Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Crytek #33207 üzenetére
Pedig ha visszagondolsz pont így ment.
Jöttek a szebbnél szebb játékok és senki nem csodálkozott hogy ultra garfhoz az aktuális csúcs kell. Nem ment csődbe senki hanem istenítették hogy mit tudott kihozni a gépből. Akinek lassabb volt az lejjebb vette a szintet, vagy fejlesztett, motiváló erő is volt bőven, mert látható volt a különbség. Amikor még aktív voltam game területen, mindig az győzött meg hogy feltoltam magasabbra a setup-ot, lestem mekkora király de szaggatott, így jött az új vga.Szerk.
Ma viszont az a jellemfő hogy full HD mellet egy csúcs kari megy 150FPS-t maxon, miért? Mert a konzolon szükség van egy kb 30FPS-re és amikor ezt a játékot átviszik PC-re lesz belölle 150. A régi Far cray, Return to Castle Wolfensteineistein, Doom 3, Quake 3-4....... hogy futottak maxra rakva? Volt aminél vga generáció váltás után volt játszható fps és nem 100 hanem 40, a grafikán viszont ámultunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest