Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv
Nem tudom, melyik topik lenne a legoptimálisabb a kérdésemnek. Ha tudtok jobbat, csak szóljatok, már megyek is.
Kérdésem a következő lenne.
Betoltam egy RX580-at a gépembe, a korábbi kártyámat, ami egy GTX1050Ti, meg bennhagynám Physx karinak.
Drivereket feltettem, de ezt a képet dobjaMindkét driver fenn van, de az nvidia hiányosan. A grafikus illesztő fenn van, de a HD audio nincs. Ha esetleg az is kell, akkor persze felteszem.
Tehát, hogyan tudom a GTX-et dedikált physx kártyává előléptetnem? Egyáltalán lehetséges ez AMD kártya mellett? Nem mellesleg, van is értelme manapság?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest