- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Pár napja telefon nem értesít új email-ről.
Gyári Gmail app Gmail fiókkal. Eddig ha emailt kaptam azonnal jelzett, de pár napja nem.
Ha belépek az app-ban és frissítek akkor megjelennek az új üzenetekMi lehet ennek az oka?
-
atosan
veterán
válasz
mirci18 #105597 üzenetére
Szia,
Ha jól tudom, azt az ismerőseid teszik ki, milyen a napjuk, ők tudják beállítani kik láthassák, gondolom rákattintanak az összes ismerős kijelőlésére, így mindenki látja. Annyira még nem ástam bele magam, lehet van valami opció, hogy nem szeretnéd látni kinek milyen a napja, vagy egy régebbi verzió az apkmirror-ról. -
nightzone
aktív tag
Sziasztok, ebben valaki tudna informálni?
-
mirci18
addikt
Szevasztok
A messengerben az üzenetek fölötti részen levő napom nevezetű fényképeket nem lehet valahogy törölni illetve kiiktatni.
Folyamatosan jönnek rá az ismerőseim képei.
Plusz látom az appon az értesítést.
A messengeren belül a beállításokban a napom részt kiiktattam mégsem értem el vele semmit. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valamikor régen volt egy szoftver, ami az almáról váltók dolgát könnyítette meg. Mégpedig, ios backupot kezelte hellyel-közzel, de képek meg azthiszem telefonszámok biztosan felkerültek az új telefonra.
Tudnátok ebben segíteni, mi volt az a program?Köszönöm!
-
darvinya
titán
Van olyan app ami gyors FTP elérést tud kikapcsolt kijelző mellett?
-
havri1
félisten
válasz
WhiteWalker #105588 üzenetére
Ezen túl vagyok. A gyári SMS kezeli az sms-eket, de a messengerben továbbra is benne vannak az smsm-ek is. Káosz, és borzalom.
-
havri1
félisten
Hali!
FB messengerben az SMS-t hogyan lehet különválasztani? Bekapcsolni engedi, aztán semmi beállítás..ismerős rányomott, és azóta összefűzi..
-
darvinya
titán
Miért lehet az, hogy EsFileExplorer Gyors elérés csak aktív kijelző mellett működik csak?
Vagy ez MIUI hibája? -
jimpo
senior tag
Üdv
Windows phone-ról váltottam droidra. L735 - - - > Redmi Note 3 SE
Valami jó VR appra van szükségem elsősorban.
Ki mit ajánl?
Fellépett a bőség zavara és nem akarok találgatni melyik jó és hasznos.
Inkább segítséget kérnék. -
g_g_g
őstag
válasz
jonnyjoker01 #105581 üzenetére
Fapad, de jó
Messenger Lite -
jonnyjoker01
veterán
Tud valaki egy jó, használható messenger alternatívát? Kikészítenek már a hülyeségei, lassú bugos foshalmaz az egész.
-
outdoor
aktív tag
Esetleg voip beszélgetés rögzítésre tudtok valamilyen appot vagy megoldást?
Részmegoldás is jó lehet, whatsapp, viber, immmr.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok! mit kellene állítanom, hogy a gépről tudjak másolni a telóra? Média eszközként engedi kameraként is megy csak Usb háttértárként nem engedi!
Üdv
E:/ nem érhető el. nem megfelelő funkció -
Bferibörs
addikt
válasz
Juditta_56 #105573 üzenetére
nem a progik okozzák, nekem 2 telómmal volt így, persze mindkét telót másképp kell beállítani, az egyiken külön be kell kapcsolni az USB hibajavítást mert különben nem műxik, a másikon ezt nem kell kapcsolni -esetleg erre is figyelj ha nem műxik, ja és alapból,lehet, hogy a töltést dobja fel a teló, azt át kell állítani fájl átvitelre ( 6 és 7 android, más,más mindkettő de a wint mindkettőnél át kell állítani (a drivert) ).
szívesen
-
tybsen
addikt
Tapasztalt már valaki közületek olyat hogy youtube nál késik a hang? Érdekes módon itt van előttem 3 telefon de csak az egyiken késik a hang, ugyanaz a youtube verzió. Letöröltem már az alkalmazás frissítéseit, és újra installáltam meg újra indítottam a telefont is de nem változik a helyzet.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Juditta_56 #105565 üzenetére
próbáld meg ezt, sajna win hiba
ne zavarjon meg, hogy ezt Thorra írták, más androidos telóval is ez a helyzet
-
darvinya
titán
válasz
Juditta_56 #105568 üzenetére
Akkor nem tudsz rajta segíteni, mert Win10 driver-e nem jó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94 #105564 üzenetére
Nova beállítások - Alkalmazás- és modultár - Alkalmazástár-csoportok
Ott van egy Mappák fül, azon belül lehet csoportot létrehozni. Utána meg a Tabs-nál kiválasztott fülnél szerkesztéssel be tudod pakolni őket külön fülekre. Ha nincsenek fülek, akkor nem kell, alapból a fő alkalmazáscsoporthoz pakolja.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni két kérdéssel kapcsolatban. A készülékem egy Doogee Y6 (nem rootolt, android 6-os).
Az egyik az MTK Engineer app használata. A hangerőt szeretném felhúzni, letöltöttem az appot, elolvastam millió helyen, hogy mit hogy kell állítani, milyen értékre, de minden korábbi cikk, ami erről ír másként néz ki, mint most. Az audioban megnyitom a voice opciót, de utána van NB/WB, meg UL Gain, meg Sidetone Gain. Így nem merek állítgatni, abban sem vagyok biztos, hogy mit állítok a recieverrel, mit a speakerrel... Szóval itt nincs normal mode, meg loudspeeker, meg mic, meg ilyenek. Valahol meg azt olvastam, hogy a mic (gondolom egyébként a reciever lenne itt ez) ne legyen több 150-nél...
Amit találtam fórumokat (az is a bluboo user fórumai), ott kb annyi van, hogy NB/NW alatt a Reciever, a Headset, a Speaker legyen UL gain 252, Sidetone Gain = 0 a többi opció meg 160-ig. Aztán máshol azt olvastam, hogy az UL gain ne legyen több 232-nél.
A másik kérdés egy galéria widget kérdés. Az előző mobilom - hosszú androidozás után - egy Lumia volt, és megszoktam, hogy volt egy élő fénykép csempém, ahol a fényképeim váltakoztak folyamatosan, és ez elég kicsi volt, tehát nem egy egész képernyőt elfoglaló cucc. Létezik valami olyan widget, ami max 3*1 vagy 4*1-es méretű, és ki tudom tenni a a jelenlegi gyári 3*3-as galéria helyett?
Köszönöm szépen!
Egyébiránt mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
-
darvinya
titán
válasz
Juditta_56 #105565 üzenetére
Win10 saját driver-ét akarja felrakni, ami rossz.
Kapcsold ki win driver telepítést. -
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok (bocs, ha rossz helyre, de "szakértő" szerint program-összeakadás)!
Lehet-e összefüggés a pc-hez való kapcsolódási hiba (usb-n) és az alábbi feltelepített appok között:
Rendszer Monitor Lite (letiltva)
SD Maid Pro
NetGuard (kikapcsolva)A hibajelenség: újonnan telepített Win10 a céges PC-n, rádugom a telót, az "Ez a gép"-ben megjelenik az F5, megnyitom, látszik minden, közben valamit telepít, pár másodperc után eltűnik a teló a gépről, az Eszkökezelőben az (ismeretlen) eszköznél az látszik, hogy illesztőprogi telepítése szükséges
. Mi a fenének, ha egyszer már látta? Win7 alatt simán tudtam mindent másolni, kezelni.
A teló: Doogee F5, MT6753, 5.1-es droiddal, root nincs.
Előre is köszönöm a segítséget! -
adrian94
őstag
Nova launcher-el a menuben lehet mappakat letrehozni vagy csak a fokepernyon? Ha igen, hogyan? 😊
-
darvinya
titán
Miért lehet az, hogy EsFileExplorer Gyors elérés csak aktív kijelző mellett működik csak?
Vagy ez MIUI hibája? -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Android 5.0 -nál megoldható különösebb probléma nélkül, hogy a micro SD kártyára lehessen alkalmazásokat letölteni illetve onnan futtatni azokat?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy egy 8GB tárhelyű eszköznél a beállításoknál a "tárhely" fülnél ezt a 8GB körüli vagy az op.rendszer méretével csökkentett tárhely "mennyiséget" kéne látnom? Mindenesetre a 8GB -os cuccon 4GB környéki tárhelyet ír a rendszer és ez biztosan nem a szabad tárhely, az 5-6 alkalmazás telepítése után már csak pár 100 MB...Köszönöm
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #105553 üzenetére
És ha egy idegen PC-n be kell lépned valahová, akkor gondolkozol, hogy mi a jelszavad, mert ott nincs megjegyezve. Én SafeInCloud-ot használok, Android-on ki tudom küldeni értesítésbe a jelszavakat, ahonnan mehet a vágólapra és a helyébe. Chrome-ban van automatikus kitöltés is, ugyanez PC-re is igaz.
-
beg
veterán
-
brownus
veterán
válasz
Dr Bubo #105557 üzenetére
hmm, szori
mondjatok plz körökre osztott stratégiai játékot , mint pl. ez is, ezt találtam most. de ha tudtok jobbat szívesen veszem
Civilization Revolution 2
közben találtam ezt is, itt is lehet csemegézni: 15 best strategy games for Android
-
brownus
veterán
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami hasonló a Facebook Messenger programjához. Tehát ha ír valaki, akkor egy kis profilkép jelenjen meg, és ha rámegyek a képére, akkor a másik program felett jelenjen meg a beszélgetés. De ennek a programnak kellene támogatnia a Hangouts szolgáltatást. Egyszer mintha láttam volna ilyet, de már nem emlékszem a nevére.Nem nekem kellene, az illető pedig nem akar se Facebook-on chatelni, se Skype-on, se semmi máson, csak Hangouts-on hajlandó chatelni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tonyrulez #105549 üzenetére
A Dolphin tud ikont tenni a saját kezdőlapjára, és a teló home -jára is. Van benne "jelszavak megjegyzése" opció, de ennek a működéséről nem tudok nyilatkozni, mert nálam ki van kapcsolva. LastPass -ban tárolom a jelszavaimat, aminek van Dolphin beépülője. Egyébként elárulom, hogy a parancsikon kihelyezést nem kell, hogy tudja a böngésző. Bármelyik telepített böngésző meghívható bármilyen url -t tartalmazó parancsikonnal. Ez sztem Launcher feladat kéne legyen, és óriási hibának/hiányosságnak tartom, hogy a Launcherek ezt nem tudják (legalábbis az Apex biztosan nem). Ezért erre külön alkalmazást kell telepíteni. Én az Xshortcut pro verzióját használom.
-
tonyrulez
őstag
Keresek olyan nem Chrome faék egyszerűségű böngészőt, ami elmenti a jelszavakat és kitehető a képernyőre ikonként adott weboldal. Helyzet a következő: van 2-3 weboldal amit könyvjelzőkből keresgélés/begépelés nélkül szeretnék elérni a kezdőképernyőről, és ha esetleg kiléptetne az oldal ne kelljen kikeresnem hozzá a jelszót. Eddig Chrome is OK, de: mivel gépen külső jelszókezelő van használva, ezért Chrome-ban le lett tiltva a jelszavak mentése, és ez a beállítás Android-on is megmarad. Ha telefonon visszakapcsolom, gépen összeakad a jelszókezelővel.
-
-
jurzsolt
tag
válasz
user01 #105511 üzenetére
Én is arra szoktam vásárolni, gyakorlatilag csak arra tartom. Ráadásul nem is a Xperia minis telefonon szoktam megvenni, hanem egy Lenovo wifis tableten, az Xperia telefonban lévő sim kártya terhére.
Ma délután vettem meg egy Star wars pinball táblát, minden további nélkül sikerült. -
válasz
vadászcsiga #105522 üzenetére
Google profilodban ki kell kapcsolnod a személyre szabott reklámokat. Viszont ha kikapcsolod, akkor is ugyanannyi reklámot kapsz, csak nem személyre szabottan.
-
MM
őstag
Köszi, most újratettem, és egy új ikonpakkal próbálom.
A widgeteket is kitöröltem, és újra kiraktam őket.
Hátha így... azért 100x jobban nézhet ki, mint a gyári"Agresszív asztal" jobb sebességet hozhat nagyobb fogyasztással, vagy a fogyasztásra is pozitívan hat?
Ugyanez a kérdésem az animációk gyorsításával kapcsolatban.Gondolom, ha gyorsabban lemegy az animáció ugyanakkora CPU terheléssel, az kisebb fogyasztás, de ha a gyorsaság ára az intenzívebb használat, akkor még rosszabb is lehet...
-
MM
őstag
Sziasztok!
Launcher (és Androis) témában még új vagyok.
Nexus 5x-en belőttem a Nova Launchert, és tettem rá egy ikon packot, de semmi egyéb.
Lehetséges, hogy sokkal jobban merül tőle a telefon?
Vagy ha a "gyári" launchert eltávolítanám, az javíítana a helyzeten?
(a Novát defaultnak állítottam be, utána restart)
2 nap is használtam, és mindkétszer mintha jóval gyorsabban merült volna.
Azóta a gyárival újra jobb az üzemidő. -
attiati
veterán
egykezes használat könnyítésére mi minden okosságot szoktatok használni?
eléggé tornázós méretű a telefonom
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Instagram alkalmazásomnál már 600 MB van a gyorsindító tárában.
Ezt a beállítások -> Alkalmazások -> Instagram app. -on belül látom a gyorsindító tárnál.(Android 5.1)- Ez soknak számít?
- Törölhetem? Milyen következménnyel jár, ha törlöm?
- Hogyan érdemes törölni?köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tordaitibi #105530 üzenetére
Kénytelen leszek. Ezek amugy is csak átmeneti megoldások.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Ismertek olyan appot, amivel relative egyszerűen lehetne bizonyos képekből egy sima klippet készíteni, ami alá egy zeneszámot be lehetne rakni?
Nem akarnám túlbonyolítani a dolgot, csak egy egyszerű folyamatos képlejátszás kellene, zenével.
Köszi a tippet.
-
válasz
vadászcsiga #105522 üzenetére
cookie-k törlésével/tiltásával de ezzel sok mást is veszítesz.
Manuálisan meg a fogkefe cookiet kitörölni....
Élj vele együtt. -
punky10
addikt
-
Bozek
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap webshopbol rendeltem egy elektromos fogkefét, délutánra fb-n két post között már ajanlgatta is a fogkeféket. Hogy tudnám ezt a monitorozast kikapcsolni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #105506 üzenetére
Kivéve, ha ezt kikapcsoltad. Nekem például be van állítva, hogy mindig az elejéről kezdje és ne kérdezzen soha. Igaz, csak sorozatokat nézek és ha nekiállok egy-egy résznek (ami 20-25 perces), akkor azt nem hagyom félbe.
(#105503) makoss: Bővebben darvinya is a FB-ellenesek csoportjába tartozik... Kb. ennyi a történet. Amúgy szerintem ez telefonspecifikus probléma. Nekem Sony-n még sose jött elő, de Samsung-on már láttam hasonlót, bár azt nem a Messenger-ben, hanem a Facebook alkalmazásban.
(#105514) beg: Feltéve, ha az egy telepíthető ikoncsomag. Ha csak be van tömörítve pár kép, akkor más a helyzet. De egyébként már nagyon sok launcher felismeri, többek közt az Xperia Home is.
-
user01
aktív tag
Üdv!
Eddig abban a hiszemben voltam, hogy telenoros sim kártyával (prepaid) lehet vásárolni a Play áruházban az egyenleg terhére. Most vettem volna egy app-ot, de csak a bankkártyás lehetőséget ajánlotta fel az áruház.
Ezek szerint rosszul tudtam...?U.i.
Számít az, hogy wifi-n próbálom, ugyanis azon a kártyán nincs internet. -
makoss
veterán
Üdv!
Mi baja ennek a Facebook Messengernek, hogy a figurákat néha mutatja, néha nem?
Milyen beállítás kell ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged