Hirdetés
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BIOS topic
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
xmercedesx
csendes tag
Alap értékeket/eredményt neztem semilyen ocrol nem beszéltem. Minden adattot megtalalsz a googlen keresztül. Miről is beszélsz? A 3900x et azert vettem 10 magon mivel az intelnek nincs jelenleg friss procija 12-16 magon. Igy kiszamolhato ha lenne mire lenne eleg de hogy ne beszeljek olyanról ami nincs ezért szánoltam mind a 3 cpunál 10 magot nyugodtan számolj utána kiderül szánodra is melyik tud többet...... Oc nelkul felejsd mar el amugy meg az intel jobban ochato igy tobb plusz van benne.
Biztos a samsung is fanboy mert a legujabb laptopba is. Intel került 😂
Meg milyen 300w rol beszelsz? Alap 125w tdpje van hivatalosan en ezzel szamoltam OC nélkül a 10 magos teljesítményt és így veri a 10 magon a 3900x es 10 magon 3950x ez is.
Egyesek tényleg elég fanboyok és felkellene ébredni meg utána számolni kicsit. Egyértelmű 10 mag nen tud ringbe szállni 16 mag ellen ezt a hülye is tudja.Viszont ahogy lebontod kicsit az eredményt hamar megkapod hogy a magok mire képesek. Ergo 10 magot nézel 10 maghoz kapásból veszít a vörös.
Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Béta iOS-t használók topikja
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 2600X / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest