Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Igen azt tudom, hogy a Crimson -ból egy csomó ilyen dolog kikerült, tapasztaltam, rossz szájízzel.
De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.(#28395) jacint78
Ezek közül koránt sem mindegyik.
Van video gamma beállítás
Meg Dynamic Range
ColorEdge Enhancement
Noise Reduction
De-interlacing.Ennyi. Ezzel ki is fújt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.