Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
És pontosan miért nem járható út, hogy 0km-es hardvereket amiket az olvasók ajánlanak fel elfogadjatok? Illetve a korábban említett megveszitek eladjatok pár ezres bukóval? Egyszeri olvasónak ez felfoghatatlan, és minden összeesküvés elmélet ebből születik. Az pedig nektek se jó, ha a konkureniához megy át az olvasótábor, mondván itt nem objektívek és szarnak letesztelni AMD konkurens hardvert?
Vagy ez egyfajta nevelő célzatú reakció a gyártók felé, hogy ha nem adtok hardvert nem lesz teszt, ebből vagy tanultok vagy nem? Én értem ennek is a pro oldalát, de szerintem ebben az esetben ez széllel szemben hugyozás. Még ha éppen egy szarul menő céggel csináljátok azt megértem (mittomén Sony nem ad tesztre mobilt és ezért nem tesztelitek az Xperia 10 II-t), de egy Nvidia új generáció letesztelése annyira megkerülhetetlen és minimum...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest