Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
galervin93
addikt
Igen, és ő volt az, aki - kissé megmosolyogtató módon - "mindent is" automatizálóval oldott meg. Tegyük hozzá ügyes trükköket, praktikákat mutatott ezáltal.
Csak olvasója vagyok a topiknak, de egy értékes embert vesztettünk vele.
Nyugodjék békében!Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz justmemory #158703 üzenetére
---
A "dadogós" témához: én lelövök minden animációt amit csak lehet vagy legalábbis minimálisra veszek, ha csak "komfortérzetet" javít már akkor megéri.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz justmemory #158700 üzenetére
Van tükrös gépem, de azzal meg fotózok. A teló bármikor kéznél van, és igazából csak a nagy (1" feletti) szenzoros kompaktok illetve attól felfele az, ami már jobb minőséget ad egy telónál (jó 10 év alatt szépen kinyírta a kompakt szegmenst a telefon, de nincs ezzel baj). Egy 4k fotót/videót már egy teló is tök korrekt minőségben készít nappali fénynél. Továbbá a kompaktoknél is macera (CHDK, Canonosok ismerhetik) vagy nem is megoldható a végtelenített sorozat, plusz még külön akku, külön kábel, megint ezer kütyü, nyűg... Telót meg csak felpattintom az állványra, 20000mAh powerbankkel meg el is van egy ideig, pláne hogy menet közben is tölthető, ami fényképezőnél nagyon ritka.
Mi9 Lite-ról van szó amúgy, teljesen korrekt a kamera és a képminőség, pedig háklis vagyok rá, tizenpár éve van tükrösöm, pár tízezer képet meg pár száz óra RAW-feldolgozást átéltem már. Szóval nekem jó a teló (van egy tartalék Meizu M6 Note, még az is vállalható ha van elég fény!), csak hátha van valami jó ötletetek.
Azért is írtam hogy nem feltétlenül timelape-appot keresek, mert persze nem mindegy hogy asztali gép vagy teló "számol".
No nem gond, nem vagyok akkora júzer, csak érdeklődöm hátha.szerk.: na röviden a sztori, csak hogy kerek legyen. Időjárás-buzullus, viharvadászat. Tükrössel fotózás, telóval timelapse. Igazából a Meizu lenne elsődlegesen a timelapse, mert a Xiaomin van net informálódni + meg is osztom a Meizuval, hogy arról meg instant fel is lehessen lőni mondjuk YT-ra az anyagot. Van baj tudom. Utólag összefűzős dolog inkább csak akkor játszik ha nem kell "utazni" az eseményért, ergo nem kell sokat radarképet meg fórumokat bújni, hogy mikor jön már a szupercella, mert otthonról alkotok.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
Fotós appot keresek, a végső cél jó minőségű timelapse lenne. A klasszik megoldás (amikor az app magától el is készíti a videót) is érdekel, ha az kellően jó felbontású és minőségű, de az sem probléma, ha csak egy végtelenített sorozatot készít folyamatosan a beállított fotós és időzítési paraméterekkel, szóval nem gond, ha utólag kellene a képcsokrot összefűzni a gépen. Ha esetleg tud RAW-ot (képként), az még tutibb lenne, de nem létfontosságú. Fizetős sem gond, ha tényleg tuti.
Jelenleg a Framelapse PRO-t használom, egész ügyes, paraméterezhetőség és egyebek terén, de a végeredmény kicsit sovány, hiányoznak a finom részletek stb.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz KicsiRegő #156301 üzenetére
A megvett bérletemet meg dobjam a kukába. Mondjuk mindegy miért nem tudom használni, hogy éppen sz*r az app, vagy csak szimplán nem veszem meg másodjára is ugyanarra az időszakra. Nevetséges... Mert ha küld egy üzenetet "bocs, a szolgáltatás kiesésért itt van kárpótlásul egy mittoménmi jegy" vagy valami, akkor azt mondom ok, néha előfordul... De ez így undorító.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Nem tudom ide tartozik-e. Otp Simple. Amit akarok az is csak "szimpla", annyit szeretnék hogy az appban megvett BKK-bérletet felmutassam a drága buszsofőrnek, ellenőrnek. De neeem, ez a kumma app csak teker, teker, és az istenért nem nyílik meg. Vettem papír jegyet, persze sofőrtől, mer úgy jó óccsó. Általános hiba, másnál is szokott jelentkezni, vagy én bénázok? (Most akaroo rászokni, új melóhely, védjük a fákat, kocsi helyett tömköz... Tegnap még működött, kis tekerés után ma reggel is, most este meg már nem.) Mi9Lite, MIUI 12.0.10 Global, de nehogy már itt is külön barkácsolni kelljen, mert kihajítom az egészet az ablakon...
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Üdv!
Factory reset után próbálom életre kelteni az AOE-et, de ennél a beállításnál elakadok, ugyanis nem hajlandó megcsinálni. Hiába kattintok az engedélyezésre, egyszerűen nem csinálja. Merre kellene szaglásznom, az összes engedély/jogosultság tudtommal megadva, már nincs ötletem...?[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Messengerben van egy olyan problémám, hogy egy bizonyos ember nem látja az üzeneteimet. Akár egy több fős csoportba, akár csak ha neki küldöm, csak üres mezőt lát. Képet viszont tudok küldeni, azt látja. FB reg nélküli júzer vagyok, de másnál még nem jelentkezett ilyen probléma, csak ennél az egy embernél, szóval gyanítom nála lehet a gond, de mégis merre kellene keresni azt?
-
galervin93
addikt
válasz Somatom #141841 üzenetére
Szerintem az egységugarú júzernek fogalma sincs, mit jelent egy ilyen koordináta, hogyan kell értelmezni (általános iskola hányadik osztály amúgy, nem is emlékszem...). Szóval le van butítva a dolog a nagy átlag szintjére.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Viktor0610 #127227 üzenetére
Upsz, rossz lyuk. Csak megvolt nyitva minden szokásos topik, félrement. Sry!!!
-
galervin93
addikt
OTA-n keresztül éjjel felment a 7.0.1.0G, érzésre pörgősebb lett a teló, hibát még nem találtam.
-
galervin93
addikt
Halihó!
A mai nappal beléptem a droidosok táborába, eddig okostelefonok közül csak Windows Phone-om volt. Az volna a kérdésem, hogy van valami működő, ajánlott skin, amivel vissza lehetne hozni (legalább külsőre...) a WP csempés kinézetét? Melyik az, ami bevált?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest