- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyuri27 #1600 üzenetére
Azert a 10980XE 4.8GHz -re rangatva meg jarhato ut marad azoknak, akik gamelnek is, es kell nekik a magas FPS, es mellette szamitasigenyes alkalmazasokat is hasznalnak. Nem reg volt £1000 -ert elerheto egy webshopban, brutalis lapot meg igazabol mar bagoert tudsz hozza venni hasznaltan. A melle csak egy quad memoria kit kell, hogy olyan helyeken se legyen savszel hiany, ahol memoria intenziv folyamatok zajlanak.
Igen, ez meg hutheto, a chip merete lehetove teszi.mod: Ez is asztali. Nekem Skylake elott csak HEDT rendszerem volt, es addig voltam igazan elegedett. Egyeduli lathato kulonbseg a quad ch.
Arra utaltam a VGA -val kapcsolatban, hogy a 3 eves Ti -om meg most is erosebb, mint egy 5700XT. 4K -ban jelentosen, es akkor meg a nem keves plusz kisajtolhato orajelet hozza sem adtam. Szoval igen, kellene egy eros AMD -s kartya, ami jo 4K -ra is.
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest