Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Szombati hardverbüfé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
te jösz itt az 5 feletti értékkel amit nem is tudom honnan vettél nem ,én mondom alap most elhiszed vagy nem az meg már nem érdekel tanulj meg gépet összerakni meg rendesen belőni az alaplapi értékeket

Amúgy amit linkeltem videot jól látszik,hogy egy játék sem nagyon hozz többet egy több magos procival mint egy kevesebb magos. (itt is sokkal jobban érvényesül a single core mert sokan mindig azt feszegetik már mennyi minden kihasználja amagokat meg a multit
)
Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)