Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
Én már az adatlapon lévő konfignál kiszálltam.
Bár én nem csak a játékot toltam hanem kinézet, tuning, valami bütykölés mindig akadt a gépen, de valahogy nincs már hozzá kedvem, pénzben is egyre többet kell rá szánni hogy élmezőnyben legyél, régen azért nem így volt. Drága volt de szerintem ennyire nem mint most. (nem csak VGA árakra gondolok).Bár ez is nézőpont kérdése, kerestem 60e-et vga meg volt 90e (csúcs), na most keresek 250-ert de 350-et igen csak sajnálnám kiadni, sőt eszembe sem jutna. 1gb ram szintén több volt mint a havi fizu corsair xms pc4000 2x512MB ha jól emlékszem-ez volt talán a csúcs közelében. Viszont arányaiban olyan gép mint akkor bőven millió felett lenne.
Szóval lehet csak simán elmúlt mert arányaiban ugyan ott lennék
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPad topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videókártya felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest