- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Home gombot áthelyező programot tudnátok ajánlani?
Gyerek TABjának az alsó sorát nem érzékeli az érintőpanel, így ha elindítja a TalkingTom-ot, nem tud belőle, ki, vagy vissza lépni.
Milyen programot ajánlanátok, amivel más helyen is vezérelhető a TAB, nem csak az alján?
Amivel máshonnan is elérhető a Home, Vissza, és a Menü gomb.
Mondjuk amivel jobb, vagy bal oldalról is behúzhatná a vezérlőgombokat. -
-
damojian
csendes tag
A 3 csíknál van a menü ezeket tudom kezelni sőt még választani is tudok a beadott emailcímeim közt.Amikor bemész egy email szálba ott látható hány olvasatlan email jött az adott embertől. Na most nekem csak az elsőt jeleníti meg és nem tudom a következő beszélgetéseket elolvasni.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok valaki nem tud egy olyan alkalmazást, ami időjárást jelenít meg és csak a status barban .. a notificationba nem , szóval ha lehúzom ne legyen oott , csak pl mint a wifi stb ..
Köszönöm előre is ..
Sziasztok -
jolti05
őstag
*bocsánat, valószínűleg rossz topikválasztás...
*
-
damojian
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem a gmail applikációval kapcsolatos.
Van egy beszélgetési szál. Látom hogy pl egy 3mas van feltűntetve a szálnál de egyszerűen nem tudom megnyitni az újabb leveleket csak az elsőt mutatja. Hogy tudom megnyitni vagy látni a többi levelet ???Asztalin megy.Előre is köszönöm.
Üdv -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Túrista GPS-t keresek androidra, kicsit visszaolvastam én azok alapján a Locus Map (egyelőre) ingyenes verzióját választottam, amelyet már fel is telepítettem.
Erről az oldalról: http://openmaps.eu/mapsforgedownload?country=Magyarorsz%C3%A1g&purpose=any&format=mapsforge&sw=any&device=any&opsys=any&search=any&landcontour=any&dem=any&pack=any
Böngészőn keresztül feltettem a (vektoros) Magyarország térképet (valami 60MB) illetve ha minden igaz, akkor a vektoros rendertémát is (bár ebben nem vagyok biztos). Az appban most már elérem az offline magyar térképet, amiben tudok gyakorlatilag tetszőlegesen nagyítani illetve scrollozni, eddig szép és jó.
Amire még szükségem lenne, az:
-(1) POI adatbázis amiből offline tudok térkép elemeket keresni egyszerű szöveges kereséssel: pl beírom a keresőbe, hogy "Dobogókő" és a térkép odaugrik Dobogókőre.-(2) Tök jó lenne, ha Offline tudna a térképen ilyen olyan kritériumoknak megfelelő túristaútvonalat tervezni az aktuális helyzetemtől egy általam választott célig (térképre bökve vagy POI-ból keresve). Jelenleg csak az interfész támogatja az útvonaltervezést, de a tényleges tervezés nem jön létre. Kell itt még valamit csinálnom, vagy ne is álmodjak, hogy ilyet lehet?
Ha esetleg vannak még más tippek, azokat is szívesen fogadom!
Előre is köszi!
J. -
-igu-
veterán
válasz
Viktor0610 #106387 üzenetére
+ BlackPlayer
-
dokee78
félisten
Miért nem működik a Google fordítóban az élő fordítás?
Régen működött. -
-
törölt tag
Szerintetek melyik a legjobb/legközkedveltebb zenelejátszó a powerampot kivéve?
Olyanra gondoltam, ami a tömörítetlen formátumokkal is kitűnően boldogul, főleg minőség terén. -
-
IG55
senior tag
Üdv!
Olyan appra keresek ajánlást, amiben az autómon történt javításokat, beavatkozásokat lehet számon tartani.
Köszi! -
BeeNiTTo
tag
válasz
Viktor0610 #106377 üzenetére
EPP ez a baj hogy hiaba ugyan azt a szamot adom meg akkor nekem eltunnek
Ha mas ìr a régi acc -ra akkor AZT megse kapom ,frissites ota nemprobaltam de szerintem ez meg igyvan. Csak remeltem valahogy lelehet menteni a dolgokat
-
-
BeeNiTTo
tag
Messengerben ha nincs facebookom csak siman telefonszammal hasznalom van arra lehetoseg hogy ha ujrarakom a telot vagy mas telefonba rakom a kartyat es felteszem a messengert akkor ne tunjenek el az ismerösök akikett felvettem?
-
Land
veterán
Létezik olyan program mely meg tudja mérni az aksim állapotát? Tehát hogy vesztett-e az újkori kapacitásából vagy nem.
Mostanában fele annyit bír, mint pár hónapja újraindítás után is. Lehet elindult a lejtőn... Root van. Köszi! -
törölt tag
Tud valaki olyan videólejátszót, vagy valami köztes alkalmazást, aminek böngészőből át tudnám adni a YT linkeket lejátszásra? Telón a BS Player tökéletes erre, de X86 RemixOS -en az átadás után azonnal FC -vel elszáll. Vagy, lehet a YT kliensnek valamilyen framework -je, amit a lejátszó program is használ(na) (merthogy Remixen alapból nincs YT kliens, én meg nem telepítettem)?
-
batai15
félisten
sziasztok! milyen alkalmazasal lehetne a tankolasaimat figyelemmel követni, számolni stb. előre is köszönöm
-
punky10
addikt
válasz
-igu- #106349 üzenetére
+1
Amióta androidot használok, így csinálom.Hétköznapra és hétvégére is beállítottam pár profilt, és csak keresni és kapcsolni kell.Egyszer kellett megcsinálni, és azóta gyorsabb, mint beállítani egy egyszeri ébresztőt.És az egyszeri ébresztőt minden ilyen általam ismer alkalmazás tudta(AmDroid,Alarmy,MaCkók...) de már egyiket sem használom, mert a gyári ébresztő is tudja.Legalábbis a MIUI...
-
beg
veterán
Ezt legyetek kedvesek privátban tovább boncolgatni. Köszi.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #106354 üzenetére
"Az NFO kiterjesztésű fájlok nem tartoznak a sima szöveges fájlok közzé nyugodtan olvass utána."
Az az NFO, amit a releaser-ek csinálnak, egy átnevezett kiterjesztésű TXT. Attól, mert ASCII karakterekkel operálva valami grafikát akarnak benne megjeleníteni, még nem lesz több egy szöveges fájlnál. De ha ennyire jól tudod, hogy utána kellene olvasnom, akkor linkelj olyan forrást, ami hitelesen leírja ezt.Amúgy 3 féle dologra használják az NFO kiterjesztést, amit itt le is írnak. A linkelt oldalon szerepel az általad NFO-nak hívott cucc is, a következő meghatározással: "Plain text file that includes information about a pirated software program". Remélem tudod, hogy mi az a "plain text".
"Olyat pedig nem írtam hogy egy fájl a kiterjesztése miatt az ami."
Akkor ez micsoda: "NFO fájl csak egy létezik aminek a kiterjesztése NFO."? -
toto0569
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy létezik e olyan alkalmazás amivel videó fájlokat lehet helyreállítani?
Történt ugyanis,hogy az egyik ismerősöm készített videókat,telefonnal.Kevés volt a hely a telefonban.Kapott egy mem. kártyát és áthelyezte oda.Viszont később észrevette,hogy némelyik videó csak a helyet foglalja mert lejátszani nem lehet.Nincs hozzá miniatűr kép se.
A kb. 30 videóból 5 db. ha működőképes...
Van ilyen program ami kijavítja? -
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ide tartozik-e, de teszek egy próbát.
Vettem egy új telót és valami a Google fiókkal nem stimmel, vagyis annak a szinkronizációjával.
Beírom a nevet, ideig-óráig látom, minden jó, majd egyszer bemegyek a telefonkönyvbe, hívnék valakit és jééé...nincs ott.
Persze gépen ha rálesek a kontaktokra, akkor minden szám szépen ott sorakozik, hiába szinkronizálom le, semmi változás.Mi okozhatja ezt?
Köszönöm a választ!
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #106350 üzenetére
Látom megint csak kötekedésből írtál. Ha átnevezi TXT-re, akkor az onnantól sima szöveges fájl, amit meg tud nyitni. Tehát hidd el, hogy az, amit a releaser-ek csinálnak, abba a kategóriába tartozik. Abban igazad van, hogy NFO fájl csak egy létezik, az pedig a Windows rendszerinfó (aminek szintén NFO a kiterjesztése). Az viszont tévedés, hogy egy NFO attól NFO, hogy az a kiterjesztése. Ha egy kép kiterjesztését átírom MP3-ra, akkor zene lesz belőle?
-
air
nagyúr
válasz
Wolfskin #106342 üzenetére
A legtöbb ébresztő alkalmazásban kell lennie egyszeri időpontban történő ébresztésnek.
Én az AMdroidot használom, abban biztosan van. Csak az időt kell beállítani, és kiválasztani egy ébresztési profilt.
Amint lezajlott az ébresztés törli is, mert az egyszeri időpont elmúlt. -
Bozek
nagyúr
válasz
Wolfskin #106342 üzenetére
"beállítok egy időpontot és semmi mást nem kérdez és a következő alkalommal, ha eléri az óra csörög"
Most akkor akarsz ismétlődést vagy nem? Ha nem állandó időpontban kelsz, akkor mégis honnan tudja szegény telefon, hogy épp mikor kellene csörögnie? Nekem ez még mindig nem tiszta, hogy mit is akarsz pontosan.
(#106340) Kvg: Első kérdés, hogy milyen NFO-ra gondolsz. Van a sima szöveges fájl és van a Windows rendszerinfó.
-
törölt tag
Üdv!
Az hogy a rákba lehet hogy 70km vezetés óta a waze azt írja még 9km a következő szintig.
-
Wolfskin
őstag
nem állandó időpontban kelek, nem is mindig ébresztőre, utálom programozgatni este félálomban: itt pipa be, opciók ki, ismétlések ki, stb. ha elfelejtem másnap is csörög, de az esetek 50% egyáltalán nem csörög, mert a sok opcióból és beállításból egyet épp elcsesztem. olyan kéne, amin beállítok egy időpontot és semmi mást nem kérdez és a következő alkalommal, ha eléri az óra csörög. kész. mint egy mechanikus vekker. semmi fícsör, semmi okosság. van ilyen app androidra?
-
törölt tag
Létezik olyan program amivel NFO-t meg tudok nyitni? Valahogy nem igazán találok ilyet a play áruházban.
-
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Instagram alkalmazással kapcsolatban lenne egy problémám. Egy kép feltöltésénél miért nem engedi beállítani a helyszínt? Sehogy sem sikerül, próbáltam a kép készítésekor, feltöltésekor beállítani, nem engedte, majd a feltöltés utáni szerkesztéssel sem engedett hozzárendelni helyszínt. Újratelepítettem az appot, frissítettem, de valamiért nem engedi.
Tud erre valaki valami megoldást? -
DS39
nagyúr
válasz
#73959936 #106331 üzenetére
de ezt, vagy egy olyan hívásfogadó appot, amiben nincs 3. opció, csak az a kettő, hogy fogad vagy elutasít. (elutasítás sms-sel 3. opció a gyári rendszerben, ha jól néztem)
ez az xposed + gravity box root nélkül is működik, vagy mennyire kell ennek használatához mélyen belenyúlni az androidba?
-
GEPESZ66
veterán
A Kaspersky áruházból letöltött verziója 30 napig teljesértékű változatként működik?
-
törölt tag
Hát....régebben használtam...sok mindenre használható
Ha jól tudom pl. le tudja zárni a telót, ha zsebre teszed, vagy bezárod a tokot. Tehát hívás érkezésekor a képernyő nem lesz aktív, teló lezárva....(talán, ha jól emlékszem...)
Lehet h.elértettem mit szerettél volna ?
-
törölt tag
-
DS39
nagyúr
Üdv!
Az ehhez hasonló esetek elkerülése végett egy alternatív caller app megoldás lehet, amiben nincs ilyen sms elutasítós funkció mint a gyáriban? Tudtok ajánlani ilyen hívásfogadós alkalmazást?
-
kuksa90
őstag
válasz
KisApám #106312 üzenetére
Nem akarlak beleejteni a kétségbe, de ha nem volt rajta SuperSU, akkor az a készülék nem rootolt. Szedj le a playből egy rootchecker progit, és nézd meg, hogy ténylegesen van- e root. A Titanium egy rendszermentő program, a másik passz, de mindkettőt leszedheted, ha nem szimpi...
-
@matthew@
őstag
válasz
Meggyi001 #106318 üzenetére
Köszi mindenkinek, kipróbáltam őket. Annyi a "gond" h egyszerűen nem jeleznek, beállítom 2-3 perccel későbbre leteszem a telefont de az vígan elvan és meg sem szólal. App-ban be van állítva minden h jelezzen, telefonon/beállításokban is kell/lehet még valamit konfigurálni hogy adjon ki vmi hangot (sry ha láma kérdés de én iOS-en élek, így ez az os nekem nagyon új jelenleg). A készülék amúgy egy Huawei P9 Lite (ha ez vmit is számít/segít)
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, tudtok ajánlani olyan ébresztőóra /alarm appot, ami nem tud semmit? tehát a legfapadosabb, nincs ismétlődés, se opció, semmi. nem kell este programozni, csak beállítok egy időpontot és amikor eléri, akkor csörög. egyszer. mint régen a vekker .
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Apum most vette meg élete első droidos telefonját és mindig is olyan emlékeztetője volt korábbi telefonjain, hogy beírt egy eseményt, időpontot és az akkor jelzett is de egészen addig amíg ki nem nyomta az emlékeztetőt. Valaki tud ilyen app-ról? Most próbáltam keresgélni párat de nem nagyon akartak megszólalni sem, illetve ezt a funkciót, hogy addig jelez míg ki nem nyomja nem látták el.
Köszi előre is! -
brd
nagyúr
válasz
Chris Kiki #106311 üzenetére
Igen, ahogy már írták x*90°-ra és az is csak akkor valóban lossless, ha szélesség és magasság maradék nélkül osztható 8-cal (vagy 16-tal, képfüggő). Egyébként találtam egyet, igaz, fizetős.
-
akyyy
senior tag
Milyen programot tudtok ajánlani? Szeretnék letölteni Twitchről egy videót, amit podcastként hallgatnék . Ha csak a hangot mentem le, nem lenne gond, mert azt lejátszanám bármivel.De videóba szeretném, és úgy, hogy le tudjam zárni a képernyőt, és a hang menne tovább. Vissza kapcsolva pedig meg jelenne a videó ( ha pl hallom hogy érdekes a téma, és be kapcsolom, akkor látom azt amit kell
)
-
KisApám
addikt
válasz
zeon.hu #106310 üzenetére
ROM Manager meg a Titanium Backup van rajta, ami nekem nem ismerős.
Meg ahogy nézem, a kernel verzióban valami "Tiamat" van írva.
(Build szám: Eos 1.0.0)Az Androidot frissítené még 4.0.3-ról 4.0.4-re, de nem tudja, gondolom a root miatt.
Valamit keresnem kéne, hogy a gépet totál visszarakja alapba.
-
-
KisApám
addikt
Felraktam a Motorola XOOM-omra SuperSU-t, hogy UNrootoljak, ha lehet.
Elindítom, azt mondja, hogy valami binárist telepíteni kell, OK - erre fél órája azt írja ki, hogy:
"Telepítés, kérem várjon..."Leállítom és törlöm a francba ezt a SuperSU-t.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #106304 üzenetére
Amúgy tényleg gáz a youtube, gyereknek szánt videók, játékbabával, és szarik összevissza a baba, meg hasonlók. Némelyik videóba szándékosan van gusztustalanság illetve erőszak, vagy nem gyereknek való belecsempészve.
Kár hogy nem lehet konkrét csatornákat tiltani. -
-igu-
veterán
válasz
Viktor0610 #106304 üzenetére
Valami VPN talán tud segíteni.
-
-
antal750
senior tag
Sziasztok
5 éves lánykám tabon a youtube mese videókat nézi. Na de ezekben a videókban is vannak gyilkolós fely levágó szem kinyomó stb szörnyűségek..
Ezeket lehetne valahogy tiltani? -
Sungoo
addikt
Sziasztok! Lehet hogy ott OFF, elnézést előre is. Adott egy Huawei P9, bejelentkezve a Play áruházba, automatikus frissítések kikapcsolva. Nekem mégis minden egyes alkalmazást lefrissít automatikusan. Ilyen még nem tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged