-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
igen csak itt már ocve van a cpu én meg oc nélkül mértem és még így is le van maradva igaz 4 pont de az is pont. (Mindegy a versenynél is hogy 1 mm nyersz vagy 100m er nyersz nyersz
Málnás
nagy a ház azért sok az áram jaja, van haverom nem egy akinek van ryzen azt tudom mennyire tekeri neki a villanyórát ne nekem akard bemesélni.Érdekes a hőleadásra is csak a ryzeneknél verik az amd fanok a mellüket régebben mikor tojást lehetet sűtni akkor is azzal jöttek hogy áhh az nem melegszik csak a nem jó hűtő van rajta.
Zajtalan gépre hát el foglak keseríteni mert nekem olyan silentre van beállítva a hűtő hogy nem hallasz semmit és nem 40 w eszik a proci játék alatt hanem kb 20-30 al játszok és nem mondom el hogy miért és hogyan ,de legyen számodra is szuper az amd
(jah mellékeltem kettő képet hogy lásd nem csak beszélek)
[kép] [kép]
hogy melyik játék hány magot használ ezt csak látod ,de ha letiltod a magokat rájösz hogy szinte semmit
Aktív témák
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen TV-t vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged