Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Bőven előfordulhat, hiszen nincs még egy játék, amely erre vonatkozóan manuális beállítást igényelne. Még ha van is erre opció, akkor is van rá egy automatikus rutin, ami felismeri a több VGA-t és a user helyett bepipálja a több GPU-s módot. A Civ 6 ezt nem teszi meg, így minden ilyen változás előtt manuálisan kell elcammogni a menübe és ki-be kapcsolgatni. Ráadásul eléggé el van rejtve. Én is 3 percig kerestem, mire megtaláltam.

(#24440) lezso6: Szerencsére nem. Nemrég volt olyan híresztelés, de a fejlesztők szerint minden megvan a legfrissebb Windows 10 frissítésben, ami kell. Csak nem szabad elfelejteni aktiválni. Egy későbbi javításban egyébként ki fogják emelni ezt a beállítást, mert sokak nem találják. Nem is gondolnak arra, hogy manuálisan kell aktiválni, mert nem jellemző ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest