Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
gejala
üzenetére
Jó lenne a jövőbe látni mert én Cyberpunk, Valhalla illetve hasonló openworld játékok alapján tudnék csak dönteni de jelenleg Valhalla AMD(ha lesz BAR meg lehet közelebb kerül a játékban az Ampere az AMD-hez), Cyberpunk meg kitudja...
Inkább az a kártya legyen a gépbe ami jobban futtatja az ilyen 100-200órás játékokat max grafon éérted
Meg szeretem az eye-candyt pl most Control ray trace nagyon tetszik, igaz SSR-ral szerintem nem is foglalkoztak mert azért lehetett volna több helyen RT nélkül is reflekció
[link] Itt ha megnézed a 2. képet, kocsi+pizza+burger, azért itt is RT nélkül ne mondja már nekem senki, hogy nem lehetett volna szebb árnyék az autó+fa alatt....Ezek miatt azért bicskanyitogató ez az RT mert RT Off-ba meg csak rászarnak a fejlesztők, hogy RT On-ba ámulj...
RT GI meg Exodusba hol hozzá adott hol meg elvett a játékélményből mert lóxart se láttam néha a valósághű árnyékolások miatt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest