- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
Lehet hogy szerinted röhejes, de én például feltöltőkártyás vagyok azon egyszerű okból, hogy nagyon keveset telefonálok és nem létezik olyan előfizetés amivel olcsóbban kijönnék. (Kiszámoltam hívásrészletezővel, egy éves időszakra.)
Itthon van wifi, melóban van wifi, haveroknál van wifi, még a kocsmában is van wifi.
Teljességgel ki van zárva hogy csak a navi miatt havi 500Ft-ért mobilnetet vegyek.
Egro csak az offline navi jöhet szóba.Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Én a magam részéről Sygic-et használok, a program remek, de a térképnek vannak gondjai.
Volt hogy felüljárón mondta hogy most fordulj jobbra, de ettől függetlenül eddig még eddig mindig mindenhova odataláltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged