-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pedro7 #90299 üzenetére
Szinte kizárt hogy érdemes ezzel foglalkozni.
Gyors gugli kereséssel mintha lenne rá 5.0, de nem igazán tűnt jónevű oldalnak, szóval fenntartásokkal kezelném. Illetve a 4 magos soc, 1 GB ram a felhasználhatóság szempontjából amúgy sem nyerő ma már.
Jobban jár az ember, ha inkább vesz egy modernebbet, akár használtan. A ráfordított idő összegszerűsítve kiadja ennek az árát. -
pedro7
tag
Lenovo A5500-as teblethez az utolsó android verzió a 4.4
Azt hiszem a gyári támogatás megszűnt.
Található hozzá valahol frissebb android verzió ? -
lipido
senior tag
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget. Meg kicsit agyalok a dolgon. Ha valakinek meg vmi eszebe jutna, kerem ne tartsa magaban
Meg 1x koszonom -
toms58
csendes újonc
Spanyolországi raktárból is rendelhető, extra költség nélkül. Nálam előny, mert Németországba rendelhetem. 20 eurós kuponnal tovább csökkenthető az ár.
Global Version CHUWI HiPad XPro 10 Zoll Tablet Android, 4G LTE 6GB RAM 128GB ROM Dual Camera13MP 8MP 7000mAh. 2 év garanciával
https://de.aliexpress.com/item/1005003698141555.html -
Rigormortiis
veterán
válasz
lipido #90290 üzenetére
Ha a film a fő szempont, akkor egyértelműen az oledes Lenovo. Telón én már a nem tegnapi Lumia 800 óra Amoled vonalon mozgok, eszembe sem jutna mást venni, és tabletről is váltottam, mivel én is sokat filmezek rajta. Nagyon nagy különbség van még egy jobb minőségű ips-hez képest is.
-
törölt tag
válasz
lipido #90292 üzenetére
Esetleg használt tablet. De OLED kijelzővel az a Lenovo a legolcsóbb cucc. Múltkor volt akciósan 165 körül, szerintem várj kicsit hátha megint leárazzák.
Amúgy lehet én szememmel van baj de nem érzek akkora különbséget IPS és OLED közt. Mármint jó IPS és OLED közt persze.
-
lipido
senior tag
válasz
Somatom #90277 üzenetére
Filmnel jobb az oled, de az ips sem annyira rossz sztem. Erre mondjuk nem eskudnek meg
bostone: Nem vagyok kepben, azt sem tudom mi az a BBK. Ergo azt mondod, ha veszek egy az altalad felsoroltakon kuvuli tabit, azon mar lehet nem tudom nezni mondjuk a max-ot 3 ev mulva?
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Szeretnek venni egy tabletet, de el vagyok veszve kicsit. Elsosorban film (hbomax) es bongeszes lenne rajta, jatszani nem jatszom szinte soha. Nem szeretnek 2-3 evente ujat. Lenovok kozul neztem a p11 pro es az m10 nagyobb memorias valtozatait, tovabba a realme pad 6/128-as valtozatat. Telom/fulhallgatom almas. Kezenfekvo lenne egy ipad, viszont nem szeretnek dupla arat fizetni erte, ha egy androidos is megfelelo lenne. Kerdesem az lenne, van e valaki hasonlo alma/android eszkozokkel, esetleg tapasztalat/velemeny miatt? Illetve a fentebb emlitett eszkozok, a nevezett celokra kb mennyi ideig lehetnek hasznalhatoak? Ha esetleg vmi jobb valasztas/otlet lenne, szivesen fogadnam.
Elore is koszi a segitseget -
hubber1
kezdő
Többször volt szó Lenovo (Xiaoxin) tablet Ali-s beszerzését illetően.
Most láttam, hogy 3 féle modell (6GB verziók) akcióban vannak és EU-ból jön, nem pedig Kína-HongKong. Én pont ezért végül itthon vettem meg, mert nem akartam tengerentúli beszerzést. Ezek pedig EU webáruházas akciók. -
toms58
csendes újonc
Sziasztok, régóta olvasok. Most láttam, hogy olaszországban 349,99€ LENOVO Tab P11 Pro (2nd Gen), 256 GB, 8 GB Ram és mediatek 1300T.
https://www.mediaworld.it/it/product/_tablet-lenovo-tab-p11-pro-2nd-gen-256-gb-no-112-pollici-179529.html?awc=18529_1680893324_2ed4210ba0da02889750c5a2493949e8 -
scabi78
senior tag
válasz
this is life #90260 üzenetére
Köszi, m10 4/64 lett a vége.
-
válasz
scabi78 #90258 üzenetére
Ha a snapdragon 450-es soc-al szerelt p10-ről van szó, akkor az m10 plus gen2 (helio p22t) pariban van vele.
Az m10 plus gen3 pedig lényegesen erősebb eszköz (snapi 680, helio g80) vagy m10 gen3 (unisoc t610) .
Szerencse, hogy ennyi féle változata van, más különben sose veszne el az ember a részletekben. -
cidalain
veterán
válasz
scabi78 #90258 üzenetére
A P széria magasabb polcon van Lenovóéknál, mint az M széria. Hogy melyik a jobb vétel, az erősen függ attól, hogy melyik mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán mire kell.
De alapvetően probléma, hogy P10 már nem kapható újonnan, és az M10-ből meg három generáció is van, nem mindegy melyikkel hasonlítjuk össze. -
scabi78
senior tag
Hali, lenovo m10 vagy p10 a jobb vétel?
-
marci1250
tag
válasz
Rigormortiis #90252 üzenetére
Köszi! Nekem is szimpi a Lenovo TB132FU, de tudsz segíteni honnan tudom a billentyűzette és a tollat beszerezni hozzá?
-
Optika01
tag
Segítséget szeretnék kérni. Valamit elállithattam, mert sem a front sem a hátsó kamera nem működik a Lenovo 11pro gen 2-es tableten. Olyan mintha le lenne takarva a lencse. Nincs hiba üzenet, csak fekete a kijelző ha bekapcsolom bármelyik kamerát. Onnan gondolom, hogy beállítás hiba, mert vendég módban viszont tökéletesen működnek.
Valamilyen engedély hiba lehet? -
-
marci1250
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeketeket kérni!
Olyan nagy 10"+ kijelzős tabletet keresek, amivel iskolában jegyzetelni és munkához dolgozni kellemesen lehet. Lehetőleg legyen hozzá toll és billentyűzet is. Magyarországról szeretném megvásárolni akár használtan is. Összegben maximum 250 ezret szeretnék rákölteni.
Néztem az összefoglalót és van ott több tablet is ami tetszik a Lenovo-k közül, de se tollat se billentyűzetet nem találok hozzájuk. (lehet én vagyok a béna, de a hivatalos weblapon sem találtam)
Köszönöm a segítséget! -
Lala6
őstag
Nos, megérkezett a Leno Precision Pen 3 toll a P11 Pro gen.2 tablethez.
A Xiaomi-val tudom csak összehasonlítani, attól mérföldekkel jobb az érzékenysége. Tényleg egy élmény vele rajzolni, jegyzetelni. Amin meglepődtem az a kézírás felimerése, egészen pontos, még az én csúnya írásom is majdnem mindig helyesen ismeri fel, nem jön zavarba a magyar ékezetes betűktől sem.Én végül a német Lenovo oldalról rendeltem meg, mert máshol nem igen találtam (épp elfogyott itt is, de érdemes nézegetni, hátha újra lesz készleten). Sajnos magyar címet nem tudtam beállítani a postázáshoz, ezért a már sok alkalommal bevált Mailboxde oldalhoz fordultam segítségért.
Az alapára 59€ , de az oldal első meglátogatásakor felajánlott egy 10%-os kupont (ha nem ajánlja fel, akkor érdemes a kukikat törölni), így 53,10€ lett a fizetendő összeg. Ehhez még hozzájött a Mailboxde 12,22€ költsége, így összesen 24e párszáz forintból megvolt mindennel együtt. -
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Legolcsóbb rajzolásra (is) alkalmas tablet-et tudnátok ajánlani? Jó akár használt is (ami nem ősrégi). Samsung Galaxy TAB 10.1-emet szeretném cserélni. (Vázlatolás, ceruzarajz "komolyság" elég.) -
blueye
veterán
Ha vkit érint:
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro most jött meg és Widevine L3-as. -
-
pepe4
tag
válasz
FireShadow #90240 üzenetére
Többen írták, hogy a netflixen sajnos sd és nem 1080p játsza le a tartalmakat
-
törölt tag
válasz
FireShadow #90240 üzenetére
Van akinél a Netflix nem érzékeli egy idő után L1-esnek a készüléket és cash-t kell törölni meg ilyenek hogy rendesen működjön.
-
pepe4
tag
Mindenképpen fullhd szeretném nézni a netflixet. Néztem én is a p11 pro, de sajnos jelenleg már felment az ára 185k xiaomi 5 is tetszik viszont a netflix mizéria miatt nem merem meg venni. Ezért is kértem véleményt esetleg más tab?
-
FireShadow
senior tag
Adott egy Xiaomi Pad 5 most vettem. Gyári verzió még az Android 11 és Miui 13. Kérdésem, hogy frissíthetem-e, vagy elvész a Dolby Vision (itt ott azt olvastam hogy Android 12-vel eltűnt).
-
pepe4
tag
Új tablet vásárlás előtt állok. 150 körül gondolom netflix és böngészésre használnám. Milyet ajánlotok?
-
-
Sziasztok.
Valószínűleg nem lesz ilyen tablet, de hátha.
A méret 7-8 colos lenne, androidos legyen, valami komolyabb hardverrel (legalább felső középkategória) és Kínából nem rendelek, magyarul itthon elérhető legyen garanciával.
Van ilyen? -
sssirius
tag
Sziasztok!
Már írtam a csoportba kb. egy héttel ezelőtt, hogy édesanyámnak keresek tabletet. A drágább kategóriákat nézegettem először, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg felesleges 150-200k-t költeni erre - nincsenek túl magas igényei.
[Xiaomi Redmi Pad] ot néztem ki erre a célra. Jelenleg egy Lenovo A1-10F tabletet nyúz, azt hiszem ahhoz képest ez is űrtechnika lesz.Netes gyors keresés alapján elvileg van L1 Widevine hozzá (ugye?). Van itthonról elérhető alternatíva ebben a kategóriában vagy ne nézegelődjek tovább?
-
d3tox1c
senior tag
Igen, azt tudom,használtam is régen, de nem tudom melyik frissítés után már a kis felhasználó ikon nem látható az értesítési sávban, igy felhasználó valtasnal folyamatosan a beállítások menüben kell molyolni, annyira nem kényelmes így :/
Pedig szerettem a felhasználó váltást. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Van olyan ingyenes alkalmazás, amivel rejteni lehet appokat?
Csak mert többen használjuk a tabletet,viszont pl a facebookot csak én, de azért azt nem szeretném ha más is belepislogna :) -
Akellla
tag
válasz
Somatom #90220 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél a hozzászólásaiddal,azt gondolom meg fogom rendelni ezt a gépet,ha megadná magát az akku gondolom ki tudják cserélni.Én sokáig szeretem használni a műszaki cikkeket,nem feltétlenül azért mert sokba kerülnek,hanem mert összeszokom vele és számomra ez ad biztonságot,komfortérzetet,nem vágyok mindig a legújabbra,így szerintem nem lesz csalódás.Laptopom tabom még nem volt soha csak asztali gépem,ezért kérdezősködtem ilyen sokat,és vagyok még mindig kicsit bizonytalan,de Te is és az itt lévő tagok is sokat segítettek.Köszönöm.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #90221 üzenetére
Mert az alapjául szolgáló A52s 5G -vel ellentétben, ezen 3.2 -es az USB és tudja a DeX -et. Nem csak Wireless, hanem HDMI -n is.
Csak a Flow -ban nem jelenik meg a tab, mint lehetséges megjelenítő eszköz. -
Somatom
veterán
válasz
Akellla #90214 üzenetére
Arra elég lesz. Az akku a necces, de a Samukban van opció a gyorstöltés kikapcsolására és az akkukímélő módra (max. 85% -ig tölt). Ennél többet nem nagyon lehet tenni az akku kíméléséhez.
Az új gyártói ficsőrökről fogsz lemaradni, mert azok az OneUI frissítésekkel szoktak jönni, amiket az S7 már nem fog kapni. Nekem pl. hiányzik, hogy a tabom lehessen a telóm DeX -e. -
Somatom
veterán
válasz
Akellla #90212 üzenetére
Hááát... Attól függ, hogy mire. A 6GB RAM hosszú távon lehet szűk keresztmetszet, de általános felhasználásra elég lesz. Létezik belőle 8/256, de azt nálunk hivatalosan nem forgalmazták. Az S8 széria min. 8GB RAM -os és a 4 verziófrissítés bejelentése után jött ki, tehát több frissítést kap, mint amennyit az S7 sorozat kapott.
Maga a tab nagyon király. Én teljesen beleszerettem a Samsung ökoszisztémába (teló, tab, TV). Sztem most a leginnovatívabb gyártó. -
alec.cs
tag
válasz
cidalain #90186 üzenetére
@cidalain:
Köszönöm a válaszod.Amúgy ehhez mit szólsz:
[Stylus Pen Tech-Protect Active White kézzel rajzoláshoz és íráshoz]Ez használható lenne?
-
Lala6
őstag
válasz
Rigormortiis #90206 üzenetére
Nekem is Pad 5 volt előtte, jegyzetelésre használtam, de tény, hogy nagy volt a válaszideje.
A Lenovo Precision Pen 3-ról néztem videókat, sőt találtam Samsung összehasonlítást is, ott nem tűnik nagynak a válaszidő, és egészen jókat mondanak róla, de a Samsung-ot hozzák ki jobbnak.
https://youtu.be/MNrLEXKgGag
https://youtu.be/qjWD_cFm6m0Mindenesetre, ha megkapom a tollat majd megírom, hogy milyen.
-
Lala6
őstag
válasz
Akellla #90203 üzenetére
Valamelyik nap leírtam róla a tapasztalataim szintén Samsung-os szemmel, lapozz vissza pár oldalt. Van benne néhány zavaró dolog, de én együtt tudok velük élni (egyelőre). Én az ár miatt nem vettem meg a Samsung-ot, de ha véletlenül egyszer ismét lesz rá egy visszautasíthatatlan kuponos ajánlat azonnal dobom a Lenovo-t az apróra.
A PEN-t tegnap rendeltem meg német shop-ból, kb 24-25e lesz a végösszeg, ha a jövőhéten megkapom leírom a rendelés menetét (addig nem akarom, mert hátha mégsem jön össze, kicsit trükközni kellett vele).
-
Akellla
tag
Sziasztok ! Még mindig nem rendeltem meg a Lenovo p 11 pro gen 2 gépet ,nincsen vele az elmondásaitok alapján semmi bajom ,viszont minden műszaki kütyünk Samsung,és nagyon szeretjük is őket. Ráadásul a pen is fontos lenne,ha megveszem a Lenovohoz akkor kicsit zár az olló ,úgytudom a Samukkal jár, az S 7 + néztem igaz jóval drágább 260 K de szerintetek megérheti ez a gép úgy hogy már nem egy új kiadás,meddig marad ez használható ugyan. Köszönöm a segitséget . Üdv
-
Somatom
veterán
válasz
d3tox1c #90200 üzenetére
Olyan USB HUB, aminek tápot kell adni és a portokon csak a vezérlőjel megy az eszközről, a portokra dugott perifériák áramellátását a HUB tápja biztosítja. Nekem egy TP-Link UH720 -am van, de ettől biztosan vannak már modernebb kütyük is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged