Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Rigormortiis #91998 üzenetére
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz smallmer #91996 üzenetére
Én a futópadon szoktam filmet és sorozatot nézni, minél nagyobbat ajánlok, nálam egy Samsung S7 FE (12,4") teljesít szolgálatot.
Nem olcsó, de miután végigpróbáltam többet is (kisebb, de fényerős Samsung és nagy, de gyenge fényerejű Teclast), azt kell mondjam, hogy ez a legjobb eddig.
Lehet hogy egy Ultra még jobb lenne, de az már rendesen el sem férne, meg az már végképp túlvan a lélektani határon árban.Elfogadom a sütiket.
-
Rigormortiis
veterán
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egyelőre nem töltöm ki az összefoglalót, mert még csak gondolkodom, hogy mi legyen.
Szeretnék egy tabletet, amit edzéshez tudok használni. Alapvetően az edzőteremben néznék rajta sorozatot ameddig tekeren a bringát vagy sétálok.
Ezen felül esténként néha megnéznék rajta egy sorozatot az ágyban, ha nincsen kedvem TV előtt lenni.Mit gondoltok mi lehet az a méret ami kényelmes?
Köszi
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok!
Anyósnak keresnénk tabletet. A fő szempontok a kijelző méret és az akksiidő lennének, illetve a gyors rendszer. Wifin fogja használni így mobilnet nem kell rá.
Ezen felül még ami jó lenne, ha telekomtól ki tudnánk hozni részletre, nagyjából olyan 60.000-70.000 forint összértékig (tudom ez előfizetésenként változik)Amit néztem és az ajánlóban is volt a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen).
Ha esetleg lenne más opció szívesen vennénk.
Segítséget köszi előre is.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91992 üzenetére
Elég kis ósdi router az, lehet hogy egy modernebb ax-essel javulna a teljesítmény.
Bár a jelen hiba valóban elég furcsa.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Milyen routerről van szó?
Egyébként a rejtett SSID nem jelent pont semmilyen extra biztonságot.Hangerő minimumra a ragasztószalagot ajánlom.
Fényerő minimumra az extra dimming a menüben, meg vannak ilyesmit intéző appok.
Root nélkül nem nagyon lesz más.Elfogadom a sütiket.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz Graphics #91989 üzenetére
Csak 2,4GHz van.
Máshol nem nagyon tudok belenyúlni a routerbe, hogy elrejtsem az ssid-t... Nem rejtett ssid-s hálózathoz csatlakozik, mint itthon is, ezt próbáltam.
Most kipróbáltam, hogy telepítettem egy QR kód olvasót és azzal olvastam be a megosztott rejtett hálózatot. Szintén nem csatlakozott, de miután felfedtem az SSID-t, a tab csatlakozott a QR kód olvasó program által korábban beolvasott kód alapján.
Nem élhetetlen, de soha nem használtam felfedett hálózatot, itthon legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91988 üzenetére
Próbáld ki máshol másik WiFin csinálja-e.
Hálózatok szeparáltak, vagy egyben van szó 2,4/5Ghz?
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #91972 üzenetére
Erre van valakinek ötlete?
Meg arra, hogy lehet valahogy állítani a hangerő és fényerő minimumát?
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz Graphics #91985 üzenetére
Persze, ez lesz a sorsa, de továbbra sem értem...
Amikor épp az egyiket olvasom, miért nem a másik 2 háttérben futó alkalmazást mutatja a listán? Miért mutat bármit, mikor azokat az alkalmazásokat bejelöltem kivételnek?
Miért érzi úgy, hogy a 3 alkalmazás elhasználja a 8 GB memóriát?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #91958 üzenetére
Btw duraspeed:
Kezd tele lenni a hócipőm vele.
Mi ez, mire jó, mi akar lenni az értelme?
Azon húztam fel magam, hogy olvasom a hetilapomat és eközben jön fel a következő üzenet: [kép]
Mit akar ez most jelenteni, ha a vonatkozó beállítás így néz ki? [kép]
Az olvasás pillanatában összesen 3 app fut.
Tényleg szűkösek lennének a rendszer erőforrások?
Vagy teljesen félreértek valamit?PS: bocs hogy ide írok ezzel kapcsolatban, de az androidos topikban a szóra keresve nincs találat
gyulaszu
-
szkorhetz
őstag
válasz Graphics #91980 üzenetére
Facebook Marketplace.
Valamelyik Honor telefon mellé adta a Yettel, most nem néztem, de mikor vettem, 3 hirdetés is volt Bp-n.Az X8-at is néztem, de végülis a kisebb akksi és a 60 Hz miat tnem azt vettem, de mivel szoftveresen ugyanaz, CPU sem lényegesen gyengébb, az sem lehet rossz deal.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
-
szkorhetz
őstag
Csak, hogy legyen kicsit más tapasztalat is, mert ahogy látom itt csak az iPlay van ajánlva, de végülis én másik irányba mentem.
Honor Tab X9-et vettem, itthoni beszerzésből, bontatlanul, 50 ezer Ft-ért.
Teljesen jól működik, az akksi simán hoz 10 óra kijelző időt, minimális a készelnléti fogyasztás, így heti másfélszer kell tölteni, a 7000-es aksi elég bika. A 120 Hz nagyon jót tesz a sebességnek és a használhatóságnak, HBO, Netflix mind full hd, teljesen jó a szoftver, több frissítés is jött rá első nap, Android 13, minden app tökéletesen működik, a felület egészen okos, simán kezel jól több ablakot is, teljesen meg vagyunk vele elégedve, a hangszórói brutál jók mind hangerőben, mind tisztaságban.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
Attól függ, hogy kihasználod-e, de egyébként igen.
Egyedül RAM-ból van kevesebb.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10922&idPhone2=11712Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
12" felett nem nagyon vannak kínaiak, ha olcsóbb kell, mint az S7 FE, akkor Honor Pad 8.
Akcióban szokott lenni S7 FE is jó árban, most úgyis jönnek a Black Friday-ek, Black Weekendek, Black Weekek, Black Monday-ek, stb.Elfogadom a sütiket.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
12" feletti tabletet szeretnék venni. iPlay40H van eddig a családban már lassan 2 éve és teljesen jól teszi a dolgát.
Adott a kérdés, érdemes e venni egy Samsung S7 FE-t vagy abból az árból már valami kínai combos tablet a jó választás?
Válaszokat előre köszönöm. -
jobbacsabba
aktív tag
iPlay 50 Pro: nem tudom csatlakoztatni az otthoni wifihez ha manuálisan adom hozzá a hálózatot a tabon. Ha kikapcsolom a rejtett SSID-t, akkor megtalálja és pw után simán csatlakozik. Ha QR kóddal adnám hozzá, akkor meg nem olvassa be a QR kódot (Lehet wifin kellene tenni rá egy szkenner appot?).
Ilyet látott valaki, ez miért van? -
maestro87
őstag
Igen, ezt olvastam itt, hogy az L1 ellenére sem 1080p a lejátszás. De a kérdező ilyet keresett, így ilyeneket linkeltem. Egyébként csak a Netflix-szel van gond vagy a többivel is?
Nekem mondjuk nincs előfizetésem, így engem nem igazán érint a dolog, de érdekelne, hogy akkor a legnagyobb hazai tesztoldalak is miért vezetik félre a jó népet hamis információval (költői kérdés).[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Ez tábla mennyire ajánlott vétel ezen az áron link
Egy lg 8.3t váltana, autóba nézős gyerekeknek.
Köszi -
maestro87
őstag
válasz bviktor93 #91953 üzenetére
Esetleg nézd meg a Doogee T30 Pro, T20 Ultra illetve a T30 Ultra tableteket.
Mindegyik erős, G99 procival szerelt, min. 8GB RAM-os és Widevine L1 támogatással is rendelkeznek. Igaz, nem olcsó egyik se.
Az első rendelhető itthonról is, az utóbbi kettőt majd a 11.11-es akcióban lehet rendelni Aliexpress-ről.
Vagy szintén 11-én érkezik a Blackview Tab 18 is, ez még ígéretesebbnek tűnik: ujjlenyomat olvasó, S-Pen támogatás, Harman Kardon hangszórók és elvileg 209$-os nettó ár.[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Van egy fura jelenség, ami kicsit zavar.
Használom a tabletet, olvasgatok, irkálgatok...
A felső sávban időnként "végigszalad" valamilyen impulzus, de olyan gyorsan, hogy nem látom mi az. A perifériás látásomban veszem észre.
Wifin vagyok, de van benn egy yetteles sim kártya is. Talán mintha azzal történne valami...
Ti észleltek valami hasonlót? Mi lehet az?gyulaszu
-
borbar
tag
Szervusz! Én ennyi pénzért, ha tartalomfogyasztás az elsődleges cél, nem venném meg ezt a Lenovot. Kicsit rátennék még a keretre, és inkább jobb felbontással Oled képernyővel vásárolnék. Akár küldfüldről EU-raktárból.
(Egyébként én is egy Lenovo tabletet nyúzok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Android13 frissítés után meg különösen.) -
Beni2360
félisten
Nekem most egy Lenovo m9 van ugyan erre használom 4 GB RAM és szuperül kezeli észre sem veszem néha 10-15 ablak van nyitva és semmi lassulás. Az iplay meg sem közelíti.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz bviktor93 #91949 üzenetére
Az előtted lévő párbeszédben az iPlay 50 Pro ugyanez a soc 8GB rammal 150 USD EU raktárból. Nyilván a Lenovo név, minőségbiztosítás, hazai 2 év gari amivel a Lenovo többet ad, kérdés megér-e ez 40-45 ezrest pluszban.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bviktor93
tag
Sziasztok
Szerintetek a Lenovo Tab P11 (2nd gen, 4 GB RAM) mennyire jó deal most 94k-ért? [link]
Egy Galaxy Tab A7-et cserélnék le. Csak böngészésre és tartalomfogyasztásra lenne használva (Netflix, YT, Twitch ...), játék egyáltalán nem fontos. Esetleg valami alternatíva ebben az árkategóriában? itthon szeretném vásárolni, 11-12" környékén, minél nagyobb annál jobb. -
cidalain
veterán
inkább banggood, vagy geekbuying.
Banggoodon most elvileg 149.99 USD a BG1cfe2f kuponkóddal. Vásárláskor kosárba tesz, majd checkout, és fizetés előtt a coupon/promo code mezőbe bemásol, majd Apply gomb.
geekbuyinghoz nem tudok kódot, csak a 2% new user kedvezményt, amivel kicsit többre jön ki. Mindkét helyen van EU raktáron, így semmi extra költség nincs a termék árán, esetleges postaköltségen felül. Shipping insurancét érdemes kötni rá 1-2 dolcsiért.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Alldocube iplay 50 pro-t vásárolni. Hol érdemes ezt jóárasítva megtennem, ali, vagy bangood?
Jól sejtem, hogy a kuponozás annyiban merül ki, hogy a vásárláskor rákattintok a termék adatlapján a kuponokra? Van más módja is a kuponszerzésnek, amit erre a tabletra költhetek?Más: ha jól látom páran ghost touchal küzdenek. Ez típushibának nevezhető, vagy annyira nem gyakori jelenség?
-
-
Beni2360
félisten
válasz ÖregMackó #91943 üzenetére
Na rá kerestem mi is ez a gost touch. Egyebek közt ezt találtam, nem ki mondottan iPlay hiba.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ÖregMackó
tag
válasz jobbacsabba #91940 üzenetére
Semmi előzmény. Olyan mintha odanyúlnék.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Akkumulátort szeretnék cseréltetni az Iplay 40H-ban. Van jól bevált márka akár külhonban amit érdemes megvenni?
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ÖregMackó
tag
válasz jobbacsabba #91938 üzenetére
Nekem álló helyzetben a bal alsó részen, a saroktól kb 1,5 és onnan kb. 3 cm.-re jelentkezik a gost touch, de szerencsére egyre ritkábban. Szerintem valamilyen a tervezési hiba okozza, talán a hangszóró van rossz helyen. Most már csak napi néhány alkalommal jön elő. És, ha azon a helyen nincs aktiv tartalom nem is érzékelhető. Osztott képernyővel ki lehet zárni ha oda nem releváns programot teszek. Csak sajnos nem lehet 3/4- nél nagyobb osztást csinálni.
-
cidalain
veterán
válasz Bizsu1st #91936 üzenetére
Legyen bepipálva az insurance, megéri azt az 1-2 dolcsit.
Ne azonnal jelezd, ha megérkezik, nyomkodd teszteld pár napig.
Ha egyből DOA (dead on arrival) garit kell kérni az "egyszerűbb".
Bár nem kapkodják el, nekem 1 hónapja húzódik a tablet töltőadapterének újraküldése (és még mindig csak processingnél járunk), ha ezt tudom, akkor pénzt kérek inkább vissza...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Bizsu1st
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, remélem én megúszom(a realme pad-dal nem úsztam meg, volt pár értelmetlen köröm a híres TMX szervízzel, mire kicserélték végre a kijelzőt)! Apropó, a bangood-os garival gondolom kitörölhetem, de, ha pár napon belül előjön a hiba, akkor lehet refundolni, vagy valamit tenni?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz jobbacsabba #91934 üzenetére
A ghost touch sajnos valószínűleg hardveres hiba, nincsi köze a maszathoz meg koszhoz.
Elfogadom a sütiket.
-
vieri2000
tag
Szeretnénk Tabletet vásárolni és a következőkre használni:
Tv Go és Netflix - filmnézésre
ill dokumentumok kezelésére
80-85e ft alatt szeretnék maradni
Köszönöm a segítséget! -
Beni2360
félisten
válasz Graphics #91929 üzenetére
Hát én a sima 50 minit a konyhában sokat tapizom sütés főzés közben de még nem volt ilyen affér. Ez miben is jelenik meg pontosan? Gyári fólia van rajta, igaz szoktam képernyő tisztító spray-el pucolni. Eléggé ragadós ez a fólia.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91928 üzenetére
Ha maszatos, akkor lehet.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jobbacsabba #91926 üzenetére
Csak úgy random? Vagy töltés közben?
-
Dr.NX
Topikgazda
A tablet volt, ami bombázta a szerveredet? Mert az akkor elég aggasztó.
Főverzió biztos nem fog jönni sajnos.
Nem root kell a ROM cseréhez, hanem bootloader nyitás és custom recovery, bár ez utóbbi nélkül is meg lehet csinálni elvileg.
A roothoz is a bootloader nyitás a nehezebb, onnantól a Magisk megcsinálja.Elfogadom a sütiket.
-
fecus
őstag
Arra. Beletelt egy kis időbe amíg IP alapján megtaláltam, melyik készülék bombázza a HA szerveremet és okoz jogtalan belépési kísérletet. Ha kiírta volna hamarabb megtalálom a router táblája alapján. Csak ennyi.
Illetve, a másik kérdés az android frissítés. Ha nem jön új főverzió előfordulhat, hogy másik OS-t kell tenni rá. Azt hittem ahhoz is kell root.
A régebbi Huawei-emmel már gondban vagyok. Nem fut pár app a 7-es androidon. Pl. hiába vettem meg a Nova launchert, egy adott verziónál nem frissül tovább. Csak előre gondolkodtam volna."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Ma, kuponnal és egy kis kedvezménnyel 53k-ért tudnám megrendelni az Alldocube iplay 50 pro-t Bangoodról, cseh raktárból!
Szól ellene bármi(itt-ott belefutottam olyan infoba, hogy hajlamos ez is a ghost touch-ra), hogy ne rendeljem meg?
Egy Realme Pad 3/32-őt váltana, amit a fiam örökölne!
Felhasználás átlagos, youtube, böngészés, Angry Birds, tehát semmi komoly! A stabilitás lényeges! Bocsi, hogy nem olvasom át az elmúlt hónapok hsz-eit, de nem akarok esetlegesen lemaradni róla!
Örök hála -
Pocsaji
újonc
Udv mindenkinek
Média fogyasztasra es navigalni kellene egy lehetőség szerint jó, strapabiro , stabil , lehetőség szerint olcso tab .Ezek közül nelyik ?
Keret 200-300€ ( ha egyáltalán ennyibol lehet)N-One NPad X
Alldocube iPlay 50 Pro
BMAX MaxPad i11 Plus
Lenovo Xiaoxin Pad Pro -
0519
senior tag
Kifejezetten erre a készülékre szabott OS-t nem várnék.
A készülék GSI képes, így azok között érdemes nézelődni.Minden másra ott az xda:
[iplay-50-pro-any-chance-for-android-13]''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
fecus
őstag
Nem tudom itt van-e a jó helye: Alldocube iPlay 50 Pro root-hoz hol találok leírást ami kipróbált, megbízható, működő. Új, nem szeretném téglázni!
Csak root-al lehet átírni az eszköz nevét, hogy látszódjon a router DNS táblájában.
Szerintetek várható rá alternatív OS, pl. LineageOS. Gondolom új főverziót nem fog kapni..."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz cidalain #91910 üzenetére
Szerintem csak pongyolán használjuk a HD-t, mint high definition, de értelemszerűen ha a csomag FHD vagy UHD, akkor olyan felbontás lesz a készüléken is.
2K-s tablet esetén nem tudom, hogy a 4K leskálázódik vagy az 1080p fel, ott is gondolom eszköze válogatja.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
sose volt L1 képes tabletem, így nem streameltem. De itt mindig HD stream-ről beszélünk ha minden klappol, amúgy SD.
a HD nálam 720p. de ezek szerint ha FHD tabletem van, ami tudja az L1-et, akkor jönne az 1080p stream is? Meg UHD-ben is ha olyan a tablet kijelzője?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz csibe1 #91905 üzenetére
Az Unisocos változat valóban L1-es, de a Netflix ugyanúgy SD, mert a Netflix részéről is kell certifikálás.
Ezt az USB másolást ki fogom próbálni.
Én is találtam egy hibát egyébként, nem tud a tablet három ujjnál többet érzékelni, legalábbis nem tudtam háromnál többet mérni tesztprogrammal sem.Elfogadom a sütiket.
-
csibe1
addikt
válasz Zalaym #91902 üzenetére
Talán mindent 8k-ban nézel?
Amúgy ha megnézed a tablet specifikációját gondolom nincs kiírva, hogy Google, Netflix certified stb., szóval ezen nem kell annyira meglepődni.
Az android boxok, telefonok jó része sem kapja meg a Widevine L1-es tanusítványt csak az L3-ast, azokon is SD felbontás van streamingre.
Nekem egy Fossibot DT1-es tabletem van (Widevine L3), kb. ugyanez csak dupla ekkora akksival, és szerintem nem ronda a Netflix SD felbontásban; de ugye kinek mi.Amúgy Banggood-on van egy érdekes vélemény az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-ról:
"19/10/2023
Pozitív: - Jó összeszerelés, szép ház - Nagyon jó teljesítmény - A 4G támogatja a B7 / B20-at is - Jó akkumulátor élettartam - Szép fényes kijelző - Gyors és pontos GPS - Fényképezőgépek elfogadhatók - Helyes ár ennek a hardvernek Negatív: - Szegény mono hangszóró - A ház tetejére elhelyezett C típusú USB port - Nincs beépített fény- és közelségérzékelő - Nincs lehetőség a „vissza" és a „frissebb" navigációs gombok cseréjére - Szegény gyári rakéta, amely nem támogatja az „app fiók" funkciót - Ha másolása adatok PC-ről Tablet keresztül Type-C, Android összeomlik, és a készülék újraindul - Nincs szoftverfrissítések óta a vásárlás is nincs válasz a gyártó támogatási címet"Ez azért elgondolkodtató, mert sok frissítés nem szokott jönni, de azért másolásnál nem kellene problémának lenni. Eddig nem írt ilyent senki a topikban, szóval lehet egyedi eset.
Nekem jött frissítés a DT1-esre, meg is lepődtem.Az Unisoc-os verzió az megkapta a Widevine L1-es tanusítványt .
[link] [link]
Ha meg nagyobb felbontás kell mindenképpen, akkor az nem ennyibe kerül; mert a Samsung stb. az más liga, főleg árban, az Ipad meg pláne.
Esetleg használt Ipad, pár generációval régebbi, de árban az is minimum a duplája, még az aprón is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest