- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
awexco #42901 üzenetére
...szánalmas...
...emberek halnak, emberek ezrei halnak meg, .... nap mint nap, miközben egy páran még gazdagabbak lesznek...
Ha rajtam múlna...
1. Az összes coint eltörölném, és aki ilyet állít elő börtönbe zárnám minimum 5 évre!
2. 1 ember, 1 vga - aki többet szeretne, kizárt. Aki visszaél és hamis személynek adja ki magát 5 év...
3. Az EU országokban nem egyenlő a fizetés - (A mai napig nem értem miért is vagyunk benne az EU-ban oly sok éve... nekik jó, [mármint a politikusoknak, hiszen azota azt a pénzt ami minket illetne zsebre teszi, hogy ro...djanak ki a cipőjükből!] nekünk ugyanolyan sz@r... de remélem nem sokáig!)
Átlagszámítás - így a legdrágább vga is megfizethető lenne...
Szeretem az fejlődést, az IT szenvedélyem a Commodore '64 -gyel kezdődött... de ami manapság megy az gusztustalan és undorító!
Nem kell velem egyetérteni, de ez az igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest