- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, állatira zavar, hogy nincs értesítési LED. Tudom, már ritka, mint a fehér holló. Szeretném kérdezni, hogy van-e olyan app, ami villogtatja a flasht vagy a képernyőt vagy pöttyel jelez, vagy akármi és TÉNYLEG működik. Eddig bármi, amit próbáltam, nem működik gyakorlatilag, vagy rosszul csináltam (Notify buddy és társai). Poco X5 Pro telón MIUI 14es rendszer, gyári ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB