- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
[kép] tessék ilyen lapom van nekem nem kell senkinek semmit bizonygatni ott van feketén fehéren 536 pont singlében a videoban 5,1 ghz is csak 501-504 et értek el
(és félre ne értsd senkivel nem akarok versenyezni hogy kinek mi van én mértem egyet és belinkeltem ennyi nem kell ezt túlkombinálni. (3900x minden téren erősebb ne röhögtes kérlek mert ez nem igaz az újabb technológiának köszönhetően kb nagyon minimális a különbség és egyik helyen intel a másik helyen az amd erősebb szóval közel egálba van a 9700 meg a 3900 . (a multival lehet jönni ,hogy így meg úgy annyi pontszám ,de azt a felhasznáélok 90% nem használja ki ,parasztvakítás az egész
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest