-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
be1a
csendes újonc
Helló,
Ugoos AM6 Plus + Denon X3700 + LG OLED65B9 a lánc, így sorba HDMI kábelekkel (high speed, próbáltam cserélgetni, másik portba dugni, denont kihagyva is ugyan ez). Az ugoost kifejezetten nagy bitrátájú közbeszerzett HDR/Dolby Vision filmek lejátszására vettem, mert hiába veszel 2-3 havi átlagkeresetért TV-t egy normális médialejátszót nem raknak bele
Az Ugooson Android van (frissítve), és Plex-el próbálom.
A probléma: sehogy se akar stabil kép kialakulni, általában elmegy valamennyi időre a kép (fekete lesz a TV) már a főmenüben is (néhány mp-ig fekete, aztán visszajön). A filmek vagy elindulnak DV-ben vagy nem, néha csak HDR-ben, néha szét van csúszva a hang a képtől, néha teljesen elmegy a kép és csak a hang hallatszik, a TV meg no input signal-t ír.
Szerintem valami beállítás gond lehet, mert egy sima monitorra kötve nincs ilyen villódzás. (Már nagyon sokat nyomkodtam a beállításokat a TV-n is meg az Ugoos-on is) Sima monitorra kötve a DV ki van kapcsolva az ugoos-on, a LG TV-vel meg nyilván be. Lehet hogy nem kompatibilis egymással? Vagy nem szeretik egymást a kínaiak meg a koreaiak ezért direkt nem működik LG TV-vel? Van erről valami leírás hogy hogy kéne működésre bírni? Vagy lehet hogy hibás az ugoos? Egyáltalán mit kéne még próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest