-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyuri27 #1600 üzenetére
Azert a 10980XE 4.8GHz -re rangatva meg jarhato ut marad azoknak, akik gamelnek is, es kell nekik a magas FPS, es mellette szamitasigenyes alkalmazasokat is hasznalnak. Nem reg volt £1000 -ert elerheto egy webshopban, brutalis lapot meg igazabol mar bagoert tudsz hozza venni hasznaltan. A melle csak egy quad memoria kit kell, hogy olyan helyeken se legyen savszel hiany, ahol memoria intenziv folyamatok zajlanak.
Igen, ez meg hutheto, a chip merete lehetove teszi.mod: Ez is asztali. Nekem Skylake elott csak HEDT rendszerem volt, es addig voltam igazan elegedett. Egyeduli lathato kulonbseg a quad ch.
Arra utaltam a VGA -val kapcsolatban, hogy a 3 eves Ti -om meg most is erosebb, mint egy 5700XT. 4K -ban jelentosen, es akkor meg a nem keves plusz kisajtolhato orajelet hozza sem adtam. Szoval igen, kellene egy eros AMD -s kartya, ami jo 4K -ra is.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged