Új hozzászólás Aktív témák

• ЯΞD

senior tag

Sziasztok

Tegnap én is összeraktam a gépet. Végül MSI B450 Tomahawk MAX, Ryzen 2700x és egy Arctic Freezer Xtreme Rev 2. lett.
    A memóriáim a régiek maradtak. Gskill F4-3000C14D-16GTZ 2x8GB CL 14-14-14-34 1.35V. (Ezt most gyors lelestem a dobozáról)
    Egy alaplap BIOS update-el kezdtem fel is ment a legfrissebb BIOS. Nem is nyúltam még semmihez a boot sorrend kivételével minden alapon van. A RAM-ok alapon mennek. Az XMP-t miként kéne beállítani látom hogy 2 profil van. Jelenleg 2133-on mennek tudok választani 2800 és 2930MHz közül. Vagy valami egyéni beállítást javasoltok? Mennyire érdemes beállítani.
    Én a BIOS-hoz nem igazán értek sosem szoktam benne állítgatni semmit. Tuning-ot se. Szóval ha lehet ne rémuszok-ba írjatok.
    [kép] [kép]
    Ez pedig a CPU FAN beállítások. Ez így jó alapon vagy érdemes mást? [kép]

Illetve tudom ez már alaplapos téma de nem találok topikot a lapomnak. Mely drivereket kell vagy érdemes feltenni a gyártó honlapjáról? A WIN minden felismert. Jó az úgy vagy ajánlott a gyári drivereket használni. Gondolok itt a chipset driver-re, hangkártyára. Soundhoz 2 Driver is van. (Realtek HD Universal Driver meg Realtek High Definition Audio Driver) Jó lenne a saját kezelő programja...

Új hozzászólás Aktív témák