- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
< CyberBob > #93611 üzenetére
Nem, először ki kell jelentkezned a Google fiókodból és csak utána jöhet a gyári visszaállítás!
Ha nem jelentkezel ki, akkor az új tulaj nem tud belépni, mert a Tab a te fiókodat fogja kérni!
Ezt hívják Factory Reset Protection-ek! -
vacs
veterán
válasz
cidalain #93458 üzenetére
Köszi.
A banggood kupon nem jó, mert ha beírom, akkor a "teljes" árból vonja és így drágább lesz, mint kupon nélkül!
Ali spanyol raktárból 135 usd lenne (8 usd coins beszámítással + kuponnal). -
vacs
veterán
Helló.
Az iPlay 50 Mini Pro NFE 8/128-nál mennyire jó ár a $150 (kb 55 000 Huf)?
Szokott lenni olcsóbban is? -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
gyulaszu #92448 üzenetére
PC-vel ADB AppControl-al tudod fagyasztani, vagy pc nélkül ezekkel tudod fagyasztani by Crok!
-
vacs
veterán
#AKCIÓ
Tud duplakoppos lezárást is pl!
Az egyik legnépszerűbb androidos launcher (kezdőképernyő alkalmazás),
a Nova Launcher Prime most nagyon akciósan csak 19 Ft: [link](én 2015 karácsonykor 125 Ft-ért vettem
)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
varmi2 #92060 üzenetére
A Lenovo Xiaoxin Pad kínai belpiacos, kínai rommal érkezik, a tablet globális változata a P11 kicsit gyengébb hardverrel.
A kínai alis eladók tesznek rá más firmware-t, ha kéri a vevő, de nem ajánlott, mert akkor nem érkezik rá OTA frissítés.Az oldal tetején nézd át az összefoglalót!
-
vacs
veterán
A te gyorstöltőd valószínűleg nem az!
Power delivery (PD) szabványt kell tudnia a töltő adapternek és ehhez mindkét végén usb C kábel kell!
Ezeket nyugodtan veheted.varmi2: az a Teclast 50 körül volt Alza-nál, csak akcióban kiszórták őket, ezért van sok eladó.
-
vacs
veterán
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Ár: 112.29 $
Kupon: 11SALE15 vagy 11OT11
link -
vacs
veterán
válasz
trd3000gt #92004 üzenetére
Valóban csere érett már a Tab, de előtte egy Newpipe-ot próbálj meg!
-
vacs
veterán
válasz
Remekelek28 #91872 üzenetére
Visszaállítás előtt töröld a google fiókot.
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Felhasználói tapasztalatok:
Dr.NX
Beni2360
gyulaszuAz olcsó gamer tablet
Nem sokkal az iPlay 50 mini megjelenése után az Alldocube máris piacra dobta a tablet, erősebb processzorral szerelt, játékosoknak szánt Pro változatát, amit kiegészítők nélkül mindössze 30 $-ral drágábban, ~130 $-ért kínálnak 8 GB / 256 GB konstrukcióban. De nézzük, mit is kapunk ennyiért.Kinézet:
Az iPlay 50 mini Pro az iPad-ekre jellemző sarkos dizájnt kapott, alumíniumháza jól kidolgozott és az anyaghasználata is nagyon rendben van, kellően vastag a burkolat, azaz nem spórolták ki belőle az anyagot. Mindent összevetve nem érződik rajta, hogy egy olcsó tablettel lenne dolgunk.
Tömege csupán 307 g tok nélkül, de tokkal se vészes a maga 418 grammjával, így hosszan tartó olvasásra vagy játékra is kényelmes a használata.Hardver:
Az iPlay 50 mini Pro már a Helio G (G = gaming) processzor család tavaly megjelent, 6 nm-es technológiával készült Helio G99 (MT6789) jelzésű processzorát kapta integrált Mali-G57 MC2 grafikus egységgel. Összehasonlításképpen, ez teljesítményben valahol a Snapdragon 732G szintjén van, az Unisoc T618-tól (iPlay 50) pedig 30-50%-kal erősebb a nanoreview.net processzor rangsora szerint.
AnTuTu tesztet lefuttatva nálam 386 ezer pontot ért el, ami az olcsó tablet kategóriában jelenleg talán a legjobb értéknek számít.
(További tesztek eredményét a feltöltött képek között találjátok).
Rendszermemória terén is bőkezű volt a gyártó és az olcsó kínai tableteknél szinte már hagyománynak számító 4 GB helyett - ami szerintem manapság már édeskevés - 8 GB RAM-ot pakolt bele, amihez még bekapcsolhatunk akár ugyanennyi virtuális memóriát is. Ez utóbbi a háttértárból "csíp le" és elméletileg csak akkor használná a rendszer, ha már nincs elég szabad RAM az alkalmazások futtatására. De ennek használhatósága a sokkal lassabb háttértár miatt megkérdőjelezhető.
A háttértár méretét sem aprózták el, mindenre is elég, UFS 2.2-es sebességű 256 GB tárhely áll rendelkezésünkre. Ennek köszönhetően többé nem kell azon törnünk a fejünket, hogy mit töröljünk le ha például kedvenc játékunk a kevés tárhely miatt nem tud frissülni. De akinek ez mégsem volna elég, az microSD kártyával tovább bővítheti maximum 512 GB-tal.
Az iPlay 50 mini-hez képest akkumulátorból is nagyobb, 5000 mAh kapacitásút kapott, amivel akár 9-10 óra képernyőidő is elérhető normál használat mellett. Nekem 20% töltöttségig merítve, alacsony fényerőn használva, több mint 7 és fél óra képernyőidőt sikerült elérnem amiben benne volt 1 óra játék is.
Szerencsére töltés terén is történt előrelépés és a Pro változat már kapott egy 18 W-os PD 2.0-ás gyorstöltési lehetőséget is, amivel 20%-ról kevesebb mint 2 óra alatt teljesen fel lehet tölteni a tabletet. Gyorstöltőt (se hozzávaló kábelt) azonban ne keressünk a dobozban, mert csak egy "noname" 2 A-es töltőt mellékeltek tartozékként, aminek használatát én nem is javasolnám.
Szenzorokból viszont már nem bővelkedik a tablet, gyorsulásmérőn kívül gyakorlatilag semmi más nem került bele: nincs se fényérzékelő, se giroszkóp és a Hall-szenzoron is spórolt a gyártó. Vagyis le kell mondanunk az automatikus fényerőállításról, játékoknál a giroszkóppal történő irányításról és a kijelző flip tokkal történő be- illetve kikapcsolásáról is. Ez utóbbira alternatívaként találunk a beállításokban olyan funkciót ami a tablet felemelésekor automatikusan bekapcsolja a kijelzőt, illetve az előlapi kamerát használva van képernyőfigyelő is, de ezek nem mindig működnek megfelelően, ezért a power gombot sokat fogjuk nyomogatni.
Került viszont a tabletbe 5 GHz-es WiFi és 4G LTE hálózat támogatás is VoLTE technológiával. Továbbá van benne GPS - elég jó vétellel - és Bluetooth 5.2 is, nagy felbontású hangzást biztosító LDAC kodek támogatással.
Kijelzőnek egy jó betekintési szöggel rendelkező 1920×1200 felbontású 8,4"-os IPS panelt kapott 320 nit-es fényerővel, ami inkább csak beltéren - esetleg árnyékos helyen - történő használatra elég. Éjjeli baglyoknak viszont jó hír, hogy egészen alacsony fényerő is beállítható és ezen felül van még egy bekapcsolható extra sötétmód is. Az érintésre is jól reagál a kijelző minden pontján, viszont egy kisebb rendellenességbe azért belefutottam mikor elindítottam egy multi-touch tesztet: az ígért 10 pontos érintés helyett csak 3 ponton érzékel egyszerre, ami valószínűleg szoftverhiba lehet. Hátrányt ez azonban nem okoz egy alkalmazás használatában se.Operációs rendszer:
A tableten már a legújabb Android 13 fut, annak is egy módosított változata. Kapunk előre telepített Google Play Áruházat, illetve egyéb Google alkalmazásokat és biztonsági frissítésből is megkapjuk a legújabb, júliusi frissítést. A módosított Android miatt azonban kimaradt pár beállítási lehetőség, ilyen például a rendszer színek módosítása (meg biztos még más is amiről nem tudok). Szóval ha valaki - mint ahogy én is - az első bekapcsolás után a sötét módot keresné, akkor be kell érnie egy ronda, barna színvilággal amit sok alkalmazás, widget is átvesz.
A rendszer egyébként nagyon pörgős, minden alkalmazás, weboldal gyorsan betölt és friss rendszernél a 8 GB RAM-nak kicsivel több mint a fele használható alkalmazások futtatására, ami azonban bőven elég mindenre: szinte nem lehet megnyitni annyi alkalmazást amitől elfogyna a RAM.
További pozitívum, hogy a gyártó még nem hanyagolta el teljesmértékben a tabletet, és néha kidob egy-egy rendszerfrissítést, ami ebben az árkategóriában nagyon szokatlan. Szóval ezért hatalmas piros pont jár az Alldocube-nak.
(Megjegyzés: A tabletre már elérhető LineageOS Custom ROM is, így akinek ez jobban bejön az lecserélheti a gyári ROM-ot erre.)Médiafogyasztás, streaming:
Rossz hír a streaming videók fogyasztóinak, hogy Widevine L1 tanúsítvány ebből a változatból már kimaradt, azaz pl. Netflix filmeket/sorozatokat csak SD minőségben nézhetünk rajta.
A Widevine L1 hiányánál azonban nagyobb vétség a beépített egy darab mono hangszóró. Nem csak azért mert mono, hanem mert annyira borzalmasan is szól - nagyobb hangerőn még recseg is -, hogy elfelejthetjük a Bluetooth hangszóró vagy füles nélküli zene vagy filmlejátszást. Játékra talán még vállalható, illetve EQ app-pal lehet rajta picit javítani, de inkább valamilyen Bluetooth-os hangkeltőt javasolnék mindenképpen.Játék:
A szintetikus tesztek után felraktam rá pár nagyobb erőforrás-igényű játékot, hogy lássam mire is képes élesben a gép.
Mivel nem nagyon követem az Android-os játékokokat, így arra nem számítottam, hogy alig van olyan játék ami ne futna rajta maximum grafikán legalább 25-30 FPS-sel!
A következő játékokkal teszteltem: Call of Duty, PUBG, Arena Breakout, World War Heroes, World of Tanks, World of Warships, Mortal Kombat.
Ezek közül lényegében csak a World of Tanks egyes beállításaival nem bírt (például 4x-es élsimítás és 60 FPS), a többi viszont gördülékenyen fut rajta a legmagasabb (vagy amit a játék enged) beállításoknál is.
A jobb játékélményért kapott a tablet haptikus visszajelzést (rezgő motort) is, azonban nem találtam olyan játékot ami támogatja ezt a funkciót, így tesztelni ezt nem tudtam.Összegzés:
Az Alldocube iPlay 50 mini Pro egy remek teljesítményű, kis méretű tablet kevés kompromisszummal, amilyet talán a Mi Pad 4 óta nem láttunk ebben az árszegmensben. Méretének és pehelysúlyának köszönhetően, egy kézben tartva se fárasztó az akár órákon át történő használata, ezért böngészésre, olvasásra mindenképpen ajánlanám és alkalmi játékosoknak is megfelelő lehet, mivel jelenleg a Kínából kapható 8"-os tabletek közül a legerősebb hardverrel rendelkezik, így kevés olyan játék van ami ne futna rajta max. grafikán.
Akinek viszont fontos a Full HD streaming, akkor a sima iPlay 50 mini is jó választás lehet a Widevine L1 tanúsítvány megléte miatt, de szerintem 8"-on nem annyira vészes az SD tartalom se, viszont a fele akkora memória miatt hamarabb kell majd cserélni, mint a Pro változatot.Kis méret
Erős hardver
Hatalmas tárhely
4G LTE
GPS jó vétellel
18 W-os gyorstöltés
Gyenge mono hangszóró
Widevine L1 hiánya
Fényérzékelő, giroszkóp, mágneses szenzor hiánya
forrás: Best Buy akciók Kínából face csoport
-
vacs
veterán
Inkább meséljetek, milyen az iPlay50 mini pro?
Kijelző és hangszóró mennyire vállalható?
És úgy napi használatban milyen? -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
Öcsielvtárs #91418 üzenetére
Én 1 giga ram-os eszközzel nem büntetném se magam, se a családot, de minden ember más.
Anno android 4.4-el én Google Nexus 5 telefont használtam, de már abban is 2 giga ram volt! -
vacs
veterán
válasz
Beni2360 #91199 üzenetére
Pear launcher nekem működik Xiaomi pad 5-ön.
Dupla koppos lezárás is megy! -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Ha hosszan rányomsz a keresősávra és nem ugrik fel a törlés lehetőség, akkor egy másik launcher (kezdőképernyő alkalmazás) kell pl Lawnchair 2.
Ezzel a dupla koppos lezárás is megoldható. -
vacs
veterán
válasz
#42308056 #91135 üzenetére
Én Hardverapro.hu-n vettem használt Xiaomi pad 5-öt, mert itt vannak valódi értékelések (jofogas, face piactér emiatt nem játszott nálam), szerintem:
Minél több pozitív értékeléses eladót keress, nézd meg a korábbi értékeléseit.
Legyen rá értelmes garancia (nem sufni gsm), legyen meg a számla, a képeken látszódjon az állapota.
Szerintem kb ennyi. -
vacs
veterán
válasz
beach head #91113 üzenetére
A rendeljkinait csoportban ezt írták a Redmi Pad cn verzióról:
Illetve az ADB AppControl appal tudod törölni az összes felesleges (kínai) appot is!
-
vacs
veterán
válasz
beach head #91111 üzenetére
A Redmi pad-ból van global, vagy konkrétan melyik típusra gondolsz?
gyulaszu: egy amoled kijelző kevesebbet fogyaszt sötét/fekete témával, mint egy ips, mert ahol fekete a háttér, ott kikapcsol a kijelző.
Illetve a processzoron is sok múlik, hogy mennyire modern=takarékos. Pl egy Helio G80 12 nm, míg a Helio G99 6 nm-en készül, emiatt jóval kevesebbet fogyaszt. -
vacs
veterán
Xiaomi Pad 5-höz sikerült rendelnem egy brutál jó minőségű kínai tokot, [link]
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
bakvarnyu #91012 üzenetére
Ha már ilyen szépen fogalmazol, akkor én is leírom, hogy hülyeséget beszélsz, kb 50 alatt van a belépő kategória (itthonról, gyári garanciával), tudod az infláció!
Ezek fölött az alsó kategória, Redmi is van 3 giga rammal. Viszont 6 gigásat hivatalosan nem forgalmazzák itthon, ha jól tudom!
Ha 3-4-5 év support kell, akkor felső kategóriás Samsung kell neked! -
vacs
veterán
Haja:
A Gsmarena-nak van egy Tablet finder oldala, kb 60 féle szűrő állítható be, de a dual audio nincs köztük.
Valószínűleg ennyire réteg igény.Huan: hardveraprón keresgélnék a helyedben: [link] (beállítottam neked a keresőt
)
Esetleg újként Alldocube iPlay 50 Mini: [link] -
vacs
veterán
válasz
Jokerdapro #90874 üzenetére
-
vacs
veterán
Jöhetnek majd az Alldocube iPlay 50 Mini tapasztalatok.
-
vacs
veterán
Köszi és neked is this is life.
100K körül átlagos felhasználásra (Netflix, Disney, HBO, böngészés, youtube, közösségi média és egyszerűbb játékok) jó választás a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/64?
Használt garis is jó hardverapróról.
Ezek esetleg?
- Honor Pad 8: nincs benne az összefoglalóban
- Realmi Pad: gyengébb elvileg, mint a többi
- Nokia T20: gyengébb elvileg, mint a többi
- Lenovo Tab P11 Plus (TB-J616F)
- Redmi pad: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet
- Xiaomi Pad 5: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet -
vacs
veterán
Szia.
Tomtop-on, eu raktárból 170 USD (kb 59 000 Ft) a Lenovo xiaoxin Tablet 2022, 4/64.
Ez elég korrekt ár, mennyire ajánlott alap/átlagos felhasználásra (Netflix, Disney, HBO, SkyShowtime, böngészés, youtube, közösségi média és egyszerűbb játékok) ?
Illetve melyik a global változata? -
vacs
veterán
Helló.
Volt nekem egy anno kínából rendelt Lenovo Tab3 8Plus-om (TB-8703F), szerettem.
Párom (tudtom nélkül) oda adta anyósnak, pedig nekem elég lenne alap dolgokra most is (10-es Lineage OS-t tettem rá)!
Nekem akár a 60hz-es ips kijelző is megfelel.
Jó lenne, ha később custom romot tudnék tenni rá.
Ezek közül melyiket ajánlanátok (6/128-as verziók)?
Realme Pad
Xiaomi Redmi Pad
Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Xiaomi Pad 5 (használt, de Telekom garis van 80-100K között)
De bármi egyéb ajánlat jöhet! -
vacs
veterán
válasz
baal-amiga #86390 üzenetére
Lehet, de vajon alkatrészük lesz-e!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Lenovo P8 Tab3 8Plus (TB-8703F) hol tudnának javítani?
A bekapcsoló gombot kellene cserélni.
Bocsi, ha nem ide való. -
vacs
veterán
válasz
rosejbli #75743 üzenetére
Azt nem írtad, hogy külföldi rendelés játszik-e, ha igen, akkor Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus )!
Gearbest-en van néha akciósan 40 000 Forint körül, európai raktárból (így áfa és vám mentes)!
Barátnőm használja (meg néha én is) és egyszerűen imádjuk!
8 inch 1920 x 1200 + Snapdragon 625 + 3 GB ram + 16 GB rom + remek szoftver!
-
vacs
veterán
EU raktár (áfa és vám mentes)!
Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus ) Tablet PC - WIFI VERSION WHITE
Ár: 145,99$ (szállítással együtt kb 38.000 HUF.)
Kupon. GBDY0026 (20 db)8.0 inch + Snapdragon 625 + 3GB RAM + 16GB ROM
Barátnőm használja pár hónapja és imádja!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Olvastam már párszor, hogy többen vettetek Lenovo P8 (TAB3 8 Plus) tabletet gearbest-ről!
Akinek van, az tudna pár sorban véleményt írni (akár privátban is)?(kérdezés előtt használtam a keresőt, de nem dobott ki sok mindent)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van már olyan Chuwi, Teclast, Onda tablet (tehát az ismertebb kínai márkák), amit snapdragon proci hajt, és legalább 6-os android van rajta (3-4 giga ram is jó lenne, mert hosszabb távra venném)?
Régebben mind intel procis volt, 5.1-es androiddal! -
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
pusihusi #70986 üzenetére
Jogos, aki ilyen noname gépet vesz, az így járhat!
De a használati utasítás alapján a gépen is van egy reset gomb, érdemes ezt is megpróbálni!
Vagy lépjen be a gyári recovery-be és ott egy wipe! -
vacs
veterán
De igen, a Factory reset és a hard reset ugyan az!
Ha ezt megcsináltad, akkor minden visszaállt gyári állapotba.
A belső tároló is törlődik, tehát a vírusoknak is el kellene tűnnie.
Kivétel ha a system partició fertőződött meg, akkor ezt is formázni kell.
Fel kell tenni egy recovery-t, ebben system törlés, majd újra feltenni a rom-ot, ez egy kezdőnek nem egyszerű!
Meg amúgy is, mióta van vírus androidra (pár malware lehet, de semmi olyan, amit egy reset ne tüntetne el, szóval érdekes a helyzeted)? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Egyik ismerős kért meg, hogy segítsek neki.
Vett egy ilyesmi (SainSonic SKCBO-F900) tabletet.
Mivel az előző tulaj adatai mind benne voltak, ezért csinált egy gyári visszaállítást, de azóta nem lehet bejelentkezni a google acc-al (nincs se play, se gmail stb), ezt a hibát írja:
"Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során."Ezt a leírást találtam, de nem segített, [link].
Más ötlet? -
vacs
veterán
válasz
csendes #69825 üzenetére
Jogos, bajban vagyok.
A Huawei MediaPad M2 Premium 10 jó cucc, esélyes.A Samsung-tól a táccsvíz miatt félek (Nexus-on megszoktam a smooth stock romot, illetve HTC M8-on is sima, mint a baba popsi
), illetve nem tetszik a fix navigációs gombok (ha forgatom a tabot, akkor a gombok mindig máshol lesznek), de úgy látom lehet kénytelen leszek Samu-t venni.
Szóval mi most a legújabb (tehát legyen majd rá Nougat) felső kategóriás Samsung úgy kb 120K-ig (lehet több is, ha valóban megéri):
- 3 vagy 4 giga ram
- 32/64 giga rom + micro sd
- erős proci + gpu a játékok miatt
- 10-es, full hd kijelző (vagy jobb)
- LTE nem kell -
vacs
veterán
Sziasztok.
Felső kategóriás tablet-et szeretnék úgy kb 100K-ig (lehet több is, ha valóban megéri), Samsung kizárva.
- 3 vagy 4 giga ram
- erős proci + gpu a játékok miatt (ne Hisilicon, MTK)
- LTE nem kell
- belföldi cucc, vagy eu raktáras gearbest stb rendelés is érdekel.Vannak ezek a kínai csoda masinák (Chuwi, Teclast stb.), amik között nem tudok eligazodni, de egy ilyen is jó lenne.
Létezik csak androidos 4/64-es tároló, vagy csak a dual os-t futtatós gépek ilyenek?
Vártam egy idei Nexus/Pixel tabot, de semmi ...
Csendes ajánlott egy Huawei MediaPad M2 Premium 10-et, de szerintem kevés lenne a gpu-ja!
Szóval valami ütős gép kéne, amit sok évig lehet használni.
Tudtok tanácsot adni? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Felső kategóriás tablet-et szeretnék úgy kb 100K-ig (lehet több is, ha valóban megéri), Samsung kizárva.
- 3 vagy 4 giga ram
- LTE nem kell
- belföldi cucc, vagy eu raktáras gearbest stb rendelés is érdekel.Vannak ezek a kínai csoda masinák (Chuwi, Teclast stb.), amik között nem tudok eligazodni, de egy ilyen is jó lenne.
Van csak androidos 4/64-es tároló, vagy csak a dual os-t futtatós gépek ilyenek?
Vagy lesz majd a Yoga Tab 3 Plus, ami nagyon begyere, csak sehol nem kapható.
Vártam egy idei Nexus/Pixel tabot, de semmi ...
Szóval valami ütős gép kéne, amit sok évig lehet használni.
Tudtok tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest