- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lenoma
aktív tag
válasz
#90211072 #1547 üzenetére
Esetleg olvashatnál intel oldalakat, a prohardver cikkben szereplő 10900K 4,8GHz-e Allcore turbo a max turbo nem az összes magra 5,3Ghz. Szóval nem OC az a CPU teszt a 235W-os stress test eredménynél. 250W max keretet állított be az Intel arra a CPU-ra!
Amúgy nem értelek mért kell ennyire védeni a védhetetlent? Már mint a fogyasztást.
Igen az intel megnyerte az 1 magos versenyt ha ennek örülsz, de azért számit a különbség, átlag usernél 1 FPS átlagban, ki veszi észre? Aki méricskéli. Én inkább használom a gépet.
Amúgy nem megy az olvasás?
Nem engem kell gyözködnöd, van itthon napi használatban Intel és AMD gépem is.
Ja amúgy van fogyasztás mérőm, azzal is mértem, de az MSI Afterburner is ki tudja írni játék alatt a CPU fogyasztását. Vagy a Hwinfo64 is tudja mérni.Mutatnál olyan tesztet, ami szerint az új generációknál az Intelek kevesebbet fogyasztanak terhelve?
Amúgy volt egy vaterás eladó aki nagy tételben árul hardvert, vettem tőle egy használt GPU-t ami tönkrement hamar, mikor szétszedtem nem volt paszta benne.
Írtam az eladónak aki a következőket mondta:
A fém a fémmel érintkezés a leghatékonyabb hőátadást eredményezi ezért eladás előtt mindenről leszedi a pasztát!
Ő mérnők és tudja. Azt is megemlítette, hogy paszta nélkül kevesebbet fogyaszt a GPU.
Jelenlegi is többszáz hardvert árul a vaterán!
Esetleg nem akarsz inkább vele beszélni?
Hátha ketten össze tudnátok hozni elmélkedve, hogy az Intel CPU-k áramot is termelnek? -
koko52
nagyúr
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700KF Fox az árban!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest