kijelző. -
erikke17
őstag
Üdv, google mapsban hol tudom törölni a keresési előzményeket?
Meg hogy ne mentse el merre navigálok, és hogy tudom ezekből is törölni az előzményeket?
Előre is köszönöm -
user112
senior tag
Sziasztok!
Nyelvtanuláshoz keresek ebook olvasót.TTS és angol magyar szótár feltétlenül szükséges, Persze free legyen. FBReaderhez nem találtam szótárat, meg a Moon+Readerhez sem. -
Flyme
senior tag
S4 Minit használok, TW-zel ritkán akad egyet a rendszer, melyik launchert ajánlanátok helyére? Sokat hallottam már a Nova, Apex, Next launcherekről, melyiket ajánlanátok közülük? Vagy ezeken kívül van más, ami még jobb lehetne?
-
racerx
őstag
A greenfy-ről van tapasztalat? Tényleg ennyire "okos" és jó? Mondjuk az akkuidőmmel ki vagyok békülve, de ha tényleg hasznos akkor beruházok rá.
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #33385 üzenetére
Egyértelműen az Adreno a jobb.
-
Aldi
tag
Sixaxis Controller nevezetű programhoz , bármilyen vezeték nélkül PS controller jó ? Illetve kell hozzá OTG funkció támogatás ? És hogy kell ezt beállítani ?
Előre is köszönöm a válaszokat -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Anti425 #33375 üzenetére
Van ilyen opció az Operában. Rányomsz a képnél, hogy teljes méret, majd hosszan a képre és kép mentése.
Más: szerintetek a phoneblock megvalósítható?
-
siofok
őstag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy priviben nem tudna nekem segíteni valaki hdr fotó appajánlásban?
-
Schizoka
aktív tag
hello!
melyik a legjobb ingyenes vírusirtó progi?
üdv! -
dokee78
félisten
Van olyan benchmark alkalmazás amelyik a GPU teljesítményét méri és kijelző felbontástól függetlenül?
Mert pl. a Linpack az a CPU-t nézi csak. -
Anti425
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem vmi olyan androidos alkalmazást ajánlani,amivel pld ha googlen képet keresek,és persze találok is,letudjam menteni az adott képet? (ZTE B3)Egy megoldás van,tudom,pld képernyőmentést csinálni,de hátha van vmi speckó program rá.............
-
air
nagyúr
válasz
pirintgabor #33368 üzenetére
Igen, de alkalmazásokról szóló topik.
És ezért nem kellett volna 5 percen belül egy újabb hsz-t írni. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Eddig sem volt támogatott a pre-cache Magyarországon, de lehetett találni olyan kijelölhető négyzetet, amikor túljártunk a gúgli eszén. Most nincs négyzet, valami fölé odahúzod a telós és megnézed tudod-e menteni, pl. Bécs fölött felkínálja a pre-cache funckiót, BP fölött vagy máshol MO-n nem. OK maps csak egy parancs ami előhívja az opciót, ami nálunk ki van kapcsolva.
-
-
-
Melack
veterán
válasz
pirintgabor #33364 üzenetére
Elég jól le van írva minden. A lényeg, hogy mókolt telónál a gyári beállítások visszaállítása nem pont úgy megy, mint normál teló esetén
De ezt már te is tudod
-
-
Melack
veterán
válasz
pirintgabor #33361 üzenetére
Volt korábban rootolva a teló? Nem lehet, hogy véletlenül ezt is "gyalultad"?
Javaslok egy OneTouch Upgradet lefuttatni - reméljük az a teljes rendszert újrarakja (OT-995 alatt működött)
-
Sziasztok!!! Segítséget szeretnék kérni!
Nos akadt egy kis problémám egy OT990 -es mobillal
a következő a szitu: Gyári Reset-et nyomtam a beállításokban és amikor elindul a teló...az elején az idő és dátum beállításnál leáll a telepítés ás ezt írja ki : Az Beállításvarázsló(process com.android.setupwizard) alkalmazás váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra....
Mit tegyek???
Mit csesztem el?Bár a teló elindul de nem csinál semmit az állapotsoron kívül
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet a régebbi android markettet feltenni, és megakadályozni, hogy frissítse magát? Az új nem tetszik
. Rootolt LG Optimus G E 975- hez kellene.
Előre is köszönöm! -
Bone123
HÁZIGAZDA
Bárki le tudja menteni Budapestet az új Google Maps-en? Régi verzióval a négyzetet tologatva található menthető pozíció, újon sehogyse meg nekem.
-
proci985
MODERÁTOR
Topikban megint kezd sok lenni a személyeskedés és az off.
Kerüljétek mindkettőt.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Jól látom hogy a port tv app nem kompatibilis 4.3al?
Esetleg tud valaki alternatívát? -
-
air
nagyúr
Ha már szóba került, felraktam tesztelni a Go Launchert. (A telefonomon Apexet, a WayteQ tabon Novát, a Galaxy tabon TW-t használok.
)
2 órányi tapasztalat a Goról elég volt ahhoz, hogy töröljem.
Nem volt beállítva a memóriában tartás, mégis folyamatosan futott, több mint 30MB-ot emésztve. Az Apex és a Nova 10-15MB között használ, és gyorsítótárba kerül ha a Beállításokban vagyok. GSAM Battery Monitor szerint az Apex fogyasztása 0,0% a bekapcsolás óta (36 óra 17 perc) míg a Go 0,6%-ot fogyasztott 2 óra alatt. -
-
persnongrat
tag
Van itt valaki, aki Helium Backupot használt linuxos gépről?
Valahogy nem akar összejönni és doksit nem találok hozzá.
Vagy az csak félreértés, hogy linux alól is működnie kellene? -
gtamate2
veterán
válasz
-HajTömeg- #33331 üzenetére
Hogy érted hogy levenni? Ha leveszed az összes alkalmazásról a hangokat csak akkor lesz néma a viber szerintem...
-
-HajTömeg-
őstag
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna javasolni olyan progit, amivel képregényt lehet olvasni tableten? Ha jól emlékszem, akkor kiterjesztése .cbr. Neten eddig 1-et találtam, de hátha valakinek már van ilyen téren tapasztalata.
Üdv.
P1eTr0 -
air
nagyúr
Amit lassan 2 éve nem fejlesztenek.
Inkább Android Firewall -
Frozzy
őstag
melyik az a program amivel be tudnám állítani, hogy melyik alkalmazás használhatja a wifit vagy mobil netet ? 2.3.7-es telóra kéne rootolt!
-
spiky03
veterán
Tudtok valami jó hang profil beállító programöt, amivel személyre szabható a telefont? Három profilt szeretnék, otthon, meló meg full extrát.
Külön állítani a csengőhangot, értesítési hangot, sms hangot meg a rezgéseket.
Thx -
RAiN91
őstag
Köszi a válaszokat. Sajnos Nova és Apex ha jól tudom nem mennek GB-n (CM7.2)
-
solor
tag
Üdv!
Olyan egyszerű progit keresek, ami lecserélné az android 4.2.1. hívásfogadó menüt. Nekem nem jön be ez a "középröl valamerre húzni a fogadáshoz/elutasításhoz" megoldás. Csak egy zöld és egy piros telefon gombot szeretnék . . .
Köszi a segítséget. -
Arween
senior tag
Fordító programot milyet ajánlotok? Az se baj ha fizetős, csak jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest