Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
igen csak itt már ocve van a cpu én meg oc nélkül mértem és még így is le van maradva igaz 4 pont de az is pont. (Mindegy a versenynél is hogy 1 mm nyersz vagy 100m er nyersz nyersz
Málnás
nagy a ház azért sok az áram jaja, van haverom nem egy akinek van ryzen azt tudom mennyire tekeri neki a villanyórát ne nekem akard bemesélni.Érdekes a hőleadásra is csak a ryzeneknél verik az amd fanok a mellüket régebben mikor tojást lehetet sűtni akkor is azzal jöttek hogy áhh az nem melegszik csak a nem jó hűtő van rajta.
Zajtalan gépre hát el foglak keseríteni mert nekem olyan silentre van beállítva a hűtő hogy nem hallasz semmit és nem 40 w eszik a proci játék alatt hanem kb 20-30 al játszok és nem mondom el hogy miért és hogyan ,de legyen számodra is szuper az amd
(jah mellékeltem kettő képet hogy lásd nem csak beszélek)
[kép] [kép]
hogy melyik játék hány magot használ ezt csak látod ,de ha letiltod a magokat rájösz hogy szinte semmit
Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest