- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104497 üzenetére
"Ritkán járok erre......sajnos!"
Attól még lehet visszaolvasni, vagy keresni.
Fórumban a write-only üzemmód nem túl megfelelő hozzáállás. -
Fandango
veterán
Csak úgy mellékesen, ahol lehet orosz rubelben fizetni, akármilyen oldalon, akkor érdemes azt választani, mert szinte mindig olcsóbbra jön ki, ha átváltjuk forintra.
-
gipsztigris
addikt
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #104494 üzenetére
Orosz oldal, rubeles fizetés.
Csak 3-4x volt leírva az utóbbi 1-2 napban. -
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #104494 üzenetére
Tegnap volt róla szó. Orosz rubelben annyiba került a Lifetime licence.
Én is megvettem, mert ennyit megért.
-
Gabis
őstag
Személy szerint én elégedett vagyok ezzel az AdGuard-al. Szépen szűri a dolgokat. 800 Ft-ért Lifetime licence-el megérte.
-
Bozek
nagyúr
válasz
(ex)Cat #104491 üzenetére
"Letöltöttem a Play-ről az ADGuard-ot próbaképp"
Ne a Play-ről töltsd le, az nem ugyanaz. A Play tiltja a reklámblokkolókat, ez csak Yandex böngészőben és a Samsung sajátjában működik. Le is van írva, hogy "Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps", tehát semmi más alkalmazásban nem blokkol. Innen szedd le. -
(ex)Cat
senior tag
Letöltöttem a Play-ről az ADGuard-ot próbaképp. Arra lettem volna kíváncsi, hogy a programokban blokkolja-e a reklámokat, de én semmi ilyet nem tapasztaltam nála. Az egy dolog, hogy le kellett tölteni hozzá a Yandex browsert, mert igazából még tetszik is, de a Chrome-mal ellentétben ebben vannak reklámok, még ha csak 1 is, akkor is. Aztán megnéztem a Zedge-et, hogy hátha ebben nem jönnek, de ugyanúgy ott vannak. Szóval az én eddigi tapasztalatom, hogy legalábbis az ingyenes verzió nem blokkol semmit a programokban.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #104489 üzenetére
Valóban, köszi
-
gipsztigris
addikt
Akkor ezt is légyszíves!.......mert nem lóghat a levegőben hsz.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #104487 üzenetére
Mert válaszul ment egy töröltnek. Nem esik senki sehova, de nem lóghat a levegőben a válaszolt hsz hiányában. Nem volt ezzel gond.
-
-
beg
veterán
Mások személyiségi jogait sértő tanácsokkal kapcsolatos hsz-eket és arra érkező válaszokat töröltem.
-
antal750
senior tag
Sziasztok
A legfrissebb uc browserben hogy a francba lehet beállítani a full screen módot? Tudom hogy eddig miként kellett, de most a felső sávon látszódnak az adatok idő térerő stb, ezeket nekem nem tünteti el.. -
air
nagyúr
válasz
NandorHUN #104452 üzenetére
"MinMinGuard+Xposed nem feltétlenül igényel root-ot ha olyan a bootloadered."
Ezt kifejtenéd picit részletesebben? Mi köze van a rootot igénylő alkalmazásoknak a bootloaderhez?
És sajnos igaza van dekrernek, butaságokat beszélsz:
"https lapokat nem blokkol (csak ha van root ... ugye ...
)"
De blokkol, és ennek persze semmi köze a root-hoz.
-
NandorHUN
addikt
Nem írok hülyeségeket, csak leírtam a saját - és jó pár más ember - tapasztalatát. Adguardnál sokkal jobb az Adaway és MinMinGuard.
- Egyébként most teszteltem a fizetős Adguardot csak a kedvedért (még root beállításokkal is): semmivel nem rejt el többet mint a már említett 2 app, ellenben 24 mp helyett 40 alatt töltődtek be a weblapok (direkt olyat teszteltem ahol sok a kép és reklám is).
Szummázva: Adaway + MinMinGuard -nek ( vagy simán Adawayt-nek böngészőben, vagy simán MinMinGuardnak app-okon belül), nyomába se ér az Adguard, de ha az ember erre kényszerül használja egészségére.
Ha már fizettél érte nem mondom, hogy ne használd!
-
zhata
senior tag
OK, összejött a dolog, bár kicsit kacifántosan.
Mint írtam, a Drive mentést lezippeltem a szgépre, ott kibontottam (1 könyvtár+benne a csomó adat), aztán vissza a telefonra egy olyan útvonalra, ami különbözik a TiBi default mentési útvonalától. Délelőtt lementettem ugyanazokat az adatokat a default mentési helyre is. Rákerestem a telefonon a mentésekre, és látta mindkét könyvtárat. Tudtam, hogy mindegyikben az appoknak csak egy mentése van, áttettem a mentési útvonalat, rákérdezett, hogy tegye-e át a mentéseket is az új helyre, mondtam, hogy igen. Vigyázat, az ok LÁTSZÓLAG nem műxik, valójában igen. Utána megnéztem, és már minden felh.appból már két mentés mutatott. Kacifántos, de megy.
Mindenesetre köszi a segítséged. -
Járókeret
senior tag
sziasztok
olyan gondom van,hogy letöröltem az Inkpad note programot plusz újra is telepítettem a telefont.
hülye voltam és nem szinkronizáltam le a jegyzeteimet így nincsenek meg sajnos.
nagyon fontos dolgok vannak benne.
vissza lehet hozni valahogy a törölt file-t?
pár programot próbáltam de semminagyon köszi
-
zhata
senior tag
Egy kicsit zavar ez a Titanium Backup.
Az hogy a kezelőfelülete ocsmány, megszokható. Az jó, hogy az appokat adataival menti el. Igen ám, de a telefonra. De mi van akkor, ha épp valami miatt le kell gyalulni a telefont? Vesznek a TiBi mentett adatai is. Igaz, hogy ezeket szinkronizálni lehet pl. a Drive-ra. De onnan viszont nem tudom letölteni. Kiválaszthatatlanok. Megpróbáltam a mentési utat áttenni egy pendrive-ra, meg is tette, de az oda mentett adatokat ugyan látja, de kiválaszthatatlanok. Gyanítom, hogy MyTi,cloudról visszajönnének, de az meg fizetős. (Épp ezért nem is próbáltam). Márpedig egy mentés csak akkor igazi, ha az a telefonon kívülre történik, és reverzibilis.
Van valakinek ötlete? -
droti25
őstag
Sziasztok
YouTube appon belül nem tudjátok hol lehet beállítani azt hogy full HD-ban játsza le a videókat egyből.
Mindig 420p-ről kezdi és manuálisan kell feljebb tenni a minőséget.. -
darvinya
titán
Időjárás app-nak tudom javasolni Weather M8-at.[kép]
-
Deck
titán
válasz
NandorHUN #104452 üzenetére
A fogyasztása szinte elhanyagolható erről van cikk is xdan tesztelték. A reklámok merítenek inkább es blokkolja őket így aksi időt nyerve. Az Adguard jobb mint amiket felsoroltál. A tieidnek kell root az nélkül nem megy.
Https szűrés is van benne. Az eredeti 1.500 ft-os ára aztán nagyon sok.. Az általad ajánlott 2 apo meg nem blokkol mindent fekete kockát hagy néha.Ne írj már hülyeségeket.
-
Sonja
nagyúr
Van olyan filekezelő, ami támogat NFS megosztást?
Total Commander-ben nem találtam, csak sambát.
-
NandorHUN
addikt
MinMinGuard+Xposed nem feltétlenül igényel root-ot ha olyan a bootloadered.
Adaway pedig semmi akkumulátort nem eszik... ellenben a általad reklámozott (és fizetős) Adguard, ami:
-pénzbe kerül
-jóval több aksit fogyaszt
-jóval több ramot használ, folyamatosan futni kell
-semmivel nem hatékonyabb mint ez a 2 ingyenes app
-"tömörítős"/felhő alapú böngészőkkel nem megy
- https lapokat nem blokkol (csak ha van root ... ugye ...)
Hogy miért kell kettő? Mert az Adaway a host file-okat módosítja, a MinminGuard pedig eltünteti a reklámokat az appokon belülről. Kettő egymást szinergista modós kiegészíti.
Az ha te nem akarsz komolyan venni a te egyéni szociális problémád, más attól még megfontolhatja a tanácsomat.
-
air
nagyúr
válasz
Joezyka #104449 üzenetére
SMB-t támogató lejátszót kell telepíteni a TV-re. Pl. VLC, Kodi.
A gépen az adott mappát meg kell osztani úgy hogy mindenki tudja olvasni, legyen aktív vendég felhasználó, vagy olyan júzer, akinek nincs jelszava.
Félig off a téma. Van Sony TV-s topik, talán oda jobban illik. -
kungzi
veterán
Üdv
Valaki tudna nekem ajánlani egy jól működő és kinéző időjárás appot? Widget nézzen ki jól. Köszönöm
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de Androidos TV-re keresek egy olyan alkalmazást amivel tudok TV és PC közötti fájlmegosztást (filmeket elsősorban, de akár fotó, zene is)
Egyik haveromnál láttam olyat, hogy volt a gépen egy mappa amibe amit beleraktam azt mindig látta a TV és le tudta játszani ami ott volt.
a TV egy Sony Bravia KDL-43W756A segítséget előre is köszönöm.
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vett egy ismerősöm egy Huawei p8 telót és olyan gondja lenne,hogy szeretné a készülék naptárát és a facebook fiókját összekötni.Szeretné ha jelezné neki a szülinapokat stb.Lehetséges ezt megoldani? -
törölt tag
-
Gabis
őstag
Sziasztok,
megvettem ezt az AdGuard-ot, de valmiért mindig kikapcsolja magát egy idő után. -
válasz
NandorHUN #104433 üzenetére
Nekem a MinMinGuard-tól crashelt a Rage Reader nevű app de volt pár másik is ami furán viselkedett. Adaway-vel láttam reklámokat böngészőben. Az AdGuard a hufilterrel kiszűrt mindent de biztos vagyok benne, hogy 100%-osan ez se szűr. Volt még 1-2 olyan oldal ami linkre kattintásnál új lapot nyitott amin csak egész oldalas reklámot mutatott, ez a legundorítóbb dolog amit eddig láttam de az AdGuard ezeket is blokkolja, van ahol meg se nyílik, van ahol megnyitás után azonnal bezáródik és van ahol a lap megnyílik de semmit nem mutat rajta. Gondolom a használt filtereken múlik.
-
air
nagyúr
válasz
NandorHUN #104433 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért jobb 2 program, mint egy.
Az Adguard egyedül megoldja azt, amihez te 2 alkalmazást használsz, dupla annyi erőforrás fogyasztással.
De ha szerinted ez jobb és hatékonyabb, akkor használd így.
Én biztosan nem fogom."Egyébként nincs olyan, hogy legjobb reklámszűrő"
"legjobb a programokon belüli Adblockra."
Most akkor van, vagy nincs?
Ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni, ha egy hozzászóláson belül ellentmondasz saját magadnak. -
NandorHUN
addikt
Egyébként nincs olyan, hogy legjobb reklámszűrő:
Adaway: - a host file-t módosítja, legjobb megoldás böngészős adblockra főleg, ha nyilvános host file listákból kiegészíted a programon belül.MinMinGuard: Alkalmatlan böngészős védelemre, de legjobb a programokon belüli Adblockra.
Legefektívebb a kettőt együtt használni, esetleg még szóba jöhet a Lucky Patcher ha valami megússza, de az kicsit macerásabb.
Én most Adaway (+ kiegészített host lista) és MinMinGuard -ot használok és semmi reklám nincsen a készüléken.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
KurtCobain #104381 üzenetére
Köszönöm!
Neked is batai15!
-
rjg
őstag
válasz
Bozek #104429 üzenetére
Hát az elnevezés valóban nem egyértelmű, de sem a gprs sem az edge sebessége sincs gyakorlatban a közelében az elméleti maximumnak. A gprs lefelé tipikusan három időrést fog össze, felfelé egyet vagy kettőt, így jön ki lefelé a 2-3x9,6, felfelé az 1-2x9,6 kbps sávszélesség.
-
törölt tag
válasz
vgyuri #104392 üzenetére
12 rugó/év, és még csodálkozik valaki, hogy nem ajánlott alkalmazás? Van valami Office Suite pro alkalmazásom, amit pár fityingért vásároltam egy akcióban. Mini PC -re meg ott az AndrOpen Office.
Az 5 gmail fiókomra van 5x15GB -om, otthon egy NAS -om 2TB -tal, és évi 3500 -ért prémiumom a data.hu -n, ami korlátlan tárhelyet ad. Úgyhogy felőlem a hajára kenheti a MS a Office -át évi 12 rugóért. -
zeon.hu
nagyúr
Youtube háttérben lejátszás 5.1.1-en simán megy xposed modullal.
Viszont 4.4.2-n sehogy nem jön össze, bármelyik yt és/vagy modul verziót teszem fel.
Ötletek?
Esetleg gond lehet, hogy ezen rendszer alkalmazás a yt? -
válasz
VeryByte #104416 üzenetére
Én 2 mobilra + 2 pc-re vettem, 2.500 forintba került (kb. 60%-kal kerül többe az 1+1-hez képest, 325 rub helyett 519). Ha jól látom, akkor a beállításoknál később visszavonható az eszköz license, így pl. telefon cserekor elég a régin visszavonni és az újon aktiválni.
"#104418 dekrer: 1 license 1 mobil" Ezt hogy érted? Nem jól tettem hogy a 2+2-t vettem ha max 2 telefonon és 2 pc-n használnám egyszerre?
#104406 Giinos: paypal-on keresztül fizettem, a webkártyámon kevés pénzt tartok.
-
Fall-N
veterán
válasz
#61600768 #104280 üzenetére
Nincs root. Igen hiányzik az a bizonyos apk. Az hittem ez alap Chrome feature.
------
MS Office helyett meg OfficeSuite Pro. Annó kétszáz Forint körül vettem akcióban és kenterbe veri a hivatalos MS cuccot. Nem kell hozzá semmilyen account sem.@vadászcsiga: Vannak Playen különböző hang profil alkalmazások. Itt van például amit még régebben találtam. De meg lehet csinálni E-Robottal is.
-
vadászcsiga
félisten
Van olyan kapcsoló widget ami garantáltan levesz minden hangot? Médiát is?
-
dokee78
félisten
Manual Camera elvileg csinál RAW képet.
Nos be is van állítva,JPG,RAW.
Az elmentett képek mégis JPG kiterjesztésűek. -
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker #104406 üzenetére
Webkártyával nincs rizikó.
-
stefi68
addikt
Az UC Browser régen megjelenítette a Facebook üzeneteket.
Most mindenáron telepíteni akarja a FB Messengert.
Próbaképp felraktam, de jó méretes app és memóriát is zabál rendesen.Az UC-ben pont az tetszett, hogy az olyan ritkán FB-ozónak mint én tökéletesen elég volt.
Valaki nem tudja, hogy lehetne visszaállítani ezt a régi funkcióját?
Vadásszak egy régi verziót? Na de melyiket? Milliónyi frissítés volt rá azóta... -
air
nagyúr
válasz
Most hogy mondod, mióta onnan vettem meg, már 3x rabolták le a bankszámlámat.
-
Deck
titán
válasz
A hivatalost linkeltem először csak orosz nyelven majd utána ugyanazt csak angolul..
-
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker #104393 üzenetére
Én csak az adguardot használtam, használom de meg vagyok elégedve vele.
Nem rootolt tabon használom, és tökéletes.
És gyakran kap frissítést,ellenben az általad említett app, amit idestova 3 éve nem frissítettek. (lehet olyan jó, hogy nem is kell frissíteni)
Azt a pár ezrest meg kibírom, amibe kerül a licensz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest