Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
koko52 #14517 üzenetére
nitrogén alatt nem hozza ugyanazt az olcsó lap mert nincsenek olyan beépített hardveres és szoftveres funkciói amik megkerülhetetlenek mondjuk -50C alatt.
socket 775-nél még működött ez az " olcsó " lappal megütöm a nagyokat.ram témában szerintem nem jó az összehasonlításod,az hogy a marketing bullshit miatt 3-szor annyiba kerül valami de közben ugyanazok az ic-k vannak rajta mint a tömeg ram-on,persze hogy nem fog különbséget szülni.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
kivagyoken #14069 üzenetére
gskill flare x 3200 c14 - 16gb.
-
subaruwrc
félisten
válasz
BerserkGuts #14033 üzenetére
de nem a soc-od fogyaszt 150w-ot hanem a cpu magjaid.
20-30-40w-ra nem feltétlen szükséges a borda hogyha van szellőzés.
de ez a lap nem OC-ra készült ha jól sejtem,azért nincs rajta borda. -
subaruwrc
félisten
válasz
BerserkGuts #14020 üzenetére
azok a soc tápellátásáért felelős fázisok
nem hinném hogy annak a bordázatlansága miatt származott bármi hátrányod -
subaruwrc
félisten
válasz
Albigator #13886 üzenetére
alapon fut a cpu
sztem 3950-et ha tart cb alatt.
mod. 3810 és 40 között ugrál
pbo nincs bekapcsolva se a cpb.mod2:
ezen elvileg még erősebb vrm van mint az x470 prime pron
blind double 8 phase cpu és 4 phase socma nem fogok ezekre ráérni de talán kedden megkóstolom a procit egy kicsit.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ScomComputer #13821 üzenetére
Zicokuka
köszi neked is.
jo de ez most atto disk benchmark alatt volt max 60c előtte meg ha kiléptem játékból 1 óra után akkor volt 75-77c úgy hogy ezen csak a rendszer van nem is arról futott a játék
-
subaruwrc
félisten
válasz
SECTORnooB #13813 üzenetére
Hát kínálja is magát de egyelőre a stabilitás illúziójàt hagyom hatni. Majd ha az leülepedett akkor megcibàlom a bajszàt. Ja és 1006 agesa BIOS van rajta nem a combo 0072
-
subaruwrc
félisten
Ma megejtettem a nagy átalakítást ( lap és táp csere ) és szerencsére pozitívan alakult a mérleg. B450-E strix lapot vettem rmx550w táp váltotta a cicergős evga-t. Ami a fő változás hogy a BIOS és Windows frissítésekkel elb...szott 3200mhz sem stabil állapotból eljutottunk oda hogy 3466mhz-en 200% hci memtest és 2h Prime blend stabil a gép 1.0v soccal és 1.36v ram fesszel. Cpu auton egyelőre. Viszont a cpu is csak 1.275vot kap autón míg az előző lapban 1.42-t kapott ... Vrm hőfok 85 helyett 48-50c Prime alatt. A cpu hőfok 62-64 a 75 helyett bár ehhez hozzá tartozik hogy most nem voltak fent az oldallapok ( munkahelyemen szereltem ) illetve az első porszűrők már tele voltak a ventilátorok előtt. Az M2 SSD is bekerült hűtő alá valamint a vga alá úgyhogy terhelve 80c helyett 60c maximum. Apró negatív hogy a Corsair táp kábelei nagyon merevek az evgàhoz képest ezért egy fokkal nehezebb volt elvezetni valamint az előlapi usb2.0 portjaimat buktam mert a lapon eggyel kevesebb kivezetés van. Még egy hogy bios 1.0v-ot állítva hwinfo szerint 1.08-at ad a lap ami elég sok viszont az egyetlen játékban ami számít 208 AVG fpsem van ami bőven tökéletes. Ja és a Corsair táp néma
-
subaruwrc
félisten
válasz
AlienApollo #13780 üzenetére
120 ohmok soknak tűnnek a drive strength-nél ( 20 a recommended )
vsoc 1.2 is sok.
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #13701 üzenetére
nem véletlenül nem ajánlott minimális ochoz se.
nem tudom mit vártam
csodátszerdára rendeltem be másik lapot,tápom már megjött,szétbombázom ezt a fost ..
hétvégén szét idegelt,már alapjáraton is produkált olyat hogy nem reagált semmire
meg a korábban memtest és prime stabil beállításaim bios frissítés meg windows update után full instabilak lettek
chipset driver frissítve ... -
subaruwrc
félisten
válasz
Dragon3000 #13524 üzenetére
baráti
-
subaruwrc
félisten
válasz
csucsbicep #13479 üzenetére
Pf az még gyerek. Majd 1.42 körül lehet sírni
-
subaruwrc
félisten
válasz
csucsbicep #13469 üzenetére
1.43 alapon..
többi 2600x-es kollégának mennyi az alapfesz biosban ?
-
subaruwrc
félisten
válasz
csucsbicep #13467 üzenetére
chipset drivert frissítettem az ajánlottra azóta ugyanolyan a cucc mint a 4011-gyel volt ( b350f-strix )
pbo nekem abszolút nem megy olyan fos procim van -
subaruwrc
félisten
válasz
ScomComputer #13428 üzenetére
most hirtelen a b350-f strixnél találtam meg de szerintem minden lapra felmegy gond nélkül.
chipset részen
direktebb linket most hirtelen nem találtam
-
subaruwrc
félisten
válasz
ScomComputer #13420 üzenetére
hát nem tudom
nekem produkált furcsákat a gép amióta a 4602 bios került a lapra ( reméltem megoldja az antituning cput de nem )aztán jöttek random kékhalálok meg játék fagyások,prime stabil rendszeren
updateltem ezt a chipset drivert azóta megint minden stabil.
-
subaruwrc
félisten
válasz
koko52 #13032 üzenetére
ez úgy marhaság ahogy van
két csepp vizet tennél közéjük az is odatapadna mert akkora erővel szorítja egymáshoz a lefogató a két sima felületet hogy vákumot képez a folyadék köztük
tökmindegy hogy 9 ezres kpx extreme vagy 3 forintos fehér lónyál,amdre odatapad mindkettőcsavarva lejön melegítés nélkül is a prociról egyébként
-
subaruwrc
félisten
32gb-tal ( 4 modul ) hol tartunk most maximum mem oc terén ?
nem muszáj stabil,maximum elért clock érdekel -
subaruwrc
félisten
válasz
Cickánykoma #12368 üzenetére
4 modullal 2133mhz a maximum támogatott órajel úgyhogy a 2933-at eléggé el kell felejteni.
2667-en próbáld ki DOCP enabled. -
subaruwrc
félisten
válasz
norbert1998 #11889 üzenetére
Amennyi idő után hibàval elszállt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Ryzen 7 CPU-k
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest