- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Beni2360 #91696 üzenetére
Ez eddig 3 ezrembe került évente az egyszeri feltöltéssel. A számra van szükségem, mert egyelőre lusta vagyok elkezdeni az "ezer" helyen a regisztráció módosítását. (Bank, biztosító, szolgáltatók, stb.) Az eddig összegyűlt pénzt most egy üdüléskor elhasználom világjeggyel...
Már van tervem a jövőjét illetően, de még nem végleges. -
Csápájev
őstag
Sziasztok,lightos netezésre,youtubeozásra , Twitch nézésre,messengerre kéne itthonra egy tablet,tehermentesíteni a mobilom.
Tök jó lenne egy használt, két kritériumnak kéne megfelelnie, egyrészt ne legyen atom lassú,másrészt a kijelzője legyen viszonylag szép, ne valami nagyon gagyi.
Samsung Galaxy tab S2-ket árulnak már 30 körül,fogtam is kézben,egészen jók. Szerintetek jó választás? -
kmarci25
veterán
Ja, igen. A keret az olyan 250 lenne. Ha ebbe belefér egy olyan tablet, ami ezekre a feladatokra minimális kompromisszumokkal, de képes, akkor azzal szerintem ellenék...
-
cidalain
veterán
válasz
gyulaszu #91682 üzenetére
Meg a Word, Excel is problémás szerintem.
Az androidos MS programok nagyon nem tudnak annyit, mint az asztali verzió.
Én Google Dokumentumokat, és Táblázatokat használok, de hosszú szöveget nem írnék, még külön bill-el sem, pláne nem szerkesztgetném/formáznám, és az Excelben a képletezés, másolgatás, több cella kijelölés halál érintőkijelzővel. (persze egy plusz egérrel ez mondjuk még jó lehet)
De ez meg már annyira kompromisszumos szerintem, meg értelmes tabletnél drága. Most rendeltem egy ismerősnek egy Latitude-öt 80-ért. i5 6 vagy 7th gen, 8 GB ram, 256 SSD. Ennyiért nem kapsz hasonlóan jó használható tabletet. Minden másra sokkal alkalmasabb egy tab, de pont az irodai feladatok azok, amikre szerintem nem. -
kmarci25
veterán
Nagyon ritkán, akkor is általában ilyen IKEA-s babzsák párnán. Azt nem tudom eldönteni, hogy elég-e egy tablet egyszerűbb "munkákra": szövegszerkesztés, táblázatkezelés és úgy, hogy a képernyőképet kiteszem egy nagyobb megjelenítőre, mint ahogy egy notebook-ot VGA vagy HDMI kábellel.
-
kmarci25
veterán
Egyelőre csak gondolkodom... Mennyire lehet alkalmas egy tablet notebook kiváltására? Jelenleg egy elég régi Dell Latitude notebook-ot használok, ami egyre lassabb, ideje lenne cserélni. Tulajdonképp csak arra használom, hogy legyen mivel egy word vagy excel fájlt megnyitni, szerkeszteni, illetve a NAS-t ha épp menedzselni kell. Van külön monitor, bill és egér is. Ezért gondoltam, hogy vennék egy tabletet, ami utazáskor kényelmesebb és ha kéne nagyobb képernyő, akkor egy dokkolóval rá tudnék kötni minden perifériát.
Használ valaki így tabletet? Egyáltalán alkalmas lehet rá? -
Benhill
senior tag
Hali. Acer iconia tab 64GB amiről szó volna, igazából nem is használtam eddig kb 1x töltöttem.
1 hónapos, vagy a kijelzőtől vagy az akksitól elvált a ragasztás vagy nem tudom.
Kijelzőt nyomkodva fújtat a tablet, mint egy lufi, és a Type-C csatlakozón jön ki a levegő...Érdemes lenne most gariztatni vagy inkább majd gari lejárat előtt pár héttel?
-
gyulaszu
senior tag
Kérek egy kis segítséget:
Ez a tablet egy csak wifis tablet + dual sim smartphone utódja lesz. A telefonból ma átraktam ide a sim kártyát, eddig mnden ok.
