-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
válasz
this is life #37625 üzenetére
Köszi nézegetem őket. Egyébként ezek közül melyik jelent meg régebben a Prestigio MultiPad 2 Prime Duo vagy Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo vagy melyik ezek közül az ajánlottabb?
szerk. közben látom a Prime Duo az 16Gb-os valamint 5 megapixeleses és az akksija is nagyobb...
-
Endless
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Tabletet szeretnék vásárolni. Először csakis nexus 7-en gondolkodtam de kicsit drágának találom. Olvasgattam a fórumot és szóbajött Concode Tab Play is ami jobb is lenne a 8"-os mérete miatt viszont kicsit parázok mert olvastam wifi gondokkal küzd. Esetleg ezen kivül még tudnátok valamilyen tabletet javasolni? Nem szeretnék gagyi kínait fontos lenne a támogatás is, IPS kijelző.
-
Endless
aktív tag
Tablet vásárláson gondolkodom 50-60.000Ft-om lenne rá. Tudtok valamit ajánlani nekem? Igazábol Nexus 7-et és Acer A1-810-et nézegettem. A kettő közül melyik lenne jobb? (melyik bírja tovább akksival, kijelző stb.) Esetleg más alternatíva?
-
Endless
aktív tag
Szerintetek megérné lecserélnem a Galaxy s2 telom Sony Tablet S 16Gb 3G-re? Mennyiért lehetne eladni esetleg ezt a tabletet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged