Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kit érdekel a vásárlás?
Fent már leírtam, hogy én se vettem anno AMD-t, mert akkor éppen számomra nem volt opció, mert alacsony fogyasztású VGA kellett.A többség azzal sem törődik, hogy AMD vs NVIDIA, szóval akkor zárjuk a topikot is, hisz felesleges vita.

Hint: ide nem átlagjózsik járnak, ez egy szakmai topik. És hadd lehessen már arról beszélni, hogy egyik cég szemetebb, mint a másik. Ahogy lehet arról is, hogy a másiknak meg gyorsabb kártyái vannak.
Én nem beszéltem arról, hogy ne vegyél G-Syncet, mert az NV bérenc vagy. Nem is gondolom így, mert ez a ló túlsó oldala. Nem a G-Sync-kel van a probléma, hanem azzal, hogy NV mellett csak G-Sync van, extra sarccal. Nekem most épp NV-m van, s ha kéne variálható frissítési freki, akkor olyan monitort vettem volna. Szerencsémre nincs erre szükségem. De akinek van, annak rá kell fizetnie indokolatlanul. Persze az NV marketinggépezete elég jól hazudik, így sokan még tapsolnak is a G-Sync-nek, miközben pont őket szivatja az NV.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fent már leírtam, hogy én se vettem anno AMD-t, mert akkor éppen számomra nem volt opció, mert alacsony fogyasztású VGA kellett.