Szeretném a telefonról az évek alatt összegyűlt sms-eket is áthozni.
Mi a legegyszerűbb módja ennek, ha mindkét készüléken a google messages fut, de két különböző Google account van bejelentkezve? Lehet valami flat fileba exportálni és onnan importálni? -
Beni2360
félisten
Aránylag eléggé hangos de magas érces a hangja. Filmhez mindenképpen egy füles kell.
Mellette használom az új Lenovo m9-t hát a fényerőn (felbontás) kívül kenterbe vágja a minit. A Lenovo olyan "úri huncutság" a mini mellett.
Na meg nagyon hamar merül ez a 4000-s aksi de nincs is annyi sajnos. -
vacs
veterán
Inkább meséljetek, milyen az iPlay50 mini pro?
Kijelző és hangszóró mennyire vállalható?
És úgy napi használatban milyen? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #91670 üzenetére
A mostanikon is Android 13 van.
Vagy te arra gondolsz, hogy belekerül az Apple A13 Bionic? -
Dr.NX
Topikgazda
Lehet, hogy jön októberben egy Alldocube Mini Lite?
https://www.aliexpress.com/item/3256805845185843.html
Mondjuk nem tudom hova lehet ezt még szegmentálni, azért a sima is elég light és olcsó.Úgy látom, más is szeret bérgyártatni ugyanitt.
HEADWOLF FPad 3 Android 13 tablet 8.4 inch Max 8GB Ram 128GB ROM Widevine L1 Octa-core 4G LTE Phone Calling Tablet PC 5500 mAh -
ÖregMackó
tag
válasz
kopi72 #91664 üzenetére
A létező legprimitívebb kamera app van rajta, le kell tölteni a playről jobbat van többszáz. Én a timestamp camerát használom a feliratkozás miatt, a szolgáltatásai is elfogadhatók. Már miért ne lehetne tablettel fotózni? Adódhat olyan helyzet és akkor jól jön. Mondjuk nem egy csúcs kamera van benne de jó fényviszonyok között elfogadható.
-
kopi72
aktív tag
válasz
gyulaszu #91662 üzenetére
Koszonom! bakker, nem hiszem el, jobbra balra kell huzgalni es feleled a shutter gomb utana :-) Meg ilyet! Pedig vagy nagyon regota haszalok androidos cuccokat...
Mondom, magan a fotos cuccon/appon! ott kellett jobbra balra huzgalnom, akkor atvaltott videora es vissza meg photora, es utan feleledt a shutter gombja :-))))) beszaras
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kopi72 #91661 üzenetére
Én csak az ikon megtalálásához adtam egy tanácsot.
Ha a képernyő felfelé húzásával nem jönnek elő, akkor talán balra húzva, vagyis a jobboldali képernyőn kellene legyenek.A kamera app első használatakor én egyébként olyasmit észleltem, mintha nem tudott volna fókuszálni, mintha megszorult volna. Utána egyszercsak megindult és éles lett a kép.
-
kopi72
aktív tag
válasz
gyulaszu #91660 üzenetére
rendesen bent vagyok a kezdo ikonoknal, semmifele jelszo nincs meg beallitva, itt mar kint kellene lennie a camera iconnak valahol, de sehol nincs.. MInt ahogy mondtam elinditom a segedd-el a camera-t, elundul, es a shutter gombra kattintva semmi sem tortenik. HDR at van huzva a jobb felso sarokban, gondolom ez fuggetlen...
A Picture Video kozott sem lehet valasztani, olyan mintha nem fogadna a focust. Gyakorlatilag semmi menu nem el itt..Minden mas tokeletesen mukodik a tableten, mar honapok ota, csak akartam a telefonomrol egy kepet kesziteni vele, es meglepodtem, h nem tudok
Elovettem egy reges regi smartphone-t, azzal lefotoztam a telefonom, szal, ha tovabbra sem lehet vele fotot kesziteni, nem fog annyira zavarni
-
kopi72
aktív tag
nem tudja valaki, hogy lehet a Alldocube iPlay 50 Pro-n fenykepet kesziteni? A kamera ikon nincs kint, segeddel bemondasra elindul a a camera app, de a shutter gomb nem mukodik.
Amit vettunk mind a 2db-on.. a camera tovabbitja a preview kepet, csak eppen a shutter gomb nem mux. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gyulaszu #91653 üzenetére
Igen, ki tudtam tenni widgetet, nem volt semmi probléma az óra widgettel sem.
Annyit vettem észre, hogy a Standard és Drawer mód között váltogatás szétcsesz mindent, szépen elrendezgetem az egyikben, utána ha átváltok és vissza, akkor kezdhetem előlről.
Esetleg próbáljátok ki ti is, hátha reseteli az anomáliákat. -
cidalain
veterán
válasz
gyulaszu #91653 üzenetére
Tegnap a sima mini-n is sikerült két Play áruház linket kivarázsolni.
Rendezgettem az ikonokat, és az egyiket mozgatás közben elhagytam, vagy rádobtam egy másikra... Az eredménye lett az, hogy a Facebook ikon eltűnt, a Playből kettő lett
Faceht úgy tudtam megcsinálni hogy alkalmazásokból töröltem, majd újra install.
A dupla play áruházból törölni egyet nem tudok.
(Gyerek telóján is dupla ikon van az egyik appról, azt sem tudtam törölni) -
-
cidalain
veterán
válasz
csibe1 #91650 üzenetére
Az említett 3 progi nonstop fut, simán megpörgethetik a soc-ot, és a ramot. Totál feleslegesek, szedd le szerintem. Ha Play-ről telepítesz, és nem jársz cinkes oldalakon, akkor nem lesz vírus. Ccleaner mit cleanel, max csak söprögeti a memóriát, feleslegesen. Adblock helyett olyan böngésző javasolt, amiben eleve van ilyen. Pl Edge.
Memória azért van, hogy kihasználja a rendszer. Ha van szabad 2 giga, akkor az bőven jó. Ha 5 lenne szabad, akkor sem lenne gyorsabb a gép. Ez függ attól is, hogy hány progi fut, a böngészőben hány tab van, stb.
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!
A napokban hozzájutottam egy Lenovo P11 5G 6/128-as tablethez.
Android 12 legfrissebb van rajta, a rendszerchip pedig egy Snapdragon 750G.
Nem volt még tabletem, bár elég jòl belaktam már. Eddigi tapasztalataim alapján ugyanaz mint a telò csak ez tepsi. Nincs is a működésével semmi baj.A kérdésem az lenne hogy honnan érdemes hozzà témákat/skineket beszerezni? Gyárilag nem találtam a készüléken semmit pedig Lenovo fiòkot is regisztráltam
A másik pedig hogy nagyon zabálja valami a processzort pedig nem telepìtgetek orrba szájba semmi felesleges vackot. Illetve a 6gb-bòl csak 2 marad szabadon, pedig csak alapdolgokra használom mint netezgetés, youtube, filmek, sorozatok. Lehet a Google fiòkom nyújtòzkodik nagyon vagy nem tudom...Van fenn egy ccleaner még meg egy avg antivírus, és egy jò értékelésű adblock progi play-ről. Ezek nem hiszem h gb-okat ennének a hàttérben
Tudtok esetleg vmi jò programot amivel részletesen megnézhetném mik futnak a hàttérben, és ki tudnàm lőni azokat amik feleslegesen zabàljàk az erőforrásokat?
Jò kis fürge készülék amúgy, de h 2gb rendszermemòria marad tök általános felhasználás mellett, és a proci van hogy felugràl 80% ra a nagy semmire szinte az fura -
Köszönöm a javaslatokat, végül megrendeltem GB-ről egy ALLDOCUBE iPlay 50 Mini Pro-t
10$-os kuponnal , 55 ezerbe állt meg végül, mert tokkal vonóval kértem, hogy azt ne kelljen már rendelnem külön.
Remélem mihamarabb ideér, ha okosabb lettem volna pár héttel előbb rendelem, de most jutottam el oda, hogy kellett
remélem nem lesz túl kicsi.
-
válasz
Öcsielvtárs #91646 üzenetére
Oksa, köszi, hát akkor lehet belevágok, mert 48-ért jó lesz nekem.
-
-
Helga0203
tag
"a házak között nem fogok szaladgálni vele, az biztos"
Pedig egy kis sporttól egészségesebb leszel!
Várjuk az Alldocube Mini Pro beszámolót!
csibe1: GPS Status & Toolbox pl
-
csibe1
addikt
"De most már eskü kipróbálom a kocsiban, hogy mégis hova tesznek az emberek egy 11" tabletet, hogy utána az utat is lássák. "
A 10" az már elég méretes, és elég jó súlyban is van.
Azt valamivel stabilan fel is kell rögzíteni valahová.Nekem nemrég megjött a FOSSiBOT DT1 tabletem, szerintem jó a GPS, elég gyorsan talál jelet net nélkül is (HereWeGo); de a kocsiban elég necces lenne használni.
Pár éve kamionban láttam 7"-os tabletet GPS-ként, az még nem volt vészes súlyra, és volt hozzá tartó is.
A 10"-os tabletekre van egyáltalán autós tartó?Milyen programmal szoktad megnézni, hogy mennyi műholdat lát a GPS?
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
DDA40X #91638 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert hidegen hagynak a tabletek GPS képességei.Úgy tippre a Samsungokkal nem lehet nagyon mellélőni.
Az Alldocube Mini Pro 8,4" tegnap érkezett, a műholdakvételt meg tudom nézni esetleg, de hogy a házak között nem fogok szaladgálni vele, az biztos.
Nézegess teszteket, vagy majd valaki más javasol, aki járatos ebben.
De most már eskü kipróbálom a kocsiban, hogy mégis hova tesznek az emberek egy 11" tabletet, hogy utána az utat is lássák. -
DDA40X
aktív tag
Árban 100-ig. De ha esetleg nagyon jó cucc van 150-160 körül, még talán megfelelne. És ha valaki tud 180 ért egy istenkirálycsászártutkóbabahiperszupert, akkor még annyit is kipréselnék a tácából. Szóval elég tág a határ. Nálam mindig attól függ, hogy mennyire király a cucc.
GPS-nél a navira gondoltam, igen. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
this is life #91635 üzenetére
Köszönöm !
Mivel ketten is ajánlottátok ezért meglesem.
Ez az : Xiaomi Redmi Pad 128GB 4GB RAM ? -
válasz
Borisz76 #91631 üzenetére
Nézzetek rá a redmi pad-ra mtk helio g99, kb 25-30%-al erősebb Soc mint a qsd 680. Egy kicsit időt állóbb lesz a tablet. Hazai, hivatalos forgalmazónál 4/64-es alá ne adjátok. Ha külföld is játszik, akkor alldocube iplay 50 mini pro a BG-ről,GB-ről 50.000-ért összejön.
Ha hw igényesebb játékokról van szó akkor qsd730,mtk g99, mtk dimensity 700 alá nem érdemes menni.11 éves lány gyerek játék lista a teljesség igénye nélkül:
brawl star, armon us,minecraft,avatar worls, fruit nindzsa, plants vs zombi,my talking angela/tom,roblox..etc Saját forrás 😅 -
Borisz76
nagyúr
válasz
F-ECT$ #91632 üzenetére
Gondolom....van olyan játék , ami megfektet egy gyengébb gépet.
Igazából olyan modellt keresek nekik ami 80-100 EFt -ért a legjobb vételnek minősül.
Ennyi.
Aki járatosabb a témában ( mert én nem ) annak talán könnyebb erre a kérdésre válaszolnia is....
És , hogy egy 11-12 éves kislány mivel játszik...nem tudom.
Nekem fiam van és idősebb is.
A tebletet én használom de szinte 100%-ban NAS-ról nézek rajta filmet , sorozatot.....kint a teraszon.
Bár már egyre kevésbé mert kivittem oda egy TV-t is -
Borisz76
nagyúr
válasz
Graphics #91630 üzenetére
Esetleg ez a Honor Pad X8 64GB 4GB RAM 5301AENL ?
- Processzor típusa : MediaTek MT8786Processzor
- Órajel : 2 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- Képernyő ugyan úgy 10.1"
- LTE nincs de van wifi....Vagy esetleg ez : Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0180GR
- Processzor típusa : Qualcomm Snapdragon 680
- Processzor órajel : 2.4 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- 10.6" képernyő
- Ezen van füles kimenet....az előzőn nincs !
A most linkelt 2 modell küzzül az Lenovo a szimpibb nekem... -
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Ismerősöm szeretne venni egy tabletet a 11-12 éves kislányának.
Főleg játszani fog rajta.
Nagyon Max összeg 100.000 Ft.....inkább alatta ha lehet !Ennyit tudok.
Ez alapján azt kérném a szakiktól , hogy 80-100 EFt között ár/érték alapján ajánlajatok már 3-4-5 készüléket.
Ezeket megmutatom az anyukának és majd eldöntik , hogy melyik a szimpi nekik.
Azt, hogy mekkora legyen.....jó kérédés.Nekem egy Samsung Galaxy Tab A SM-T515 / 32GB / LTE / 10.1" / 6150 mAh / készülékem van Android 11-s verzió fut rajta.
Szerintem már ez is vagy ehhez hasonló is jó lehet neki.
Pl. ez itt ? : Samsung Galaxy Tab A8 X200 10.5 32GB -
-
cidalain
veterán
válasz
Öcsielvtárs #91622 üzenetére
ja én elfelejtettem odaírni hogy az enyém Banggood, és CZ raktár.
Geekbuying úgy nézem China raktárról küldi. Bár elvileg csak a postázási időben lehet csak különbség.Graphics
a China raktár sem gáz alapvetően. a Priority Line posta esetében futár fogja kihozni extrák nélkül, tudomásom szerint -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Öcsielvtárs #91622 üzenetére
Van ott egy ilyen:
GKB23SS10
Elvileg $10 off $100 felett.
Ez meg $8 off GKB23SS08. -
cidalain
veterán
válasz
Graphics #91620 üzenetére
iPlay 50 mini: nincs aktuális kupon a mostani 109,99 USD alapár sem olyan rossz, pláne ha tudod lepontozni. 94.99 volt mostanában a legjobb kuponos ár, ami kb 5000 Ft-tal olcsóbb csak.
iPlay 50 mini Pro: BGCAPITALOS8 (147.19 USD, ami éppen alacsonyabb csak a mostani akciós 149.99-nél) Augusztusban a preorder alatt voltak jó kuponok 129.99-ért, de most nincsenek. De szerintem lesznek ide hamarosan majd még kuponok. -
Sziasztok!
Valaki Alldocube iPlay 50 Mini tud valami jó akciót, kupont esetleg? Vagy a Pro verzióra.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pandimakaay #91608 üzenetére
Az SD680-al szerelt verzió biztosan tudja, azon (is) nézem az HBO Max-ot.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Brave_86 #91615 üzenetére
Nem.
Ha rákeresel Árukeresőn a terméknévre, több külön bejegyzése van, 80-100k között.
https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=lenovo+tab+m10+plus
Az a 180 ezres verzió valami hibás nagykerár miatt lehet.
A Samsung S6 Lite jobb lehet, a toll miatt is. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Az egy dolog hogy megkapta az adott készülék a widevine l1 minősítést, nézz utána a felhasználói véleményeknek redditten vagy egyéb sub forumokon is.
Pl a Redmi Pad is megkapta ,de redditten mindenki panaszkodik hogy nézhetetlen rajta a netflix mert akad...
Nálam ezért is esett ki az első körben. -
Brave_86
aktív tag
Ez valós akció? [link]
92 990 Ft - Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0180GR
Eddig ezen gondolkodtam: Tab S6 Lite (2022) P619 64GB 4GB RAM
Megéri a plusz felárat? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Már írtam: elolvasod a teszteket.
Nem is kell messzire menni:
Tartalomfogyasztásra jó viszont a Tab M10 Plus, hisz adott a Widevine L1-es biztonsági szint, amivel nagy felbontásban képes streamelni a Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney+ is. -
DDA40X
aktív tag
Hali!
Tudnátok olyat tabot mondani, amelyikben van használható GPS? Mérete 8 és 11 között, ha lehet. De persze nem szentírás.
A több követelmény a szokásos. Ha lehet, ne méregdrága, ha lehet ne tetű lassú legyen.
De azt hiszem, ezt kb mindenki így gondolja.
Köszi! -
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok a vodafone-nal van a lenovo tab m10 plus (gen3) tudja ez a widevine l1 et? Hol tudom ezeket ellenorizni?
-
F-ECT$
titán
Próbáltam rákeresni, de 2 betűnél rövidebb szavakra nem lehet, így megkérdezném, hogy a T Tabletről mi a vélemény? Megéri az árát, van valami nagy fájdalom vele kapcsolatban?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
cidalain #91604 üzenetére
Valahol sejtettem hogy a szereld magad megoldás lesz a vége.
Nézegettem is ezeket a YT szerelős videókat..., erre nem félre kattintottam és megrendeltem egy Xiaomi Pad 6-ot akcióban ajándék tokkal és még 15EUR kuponnal?!
(Pad 5 is elég lett volna bőven ,de mivel csak ~40EUR volt a difi így nem filóztam sokat mivel ahhoz tok & kupon se lett volna)Teclast-al meg majd idővel lehet teszek egy próbát ezzel az érintkező tisztítással vagy az érintő panel cseréjével. Cirka 25-30EUR az alkatrész és a szállítás mire ide ér és ha patikán is lesz összerakva még utána is ott a sansz hogy akkor valami más kezd behalni rajta a szét és az összeszereléstől vagy csak úgy alapon, viszont akkor a térdemen hajlítom ketté. (töltése is érdekes már mert van hogy 2 óra alatt feltölt de van hogy 5óra sem elég neki ugyanazzal a töltővel.) Szóval inkább hajlokaz elengedésre.
Így is többet teljesített mint vártam, nem voltak nagy elvárásaim 130 vagy 140 Eur-ért anno. -
cidalain
veterán
válasz
Pro!Petya #91603 üzenetére
nekem volt ilyesmi problémám másikfajta tablettel régen.
eladtam vasba', de aki megvette meg tudta csinálni érintőcsere nélkül. ebből arra gondolok, hogy ott valami szalagkábel, vagy érintkezési probléma lehetett.
első körben itt youtobe-oznék kicsit (Teclast M40 Pro Touch fix), majd ha van videó, akkor követném az indiai mókus szerelését...
ha nincs ilyesmi, akkor lepattintanám a hátulját, és megkeresném a touch szalagkábelt, és kihúznám, megtisztogatnám, visszatenném.illetve win tabletnél volt komplett érintés-elszállás, azt magam javítottam szalagkábel cserével (Aliról vettem az új kábelt). a régi kábelről leváltak az érintkezőcsíkok, és elcsúsztak - gondolom hő hatására.
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Teclast M40Pro-t a gyereknek hogy a kocsiban legyen mit nézni a hosszabb utakon.
Na már most kijelző felső része (kamera alatti) nem érzékeli az érintést, de a kijelző megjelenítése az hibátlan.
kb 1 cm ez a sáv.
/Pirossal jelölt rész./
Találkoztatok e hasonló hibával és ha igen mi lett a megoldás?Ezen kívűl működik ahogy kell csak elég zavaró mert folyamat vinnyog miatta a gyerkőc..
-
ÖregMackó
tag
válasz
gyulaszu #91599 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy fogja a teljes kisütési ciklust mutatni, mert ami nekem van az időnként gondol egyet és elhagyja a grafikon elejét már nem 100 %-tól mutatja, hanem pl. 70-től, és onnan lefelé az időben. Sosem látom a teljes időszakot egyben, nem értem miért. Most is 7 óra után újra kezdte a grafikont 81%-tól és a korábbi görbét már nem lehet látni... Nem tudom, hogy ez programozási hiba, vagy direkt van, és nem fogom fel mitől jó így..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest