Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #44976 üzenetére
na igen én sem tudom . AZ biztos, hogy ez a jövő.
Egy GPU ként kell viselkednie szerintem mind a mid-, mind front end szintjén. valószínűleg úgy is fog. Kérdés mennyire lesz e kiforrott az elején.
Ha szigorúan a gyártástechnológát nézzük és ez alatt a chipletet értjük akkor nem biztos hogy pont ez a fejlettség irányszáma még. Lehet nem jól fejezem ki magam.
Eredeti terv ez volt az nvidiánál, hogy Ada monolitikus de ez egy átmeneti dizájn lesz az MCM hez. Ha most ezzel azért tudják tartania lépést vagy gyorsabbak lesznek akkor azért érdekes ez az architetúrális felvetés, még ha valóban 20 % körüli többlet fogyasztással is de azért WTF. nem kellene, hogy gyorsabb legyen, már csak marketing miatt sem.
A másik a fogyasztás pletyka hogy egyre többen írják hogy nyugi itt azért erős bulvár megy főleg az ilyen 900 W pletykákkal.ÉN arra vagyok kíváncsi, hogy állnak majd ehhez a programok illetve igényelnek e valamiféle speckó optimalizációt. Gondolom nem, de azért vannak kételyeim, főleg úgy hogy fél év van a megjelenésig és ilyenkor az RDNA 2 nél már tele volt a sajtó azzal, hogy az Ampere le lesz taszítva a trónról.
Nincs kizárva hogy ezek jönnek lassan, csak már hiányolom ezeket az irányszámokat. majd MLiD tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest