Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Bőven előfordulhat, hiszen nincs még egy játék, amely erre vonatkozóan manuális beállítást igényelne. Még ha van is erre opció, akkor is van rá egy automatikus rutin, ami felismeri a több VGA-t és a user helyett bepipálja a több GPU-s módot. A Civ 6 ezt nem teszi meg, így minden ilyen változás előtt manuálisan kell elcammogni a menübe és ki-be kapcsolgatni. Ráadásul eléggé el van rejtve. Én is 3 percig kerestem, mire megtaláltam.

(#24440) lezso6: Szerencsére nem. Nemrég volt olyan híresztelés, de a fejlesztők szerint minden megvan a legfrissebb Windows 10 frissítésben, ami kell. Csak nem szabad elfelejteni aktiválni. Egy későbbi javításban egyébként ki fogják emelni ezt a beállítást, mert sokak nem találják. Nem is gondolnak arra, hogy manuálisan kell aktiválni, mert nem jellemző ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest