- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Tegnap én is összeraktam a gépet. Végül MSI B450 Tomahawk MAX, Ryzen 2700x és egy Arctic Freezer Xtreme Rev 2. lett.
A memóriáim a régiek maradtak. Gskill F4-3000C14D-16GTZ 2x8GB CL 14-14-14-34 1.35V. (Ezt most gyors lelestem a dobozáról)
Egy alaplap BIOS update-el kezdtem fel is ment a legfrissebb BIOS. Nem is nyúltam még semmihez a boot sorrend kivételével minden alapon van. A RAM-ok alapon mennek. Az XMP-t miként kéne beállítani látom hogy 2 profil van. Jelenleg 2133-on mennek tudok választani 2800 és 2930MHz közül. Vagy valami egyéni beállítást javasoltok? Mennyire érdemes beállítani.
Én a BIOS-hoz nem igazán értek sosem szoktam benne állítgatni semmit. Tuning-ot se. Szóval ha lehet ne rémuszok-ba írjatok.
[kép] [kép]
Ez pedig a CPU FAN beállítások. Ez így jó alapon vagy érdemes mást? [kép]Illetve tudom ez már alaplapos téma de nem találok topikot a lapomnak. Mely drivereket kell vagy érdemes feltenni a gyártó honlapjáról? A WIN minden felismert. Jó az úgy vagy ajánlott a gyári drivereket használni. Gondolok itt a chipset driver-re, hangkártyára. Soundhoz 2 Driver is van. (Realtek HD Universal Driver meg Realtek High Definition Audio Driver) Jó lenne a saját kezelő programja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest