- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
És pontosan miért nem járható út, hogy 0km-es hardvereket amiket az olvasók ajánlanak fel elfogadjatok? Illetve a korábban említett megveszitek eladjatok pár ezres bukóval? Egyszeri olvasónak ez felfoghatatlan, és minden összeesküvés elmélet ebből születik. Az pedig nektek se jó, ha a konkureniához megy át az olvasótábor, mondván itt nem objektívek és szarnak letesztelni AMD konkurens hardvert?
Vagy ez egyfajta nevelő célzatú reakció a gyártók felé, hogy ha nem adtok hardvert nem lesz teszt, ebből vagy tanultok vagy nem? Én értem ennek is a pro oldalát, de szerintem ebben az esetben ez széllel szemben hugyozás. Még ha éppen egy szarul menő céggel csináljátok azt megértem (mittomén Sony nem ad tesztre mobilt és ezért nem tesztelitek az Xperia 10 II-t), de egy Nvidia új generáció letesztelése annyira megkerülhetetlen és minimum...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest