Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
gejala
üzenetére
Jó lenne a jövőbe látni mert én Cyberpunk, Valhalla illetve hasonló openworld játékok alapján tudnék csak dönteni de jelenleg Valhalla AMD(ha lesz BAR meg lehet közelebb kerül a játékban az Ampere az AMD-hez), Cyberpunk meg kitudja...
Inkább az a kártya legyen a gépbe ami jobban futtatja az ilyen 100-200órás játékokat max grafon éérted
Meg szeretem az eye-candyt pl most Control ray trace nagyon tetszik, igaz SSR-ral szerintem nem is foglalkoztak mert azért lehetett volna több helyen RT nélkül is reflekció
[link] Itt ha megnézed a 2. képet, kocsi+pizza+burger, azért itt is RT nélkül ne mondja már nekem senki, hogy nem lehetett volna szebb árnyék az autó+fa alatt....Ezek miatt azért bicskanyitogató ez az RT mert RT Off-ba meg csak rászarnak a fejlesztők, hogy RT On-ba ámulj...
RT GI meg Exodusba hol hozzá adott hol meg elvett a játékélményből mert lóxart se láttam néha a valósághű árnyékolások miatt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nioh 3 teszt
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro FX570
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest