Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz fausto #150335 üzenetére
Ezzel próbálkozz meg, szerintem ezt is megoldja, hasonlóan mint ezt.
-
crok
Topikgazda
válasz fausto #138998 üzenetére
Az APK-val önmagában nem lesz kisegítve a dolog,
ha nem mennek a szerverek a nyelvi csomaghoz..
Márpedig APKMirror-on a legutolsó APK 2018 január 18-n került fel,
nyilván akkor a szerverek is egy év+ lent vannak már..Megnéztem neked az APK AndroidManifest.xml-ben hogy backup-olható-e ADB-n de android:allowBackup="false" úgyhogy se ADB-vel kézzel se Heliummal ez nem menthető, root nélkül ezt nemigen oldod meg mert nincs mivel. Root ha van mindkét készüléken akkor természetesen megoldható (Swift backup vagy Titanium Backup simán megoldja - de ezzel csak annyit érsz el hogy átmented).
-
spiritex
veterán
válasz fausto #138996 üzenetére
Én megpróbálnám lementeni a régi telóról az apk-t (pl. ES File Explorer-rel vagy egy APK Export app-al), ha volt a pro verziónak és a nyelvi csomagnak külön apk-ja, akkor azokat is, és ezeket telepíteném az új telóra.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
beg
veterán
válasz fausto #106472 üzenetére
Azt leszámítva, hogy biztos erős indokod van egy mindenki által már kukázott és elavult technológiát használni, a puffin browser-t ajánlanám e célra.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
rjg
őstag
válasz fausto #77291 üzenetére
Money Manager Ex for Android
Javslom, iratkozz fel a G+-on a bétatesztelők közé, akkor már a frissebb verziót tudod használni. Van hozzá Windows-os, Linux-os és OSX-es kliens is.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
tomy86
addikt
válasz fausto #77291 üzenetére
Mivel eddig nem jött jobb javaslat, így ezeket ajánlom: Expense IQ, Cash Droid, Költségvetésem.
Az excelbe mentésen bukik el mind a felsoroltak közül (html, csv, mentést tudnak). -
junkpod
veterán
válasz fausto #71655 üzenetére
megváltozott a fotó/video automatikus mentés és most már a telefonon lévő összes fájlt feltölti ha ba van kapcsolva. Szerintem nézd meg a G+ feltöltött fotók mappát is és a beállításodat, hogy mekkora fotókat töltsön fel.
szerk. látom a kuka is tele volt
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
t181
senior tag
válasz fausto #71145 üzenetére
Nekem sokat segített/segít. Használnod nem kell a nyelvtant, de rengeteget tanulhatsz belőle. Én a tudásom, ha nem is nagyobb, de hasznosabb részét biztosan filmekből és angol cikkekből, könyvekből szereztem, pedig áltsuliba, középsuliban, és most fősulin is nagyon jó tanáraim voltak.
szerk.: de a nagyobb részét is. Sokat segítettek ezek a filmek/szövegek "megtanítani", hogy egy-egy szerkezetet, igeidőt, mikor és miért kell az adott szituációban használni. De nem belebeszélni akarlak, Én így tapasztaltam/tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
t181
senior tag
válasz fausto #71138 üzenetére
Erre szerintem nem kell program. Olvass sok angol cikket(BBC), fórumot, stb, plusz filmeket, sorozatokat nézz angolul. Szerintem többet ér bármelyik oktató programnál.
Nem tudom, hogy a Duolingo-t ismered-e, elvileg nagyjából a középfokúra készít fel, szóval szinten tartásnak jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
DeathAdder
veterán
válasz fausto #71138 üzenetére
nemrég megjelent MA! -s cikk.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest