Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
Szeretnék kérni néhány játék ajánlást tabletre! -
Hurkafej
aktív tag
válasz fudi2002 #57515 üzenetére
Ki javítja?
Nemtudom, hogy az ASUS kihez tartozik, de a Lenovo a TelemaxGSM-hez.
Én már csak emiatt kerülöm a Lenovo termékeket, mert egy kocsmában jobban megcsinálják szerintem...Barátnőm laptopján cseréltek alaplapot, ami 2 napba telt. A teszteken megfelelt, állt a papír alján.
Majd szóltam neki, hogy olyan jól összerakták, hogy a ventillátort nem dugták be. Biztosan jót tett a procinak a 90C-os járás.
Utána persze semmit sem vallottak be, de több mint 1 hétig várattak az összedugással.
A wifi-vel is voltak gondok, azt kicserélték. Viszont az USB3.0 nem működött csak hébe-hóba, az nem érdekelte őket, de ezis sokáig tartott.
A szerelővel nem lehet beszélni. Meg mikor beviszed bedobják egy koszos, karcos scannerbe, majd a karcmentes laptop is karcosnak néz így ki, mossák kezeiket.
Már lejárt a garancia, de ismét kezdenek előjönni a bajok sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
Van valami alternatívája a WayteQ Xtab-Q8-nak? 8 colos érdekelne, hasonló ár és tudás. -
Hurkafej
aktív tag
Hello.
A WayteQ Xtab 8Q utódjáról lehet esetleg tudni? Már nincs sok a boltokban a típusból. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
A WayteQ Xtab-7Q-nak milyen sebessége van? Olvastam a fórumon, hogy a 700qci egy katasztrófa.
Úgy láttam az antutun kevesebb pontot ért el, mint az Opendott. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Nem volt még tabletem, sőt nem is nagyon próbálgattam ilyen készüléket eddig. Viszont az androidos telefonom régóta nyúzom.
Kinéztem pár típust, amik tetszenek, de nehéz a döntés, mert a 8 colos már kényelmesebbnek tűnik mind a 7.
Minap megfogtam egy Opendott készüléket, és tetszett a fogása, netezni biztosan nagyon jó lenne. (pont akarok Édesanyámnak is venni egyet)
Magamnak lehet, hogy egy picit komolyabbat szeretnék.
A WayteQ Xtab-7Q vagy
Concorde Tab Ray ami a specifikációk alapján tetszik.
Ezekről lehet tudni gyermekbetegségeket vagy hasonlóakat? -
Hurkafej
aktív tag
20-40 ezer között lehet kapni olyan tabletet, aminek a képernyője tiszta, dokumentumok olvasására és filmezésre használva főképp.
Nem lesznek szeptembertől kézzel fogható könyveim, ezért gondolok erre, de félek az ilyen olcsóbbaktól, nem szeretem annyira amikor valami marhára belassul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest