- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #135993 üzenetére
Na és? Én úgy értettem, hogy aktív hívásba nem lehet médiát bejátszani. A hangszóródon keresztül áthallható, de az nem ugyanaz. Pl. azt nem tudod megtenni, hogy beérkező hívásnál előre rögzített hangfájl bejátszásával figyelmezteted a hívót a hívásrögzítésre (már, ha egyáltalán lehet rögzíteni).
-
darvinya
titán
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Somatom #135979 üzenetére
Ma hívtak. Előtte bt fülessel zenét hallgattam. Bejött a hívás, bontott is a zene. De közben meg kikapcsoltam a bt fülest, hogy hagyományos módon folytassam a beszélgetés, ne a fülesen. Erre pár másodperc múlva folytatódik a zene, amit addig hallgattam, de a beszélgetést is folytatni tudtam. Sose volt ilyen, azóta se tudom reprodukálni, de próbálkozom 😁
-
Zola007
veterán
válasz
Viktor0610 #135986 üzenetére
van olyan Viktor, akihez bárki hozzászól, lehalkul minden
-
punky10
addikt
Köszi,hogy szóltatok.A Simple Galleryt amugy is ki akartam próbálni,már többen ajánlották,de most így begyűjtöttem az összeset.
-
Dr V
őstag
Nekem van ilyen halkítós appom, igaz analóg módon működik, de azt tökéletesen teszi és mindig naprakész.
-
sopruk
senior tag
válasz
lomposfarkas #135981 üzenetére
És crok
Köszi szépen, bármikor jól jöhet valamelyik...
-
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #135980 üzenetére
Ennek sincs köze az adott problémához. Normális lejátszókban van opció arra, hogy mit tegyen másik program audióigénye esetén. Itt a probléma az esemény detektálása. Az általad felhozott példákban ez megoldott, mivel egyértelműen beazonosítható esemény történik. A hangos zene közbeni zajdetektálás viszont egyáltalán nem ilyen triviális. Nem csak akusztikai, hanem erőforrás szempontból sem, mivel egyértelműen azonosítható esemény híjján az állandó figyelés állandóan aktív folyamatszálat igényel.
-
crok
Topikgazda
válasz
lomposfarkas #135981 üzenetére
Hohhó, nem csak az hanem a támogató appon kívül mind amelyik fizetős!
-
lomposfarkas
tag
Ma ingyenes a Simple Gallery.
Bár eddig sem volt két ökör ára -
darvinya
titán
válasz
punky10 #135978 üzenetére
Hol írja ezt, mert eredeti hsz-ben nincs írva pontosan milyen hívásról van szó.
De nálam Skype, Viber híváskor is lehakkul a zene.(#135979) Somatom
Már írtam régebben, hogy lehet hallgatni zenét GSM hívás alatt is, csak újra kell indítani a zenét.
Példámban említettem, hogy KékT ügyfélszolgálat beszélgetés/várás közben zúzós zenét hallgattam.
Mikor elindítottam zenét újra, akkor Üsz emberke is megbicsaklott beszéde közben.
Tehát meglepődött a zenén. -
kuksa90
őstag
Létezik olyan program, ami kamerán keresztül figyel egy tárgyat (söröspohár) és ha fogytán van, szól a futárnak, hogy hozzon másikat?
-
ot93
senior tag
válasz
Somatom #135972 üzenetére
Erre nem is gondolltam, jogos. És ha mondjuk nem a telefonon szólna a zene, hanem egy hangszóróra kiküldve, a telefon meg mellettem van? A hangszóró meg nem üvöltene azért, csak egy kellemes hangerőn szólna, ami azért mégiscsak akkora, hogy mondjuk jó ha kicsit halkítunk rajta, ha beszélni akarunk...
-
Somatom
veterán
Lássuk csak, hogy mi is kéne ehhez! A mikrofonján keresztül, környezeti zajmintavételezéssel felismerni egy távolabbi beszédhangot, miközben a mikrofontól pár cm -re levő hangszóróból bömböl a zene. Szerinted? Mintha egy koncerten, a hangfal mellett állva kéne hallgatnod két, távolabb álló ember beszélgetését,
-
ot93
senior tag
válasz
Somatom #135970 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy megy a zenelejátszó a telefonon mondjuk egy szobában, és ha tegyük fel ott egy másik ember és azzal elkezdek beszélni ezt érzékelje, és vegye le a hangerőt. Tehát nem telefonhívás, hanem élő szóba való beszélgetéshez kéne. Arra lenne jó, hogy pl. ha hangosan megy a zene, akkor vegye le a hangerőt, hogy rendesen lehessen beszélni és ne nekem kelljen levenni a hangerőt
-
ot93
senior tag
Üdv, Van-e olyan zenelejátszó, ami ha beszélek valakivel, akkor lehalkul, hogy jól értsük egymást, aztán amíg nem beszélünk addig vissza növeli a hangerőt.
-
Zola007
veterán
a költségvetés jegyzetelő programok közül melyik az ami
- ingyenes
- tetszőleges számú kategóriát lehet rögzíteni
- excel, csv vagy valamilyen PC-n kezelhető formátumba tud menteni -
Zola007
veterán
-
Drughi
addikt
Üdv!
Jött a hír, hogy a maps megkapja a waze értesítéseket abtrafiról.
Jött is az Update, de ma pl seholsemnjelezte a trafit, pedig elmentem vagy 3 véda alatt is.Akkor most minis a helyzet?
Szeretném leváltani a wazet, de ez még vissza tart
-
SharpSA
veterán
-
Indiant
addikt
válasz
Forrest Gump #135950 üzenetére
S9+ -hoz thai sim kártya kell a hívásrögzítéshez.
-
domerator
veterán
válasz
Forrest Gump #135950 üzenetére
Koszi. Nekem valami 30.x verzio van, az nevvel rogzit, de az se vesz fel... hogy kapja be a gugli
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Adott egy Samsung Galaxy J3 amiben akku lett cserélve, mert felpúposodott és 40%-on kikapcsolt. Sajnos az új akkuval is kikapcsol 40%-on, de azért érezni, hogy addig nagyon jól bírja. Hogyan lehetne ezt kalibrálni vagy helyrehozni?
-
válasz
Somatom #135946 üzenetére
Nincs mit. Én is nagyon remélem, hogy nem zárják el a lehetőséget a FolderSync és hasonló mindennapos appok elől. Ennél konkrétabbat ugyanis még nem tudunk.
Olyasmi.
Annak idején egy Jenkins nevű szoftverrel automatizáltam többek közt a NAS-ra is csomagokat, erről vagyok ismeretes kb minden fórumon. Amikor avatart szerettem volna választani, szóba sem jöhetett más, mint Ő:
Sajnos a logó mivolta miatt ezt viszont nem választhattam, pedig maga a rajzoló adta meg az engedélyt (s hiába logo, public domain alatt lett megjelenítve), várnom kellett, míg a tesója elkészül. Ő nem annyira elegáns, mint a nagytesója, de nem logo.
-
batai15
félisten
Sziasztok !
Arra keresnék valami megoldást hogy Feedszerűség kellene az általam megadott weboldalakról.
Kezd állandóan tele lenni a home screen sok kirakott weboldal schortuttal .
Köszi . -
válasz
Somatom #135901 üzenetére
Nem kell aggódni, nem teljesen töketlen a Google.
Csak rájöttek, hogy ez nekik nem biznisz, miután egyesek több tíz terákat tárolnak a felhőben ilyen appok segítségével. A napokban kaptam meg az emailt, hogy saját API kulccsal továbbra is igénybe lehet majd venni ezeket az endpointokat. Kicsi plusz macera, de megtehető itt. Szerintem ezt az alkalmazás fejlesztői is beletehetnék a saját appjukba. Egy custom kulcs megadási lehetőség.
-
kalanchoe
senior tag
Van vmi jo rss reader?
-
C. s.
addikt
válasz
Poiro7 #135932 üzenetére
Szia!
Nemrég nekem is szükségem lett rá, az itteni vélemények alapján töltöttem le az APKMirrorról a Call Recorder - ACR 31.5-unChained verziót, és jól bevált. Ellenőriztem a Virustotalon és a Jottin is, rendben találta. A linket nem mentettem el, nem gondoltam, hogy esetleg kellhet.
-
kovacs65
őstag
válasz
zsoltzsolt #135936 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Poiro7 #135932 üzenetére
Régebbi verziók bármiből apkmirror.com-ról?
-
Poiro7
senior tag
Mivel a Google is GDPR-kompatibilissé tette a Google Play áruházban található alkalmazásait, ennek köszönhetően a hívásrögzítő apk nem rögzítik a másik fél hangját illetve a híváshoz nem társíthatja a névjegyet (ismeretlen hívó)
Tud valaki olyan hívásrögzítő alkalmazást ami ezt még nem veszi figyelembe és normálisan működik (nem Google play) -
Somatom
veterán
válasz
ollie #135929 üzenetére
A Playes leírása szerint annál is feltétel a Forint alapú kártya. Ezt nem tudom, hogyan kell értelmezni. Nekem van Forintos számlám is és ezeket az új típusú kártyákat webes felületen bármely számlámhoz hozzárendelhetem. De, sanszos, hogy ha épp az Euróshoz van rendelve, akkor nem tudok vele fizetni a Pay alkalmazásban. Nálam pedig az Eurós az alapértelmezett és az alkalmankénti átállítgatás nagyobb tortúra lenne, mint a parkolóóra keresgélés.
-
Zola007
veterán
válasz
darvinya #135925 üzenetére
beállítva nem tudom mit lehet még, amit fiókban és telefonon lehetett, azt beállítottam
illetve nincs másik fiók, egy gmail fiók alatt van 3 naptáram (alap, cég, nemfontos)
böngészőben és Thunderbird kiegészítőben látszik mind a 3 és a "task" dolgok is, mobilon csak az alap választható szinkronizációraXiaomi Redmi 4A
android 6.0.1
miui global 8.5.1.0 -
-
Somatom
veterán
Ez a Google regula már csak pont az Í -re. A fejlesztő már akkor kiküldte az e-mail -t, hogy befejezi a Clipper+ fejlesztését, amikor kiderült, hogy az Android Q -ban a Google letiltja a külsős alkalmazások hozzáférését a vágólap tartalmához. Ez megöli a Clipper+ -t (is).
-
Zola007
veterán
Tud ajánlani valaki olyan naptár programot, amelyik kezeli
- teendőket
- ha több naptár van egy google fiók alatt -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #135918 üzenetére
Úgy emlékszem a Clipper+ is a GDrive privát tárat használta amiről írtam - kiírta belőle mielőtt a Google szünteti meg. Szívás. Marad kézi export + automatizált sync valahova + import. Bár érdekes hogy miért nem követi a "trendet' és regeli be mondjuk játéknak és akkor mehetne a mentés a Play Games tárhelyébe.. sokan csinálják ezt, és nem számít bele a Google Drive tárhelybe.
-
Somatom
veterán
Most láttam, hogy van frissítés a Clipper+ -hoz. A szinkron lett belőle kihagyva, mert a Google korlátozásai miatt a fejlesztő júni 1 -től leállítja ezt a funkciót. Nemsokára pedig magát az alkalmazást is elhagyja. Köszi, Google!
-
Somatom
veterán
válasz
Siriusb #135915 üzenetére
Köszi! Sok ilyen megoldásról hallottam, olvastam, csak azt nem tudom, hogy melyik a tuti. Meglássuk, hogy mit javasol a többség.
Dr V:
Nekem elég lenne az utcás parkolás, csak a működő parkolóóra-vadászatot, meg az idő-előkalkulációt szeretném elkerülni. Vmi GPS alapú megoldás kéne.Áttúrtam két kütyümön is a Térképet, de én sem találtam benne ezt a funkciót. Itthon keveset próbáltam, de Németországban napi szinten használom a CamSAM Plus -t. Hasznos és profin megírt alkalmazás. Bármilyen alkalmazás fölött meg tud jelenni lebegőben, tehát a Térképpel is együtt tud működni. Van opció kényszerített audió módra is (azaz, hogy milyen kimeneten szólaljon meg).
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
A google mapsen hogyan lehet előhozni a traffipax megjelenítését, bejelentését? Elvileg már elérhető nálunk is, de eddig még nem láttam, annak ellenére, hogy naprakész az alkalmazásom.
-
Somatom
veterán
Budapesti parkolás fizetésre keresek jó megoldást. Telenoros (feltöltős) vagyok, de a Walletet nem tudom erre használni, mert a flottás kártyámhoz van regisztrálva. A bankkártyám Erste -s, ha ez számít.
-
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h #135903 üzenetére
Valami olyasmi van, hogy az IGO -n belül, az áruházban a vásárlásokat kell alaphelyzetbe állítani. Persze, ettől még úgy szar az egész, ahogy van. Késik a hang, az új verzió bugos, nem működnek egyes figyelmeztetések és a térképek sem aktuálisak (értsd: egy warez verzióhoz frissebb térképállomány telepíthető, mint a hivatalosan megvásárolthoz). A tabletemre telepítettem, de a próbaidő után úgy döntöttem, hogy kenjék a hajukra ezt a szart, nem vásárolom meg.
-
Somatom
veterán
Az E-Robot, vagy a Macrodroid mögött pont ugyanaz áll, mint eddig, mégsem férhetnek hozzá a névjegyekhez. A Tasker viszont igen. Ezek szerint Tamás, vagy a Macrodroid fejlesztője kevésbé megbízható, mint Joao Dias (a Tasker fejlesztője). Nem tartom hitelesnek, még kevésbé korrektnek a Google elbírálási paradigmáját.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudok milyen indíttatástól vezérelve, de megnéztem az iGO-t a playen.
Most komolyan, hogy lehet ennyire hülyének nézni a vásárlókat?
Számtalan panasz van, hogy új készülék esetén nem tölthetőek le a térképek, ezek meg ugyanazt írják ezredszerre is, ellenőrizzék a vásárlók, hogy jól léptek-e be a Google accounttal. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #135901 üzenetére
Hozzáférhetnek ha megfelelnek a Google új irányelvének és egyelőre úgy néz ki hogy a felsorolásod eleje meg fog alapvetően felelni - az automatizálók és az IFTTT pont határeset de szerintem azzal se lesz gond mert olyan emberek vannak mögötte akik meg fogják oldani (plusz a nyílt forrás sokat lendít).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged