Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TTomax
üzenetére
Az első bekezdéssel nagyjából egyetértek, nem minden játékban elég a High fokozat a 60 FPS-hez (bár elég sokban igen) - csak azért írtam, mert nekem igazából onnantól kezdődik a kompromisszum, hogy a High-ből engedek. Játéktól függően akár az FPS-ből is, de mostanság a DoF és az AO elég gyorsan repülni szokott - néha nem is a teljesítmény miatt.
A méreteknél kissé félrecsúszott a dolog - azért mondtam a 27"-et és a 48"-et, mert olyat láttam már élőben. 32"-nél talán, 36"-nél meg biztosan erősen számítana már a PPI differencia nekem is. Inkább az a kérdés, hogy egy 32"-es screent idetennék-e az orrom elé monitornak - a 27"-es játszani jó volt, de desktopnak nem volt igazán komfortos. Lehet, hogy nekem az ideális célfelbontás a WQHD, még nem vagyok 4K-Ready

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest