- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Milyen appot használtok levlezésre ?
A gmail elég béna, a bluemail, inbox pedig nem értesít, hiába van minden jogosultság, értesítési feltétel engedélyezve.Meizu mx6 használok Android 6.0 , egyedül a gmail.értesít, de nagyon nemtetszik a felhaszn.felületete.
-
aizen92
addikt
akksi kapacitás mérésére milyen appot ajánlanátok?
mielőtt kiecseréltetem az akksit meg akarok bizonyosodni hogy az a 3450mah mennyi ténylegesen.
-
-
-igu-
veterán
válasz
#61600768 #106486 üzenetére
Hiszek neked, és mostantól nem ajángatom a progit.
Annyit még nem használtam, hogy ez feltűnjön. Gyalogos navigációra nekem bevált, kicsit megszaladt a várostervezők keze a környéken, könnyű megtévedni.
[kép]Vagy csak sétálsz a parttal párhuzamosan egy utcával bentebb, 5 perc után azt se tudod, merre van észak.
[kép]Nekem ide elég a Here WeGo, új utcák itt már nem nagyon lesznek. Autóba meg van dedikált Garmin vas, az folyamatosan frissül.
-
-igu-
veterán
válasz
mclaren777 #106478 üzenetére
Here WeGo is ingyenes, regisztráció után letölthető térképekkel offline is működik gond nélkül.
-
beg
veterán
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
ssgt1981 #106429 üzenetére
Kimondottan túrázáshoz. Kezel vektoros és kép alapú térképeket. Nagyon sok országhoz van turista térkép ingyen. Magyarországhoz van minden, szintvonal, domborzat, amit akarsz. Geocachinghez láda adatbázist tudsz feltölteni. Logol, HRM-et kezel. Van saját fizetős térképbázisa is, én még sosem szorultam rá.
-
rjg
őstag
válasz
mclaren777 #106478 üzenetére
Bármilyen furcsa, ezt is tudja a Maps. ;-)
-
mclaren777
senior tag
válasz
Viktor0610 #106475 üzenetére
Köszi, de azt elfelejtettem írni hogy OFFLINE telepíthető térképe legyen, tehát mobilnet nélkül is működjön.
-
nightzone
aktív tag
Google Maps-en nektek működik a köztes pont hozzáadása opció? Én próbáltam előhozni ezen leírás alapján de nem sikerült. Pontosan követtem, de nem dob fel olyat a sarki menü hogy "Add Stop"..
-
válasz
mclaren777 #106474 üzenetére
Én a Google Mapset használom, ajánlom.
-
mclaren777
senior tag
Jelenleg melyik az ajánlott navigáció Androidra főleg (de nem kizárólag) gyalogos üzemmódra és Magyarországra?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan androidos böngészőt, amit támogatja a flash-t? (Android 5.0)
Ha lehet ingyenes, de ha más nincs, fizetős is jó lehet. -
ctibor
senior tag
válasz
#61600768 #106464 üzenetére
Utána néztem. A netes leírások szerint tényleg nem tud, csak roottal lenne rá megoldás.
Chrome helyett mit javasoltok, amit tudja az állandó desktop nézetet és amúgy is jó app? Opera? UC? A krómon kívül ezeket használtam még korábban, a többit nem ismerem. (Tudom, kipróbálhatom őket egymás után, de épp ezt szeretném elkerülni
)
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #106466 üzenetére
Ő állandó asztali nézetről beszél (mint PC-én), te pedig "mobilbarát nézet"-ről. A kettő nem ugyanaz. Ha utóbbit kikapcsolod attól még nem kapsz asztali nézetet.
-
törölt tag
válasz
gyuszmó #106460 üzenetére
De akkor ez a BlueMailen belül van! Én nem erre gondoltam. Nyisd meg a beállítások menüt ( a telefonod beállítások menüjét, ne a bluemailét), majd azon belül az alkalmazásokra menj. Ott válaszd ki a BlueMailt a lostából. Ha ramesz, itt találod az alkalmazás infókat. Itt a negyedik sor neve az, hogy értesítések. Arra kattints rá, és nézd meg, hogy nincs e bepipálva az összes letiltása opció. Ez a legfelső sor.
-
asdasdasd
tag
Van egy alkalmazásom, amit nem nem Play-ből tettem fel (direkt egy régebbi verziót valahonnan), előtte a Play-ből feltettet leszedtem.
Miért kínálja fel a Play a frissítést?
Mi alapján dönti el, hogy valamit frissít vagy nem? -
törölt tag
válasz
gyuszmó #106456 üzenetére
Csak a biztonsági kedvéért kérdezem: az alkalmazás információnk belül az engedélyek, vagy az értesítések sort választottad? Csak mert azt írod, minden engedélyezve van, amiböl én azt vontam le, hogy az engedélyek sort nézted, azaz ahol pl naptár, névjegy, tárhely opciók vannak. Az értesítések opció viszont más (ami az engedélyek sor alatt van), ott a legfelső, azaz az összes letiltása ne legyen bepöttyözve.
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy új tabletet (Huawei Mediapad M3) amire a Chrome van böngészőként elő telepítve. Azt szeretném elérni, hogy az 'asztali nézet' legyen rajta az alapértelmezett. Most minden oldalon át kell állítanom. Hogy csináljam?
Tudom, hogy a címsorba kell valamit beírni, hogy a mélyebb beállítások elő jöjjenek, de már azt is elfelejtettem, hogy mit. A normál Beállítások menüpont pedig a nézettel nem foglalkozik. A fent lévő verzió: 55.0.2883.91
Ha pedig ez sehogyan sem lehetséges, kérlek, ajánljatok olyan appot, ahol lehet alapból asztali/tablet nézetet kérni.
-
törölt tag
válasz
ssgt1981 #106423 üzenetére
Sziasztok!
Igen,a Signalra messengerre gondoltam
Whatsapp helyett keresünk megfelelő appot.
MMS-re nekem nem jött be, mert csak egy képet engedett csatlakoztatni, de volt egy furcsasága is, ami miatt elgondolkoztam, hogy biztosan biztonságos e, de az lehet, hogy a telefonszolgáltató szererei miat volt. Amúgy a sima hívást kirpóbáltuk valamelyik nap, és szinte real time... A WA-hoz képest pláne.A furcsaság egyébként az volt, hogy vmelyik nap hajnali 1:07-kor kaptam egy képet mms-ben, a küldő még nem regisztrált signalra. A kép megjött szépen rednben, szinte azonnal. Aztán az illető még aznap este regelt Signalra, és azt a képet, amit korábban mms-ben megkaptam, a következő napon ugyaanabban az időben, azaz hajnali 1:07-kor megktaptam újra, csak már signal üzenetben... Szóval lehet, hogy csak a szolgáltatónál van még meg az üzenet, és próbálta újra leküldeni, de azért rákérdeztem Signaléknál
(#106425) es4 Köszi Neked is, hogy válaszoltál!
-
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
Erdeklodnek, hogy az Opera beta bongeszobe mikent lehet mas bongeszobol importalni konyvjelzoket?
Valaszokat eloreis koszonom. -
törölt tag
válasz
#61600768 #106447 üzenetére
Sztem ez már a warez kategória. Nem vagyok álszent, de ha van rá mód, akkor kerülöm az ilyesmit. Ez eddig elég jól ment, összesen 1 olyan alkalmazásom van, aminél nincs más lehetőség, hogy gebedne meg a fejlesztője! Még soha nem kellett Lucky Patcher -t használnom.
-
törölt tag
válasz
#61600768 #106444 üzenetére
Biztos működne, csak nem szeretem. Telón sem használom. Már azt is rosszul viseltem, hogy a filmek elején reklámokat dobál. Múltkor meg akartam nézni egy hosszabb filmet, és legnagyobb meglepetésemre, közben is bedobott reklámokat. Én ebből nem kérek, és nem fogok fizetni a reklámmentességért, mert nem értek egyet azzal, hogy más emberek szellemi, és fizikai munkáiba beletaknyolva jussanak plusz bevételhez, és még plusz sápot szedjenek azért, hogy ne kelljen nézzem az ocsmányságukat.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #106441 üzenetére
Igen, azt én is néztem. Majd meglátjuk, hogy mennyire bírja a sávszélességem. Meg, azt sem tudom, hogy a HD az nála 720p, vagy 1080p. Ez csak azért lenne érdekes, mert ezeket a kütyüket hibásan, külső megjelenítős módnak tekinti a Google, és azoknál elvkleg 720p -re korlátoz.
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Valamiért nem jelez az inbox, BlueMail sem, pedig minden engedély meg van adva, nem értem. A Gmail app pedig igen de azt nem szeretem. Ötlet? Hol lehet a gond? Melyik appot érdemes használni.?
Kiirja, hogy elrejtve az értesítés pedig sehol sincs letiltva
Android 6.Köszönöm
-
kisspall
aktív tag
válasz
Juditta_56 #106435 üzenetére
Igen, ilyesmit kerestem. Kissé csúnyácska, de nincs nagy választék és amit vállal, azt legalább jól csinálja. Köszönöm.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
kisspall #106428 üzenetére
Én hosszas keresgélés után ezt találtam: Magyar Rádió Online.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #106371 üzenetére
Válaszolok magamnak, hogy meglegyen az infó. Remixen semmilyen floating videólejátszó appal sem működik. Valószínűleg azért, mert natívan futnak több ablakban az alkalmazások. A régi, bevált módszer lett a megoldás. TubeMate. Az megjelenik a böngésző megosztás menüjében, és bármelyik lejátszónak át tudja adni a YT videót. Úgy emlékszem, hogy korábban volt kérdés a Kodi meghívása. Nálam telepítve van Kodi alá a YT plugin. A TubeMate választólistájában megjelenik a Kodi is, és símán indul vele a YT videó. A módszer hátránya, hogy plusz egy alkalmazás indul, és a lejátszáshoz eggyel többet kell bökni. Viszont, így a megszokott lejátszónk kezelőfelületét használhatjuk, és nem rondítanak bele az élménybe a felugró reklámok.
Uffff! -
Robertó79
tag
Sikerült szórabirni a Helium appot csak sok prognál azt írja ki hogy "A mentés nincs engedélyezve" ez miért van?
-
Robertó79
tag
A helium nevű programon kivül van esetleg valami más ami használható? Sehogy sem tudom csatlakoztatni a pchez
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Van olyan caller alkalmazás ami hívásnál nem csak a hívó nevét és telefonszámát, hanem esetleg más infókat (munkahely, beosztás) is megjelenít, ami a telefonkönyvben ki van töltve?
-
ssgt1981
senior tag
válasz
Chris Kiki #106407 üzenetére
Köszi. Ez a Locust komondottan túrázáshoz készült? Lehet letölteni ország specifikus turista térképeket hozzá?
-
kisspall
aktív tag
Online rádiók hallgatásához keresek egyszerűen kezelhető alkalmazást.
Olyan kellene, amiben kiválasztható néhány kedvenc és ezek egyetlen felületen váltogathatóak. Ne váltson át másik felületre kiválasztás után, ne kelljen megnyomni még egy lejátszás gombot kiválasztás után, ne ugráljon fel benne teljes kijelzős reklám.
Kipróbáltam néhányat, de már kezdem feladni. Nem igaz, hogy nincs egy ilyen. -
Robertó79
tag
Olyan problémám lenne, hogy készüléket váltok és szeretném az alkalmazásaim valamint a viber játékok állását átvinni rá van erre valami lehetőség, hogy a játékok ne szálljanak el?
-
ssgt1981
senior tag
válasz
Chris Kiki #106407 üzenetére
Köszi. Ez a Locust komondottan túrázáshoz készült? Lehet letölteni ország specifikus turista térképeket hozzá?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Signal, Wire, Tox appokkal?
Köszönöm szépen!
-
beg
veterán
A warez témát szerintem lezárhatjuk.
A vicces képekre pedig van külön topik.
-
zolka95
őstag
Létezik olyan oldal ami összegyűjti azoknak az appoknak a stabil verzióit, amik gyakran frissülnek?
Például a facebook és messenger app verzióit. Ezek szinte naponta frissülnek és semmi új hasznos funkciót nem hoznak magukkal.
A messenger is kapott egy fölösleges feature-t, ami engem zavar. Ezt megoldottam, visszaraktam azt a legutóbbi verziót, amiben nem volt benne.
Viszont olyan is előfordul, hogy ez a két app akadozik vagy akár lefagyasztja telót. Csak ez a kettő, más appnál nem fordul elő. Régen nem voltak ilyen akadások. Nem hiszem hogy a telefonom lenne ennyire elavult, vagy mégis??
Nexus 5 stock 6.0.1.Csak ez a két app akasztja meg, amit napi szinten használok. És ezek azok amik a legtöbbet használnak a ram-ból, akkor is mikor a háttérben futnak.
A lite verziókat nem akarom használni.
Valamelyik régi verzióra akarok visszatérni, ami ramból is kevesebbet eszik.
Kipróbálni meg macerás lenne és sokáig tartana még ha nem is egyesével próbálnám mindet. Rengeteg van belőlük apkmirroron.
Ezért lenne jó egy ilyen oldal, ami összegyűjti a legstabilabb, bugmentes változatokat. Létezik ilyen? -
damojian
csendes tag
válasz
Probert75 #106393 üzenetére
Szia,
Megoldódott
Esküszöm nincs gondom ilyenek terén de ez a gmail applikáció nekem nem volt tiszta. Már látom a szálak alatti folyamatos levelezést. Fogalmam sincs mi lehetett a baj. Nincs gondom IT terén, de ez kifogott rajtam. Még most sem tudom mi volt elállítva. De megoldódott. Nagyon köszönöm a segítséged -
w.miki
veterán
No, az ESET Mobile Security szerint a Pou_mod-1.4.73.apk állomány volt fertőzött...
Meglátjuk... de örülök, hogy talált valamit.
Találkoztam már olyan virussal, ami az FWbe is beírta magát, Gyári visszaállítással sem lehetett eltávolítani.
Vagy újraraktad image fileból a rendszert, vagy valami MONKEY VIRUS REMOVAL TOOL tudta leszedni... ha azt fel merted telepíteni a gépedre...Home gomb helyett pedig a Back Button (No root) alkalmazást választottam elsőre a sok százból.
Remélem ez jól helyettesíti az érintő alján található gombokat, és nem fog percenként reklámokat feldobni. -
jolti05
őstag
[ Nos, akkor mégis nálatok próbálkozok
]
Sziasztok!
Mi az oka annak, hogy:
1) Az ACR software által rögzített telefonbeszélgetéseket csak a telefon beépített fájlböngészőjében látom, ha gépre kötöm a telefont, vagy például Total Commanderrel lépek be a mappába (ACRCalls), akkor ott nincs semmi, üres a mappa.
2) Ha OTG kábellel bármilyen flash drive-ot csatlakoztatok a telefonhoz, és megpróbálom azt a meghajtót megnyitni -szintén- Total Commanderrel, akkor a következő üzenetet kapom: "Nem lehet megnyitni a fájlt/mappát"
Valahol, valamilyen permissiont kellene adnom ennek a programnak?
Tudnátok valami okosat írni? -
w.miki
veterán
TÉNYLEGESEN működő malware írtót tudnátok ajánlani?
Megint hirdetéseket dobál fel a gyerek tabja:
Protect Plus v. 4.04.2.
A vírusok törléséhez küldje el SMS-ben a: .....
Nem tudom melyik app csinálja, valamelyik játék, Talking TOM, Angela, Moy 2, Slither.io, ClashRoyale, Pou vagy valamelyik más alkalmazás dobálja fel ezeket? -
air
nagyúr
válasz
ssgt1981 #106402 üzenetére
Általánosan legjobb nincs. Szubjektív.
Mindenkinek más jön be.
Esetleg nézz rá erre: Geo tracker -
net84
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy egyaltalan letezik-e, de Corel es Photoshop fajlok megnyitasara keresek programot vagy programokat.
Elsosorban a betekintes elegendo cdr es psd kiterjeszteseknel. Szerkeszteni biztosan nem akarok mobilrol, csak megnyitni, hogy lassam a tartalmat.
Elore is koszi! -
ssgt1981
senior tag
Melyik a legjobb gps tracker ami támogatja az útvonal gpx file-ba történő mentését?
-
udimension
csendes tag
Lehet, rossz helyre, de hátha:
Adott egy Samsung Galaxy Alpha (5.0.2. verizió), A3 (6.0.1. verzió), Lenovo A6000 (5.0.2. verzió) a családban.
Napok óta baromi lassú a wifi-n egy-egy oldal betöltése. Én inkább csak böngészésre használom, minden készülék gyári állapotú, nem értek hozzájuk, csak felhasználó vagyok.
Adott oldal elérése után már felgyorsul, csak ha ismét új oldlat (fórumot, bármit) nyitok, akkor ismét tizen-huszon másodperc, mire betölti.Ami érdekes, hogy a wifi egyébként gyors. A készülékeken 30 plusz-os letöltés, 10 plusz-os feltöltéssel megy mindegyik.
Ráadásul egy régebbi, 4.4.4-es verziós tablet úgy hasít, mint a laptopom, vagyis nagyon gyors. Ami fura, mert korábban pl. a Galaxy Alpha gyorsabb volt wifi-n, mint a most gyors régi tablet....
Frissítettek mostanában valamit szerintetek az 5.0.2-es és a 6.0.1-es verzión? Vagy mi lehet a baj?
Hol és hogyan tudom ezt megoldani/megoldatni? Abszolút láma vagyok ezekhez a szoftveres dolgokhoz, tegnap távsegítséggel a routert jártuk körül, de azzal úgy néz ki, semmi gond nincs. (hiszen más készülékem tökéletesen gyors wifi-n)
Köszönöm ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LED világítás a lakásban
- Jövedelem
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest