- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
te jösz itt az 5 feletti értékkel amit nem is tudom honnan vettél nem ,én mondom alap most elhiszed vagy nem az meg már nem érdekel tanulj meg gépet összerakni meg rendesen belőni az alaplapi értékeket
Amúgy amit linkeltem videot jól látszik,hogy egy játék sem nagyon hozz többet egy több magos procival mint egy kevesebb magos. (itt is sokkal jobban érvényesül a single core mert sokan mindig azt feszegetik már mennyi minden kihasználja amagokat meg a multit)
Aktív témák
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest