Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Bőven előfordulhat, hiszen nincs még egy játék, amely erre vonatkozóan manuális beállítást igényelne. Még ha van is erre opció, akkor is van rá egy automatikus rutin, ami felismeri a több VGA-t és a user helyett bepipálja a több GPU-s módot. A Civ 6 ezt nem teszi meg, így minden ilyen változás előtt manuálisan kell elcammogni a menübe és ki-be kapcsolgatni. Ráadásul eléggé el van rejtve. Én is 3 percig kerestem, mire megtaláltam.

(#24440) lezso6: Szerencsére nem. Nemrég volt olyan híresztelés, de a fejlesztők szerint minden megvan a legfrissebb Windows 10 frissítésben, ami kell. Csak nem szabad elfelejteni aktiválni. Egy későbbi javításban egyébként ki fogják emelni ezt a beállítást, mert sokak nem találják. Nem is gondolnak arra, hogy manuálisan kell aktiválni, mert nem jellemző ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mini-ITX
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest