Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Zalaym #91902 üzenetére
Talán mindent 8k-ban nézel?
Amúgy ha megnézed a tablet specifikációját gondolom nincs kiírva, hogy Google, Netflix certified stb., szóval ezen nem kell annyira meglepődni.
Az android boxok, telefonok jó része sem kapja meg a Widevine L1-es tanusítványt csak az L3-ast, azokon is SD felbontás van streamingre.
Nekem egy Fossibot DT1-es tabletem van (Widevine L3), kb. ugyanez csak dupla ekkora akksival, és szerintem nem ronda a Netflix SD felbontásban; de ugye kinek mi.Amúgy Banggood-on van egy érdekes vélemény az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-ról:
"19/10/2023
Pozitív: - Jó összeszerelés, szép ház - Nagyon jó teljesítmény - A 4G támogatja a B7 / B20-at is - Jó akkumulátor élettartam - Szép fényes kijelző - Gyors és pontos GPS - Fényképezőgépek elfogadhatók - Helyes ár ennek a hardvernek Negatív: - Szegény mono hangszóró - A ház tetejére elhelyezett C típusú USB port - Nincs beépített fény- és közelségérzékelő - Nincs lehetőség a „vissza" és a „frissebb" navigációs gombok cseréjére - Szegény gyári rakéta, amely nem támogatja az „app fiók" funkciót - Ha másolása adatok PC-ről Tablet keresztül Type-C, Android összeomlik, és a készülék újraindul - Nincs szoftverfrissítések óta a vásárlás is nincs válasz a gyártó támogatási címet"Ez azért elgondolkodtató, mert sok frissítés nem szokott jönni, de azért másolásnál nem kellene problémának lenni. Eddig nem írt ilyent senki a topikban, szóval lehet egyedi eset.
Nekem jött frissítés a DT1-esre, meg is lepődtem.Az Unisoc-os verzió az megkapta a Widevine L1-es tanusítványt .
[link] [link]
Ha meg nagyobb felbontás kell mindenképpen, akkor az nem ennyibe kerül; mert a Samsung stb. az más liga, főleg árban, az Ipad meg pláne.
Esetleg használt Ipad, pár generációval régebbi, de árban az is minimum a duplája, még az aprón is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest