Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Fentebb is pont ezt irtam hogy átlagos üzemidő 1% alatt megy maxon a proci.
Viszont az átlagot mögötte nagy elánnal szeretik lehagyni az urak mint itt a kolléga is a 3700x-el.Pont van itthon 3700x igy tudom.
Az meg nagyon nem mindegy hogy az átlag 8w mint nálad vagy épp 70-140w.
És persze az sem mindegy hogy épp mint nekem három gyerekkel három proci+három vidkari megy legalább reggel nyolc este 10 közt.hokuszpk:az a baj hogy azt nem érted hogy a te minusz 80w-od valójában +94W.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest