Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Értelmezd amit leírtam, csak próbáld meg, ott a válasz arra amit keresel! Annyit segítek, hogy az amit most leírtál, totál irreleváns, sejtésem sincs miképpen lyukadtál ki ide a mondandómból! Egyre inkább gyanítom, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszéljük...
A stílusodról kénytelen vagyok beszélni, mert az számomra gyerekes és irritáló, ergo nem kívánok rád energiát pazarolni a továbbiakban. Megpróbáltam már nem egyszer, de mindig parttalan vita a történet vége, erre pedig semmi szükségem! Nem egy emberrel szöges ellentétben áll a véleményem, mégis megy a kulturált vita... veled nem, pont. Nézzük egymást levegőnek, ez a legjobb megoldás mindenki számára!
Ja, és ha kérhetem, a moderátorokkal való fenyegetőzést se kezd el megint privátban! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged