- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Androidos tablet csoportból irányítottak ide. Kérdésem a következő lenne: Magyar Turisztikai Adatszolgáltató Központnak kell adatot szolgáltatnia minden vendéglátó üzletnek július 01-től. Az eszközömnek ezeket kellene tudnia:
Verzió:1.0.2
Követelmény: Android 8.0 és újabb.
Van egy Huawei MediaPad M5(8”) és egy Lenovo Miix 2(8”) tabletem. Néztem a műszaki adataikat a Huawei 8.0 a Lenovo 8.1 rendszerű. Amikor le akartam tölteni azt írja ki, hogy „nem működik az eszközödön”. Kérdeztem tőlük, hogy miért nem. Azt ők nem tudják. Vegyek olyat, amin megy.
Szerintetek miért nem megy a program a fent említett két tableten. Tudtok javasolni valamilyen megoldást?
Pixel 4 telefonom van azon működne, de azt nem szeretném erre befogni, illetve pl.: ha adatot szolgáltatok be akkor nem tudok telefonálni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós kamerák
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest