Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként gondolkoztam, hogy megérne e kicsit agresszívabbnak lenni a feszkokkal. Mert a SOC és DRAM fesz is elég alacsony nálam, meg a vcoret is mindig megpróbálom legjobban lefolytani.
De ki tudja. Lehet, hogy a RAM-okat előbb gyarira kellene visszatenni, és úgy nekifutni a CPU oc-hez. Mesélte egy srác, hogy neki pl a proc ODT (memoriakezelessel kapcsolatos) megvaltoztatasa után lett stabil a 4.2 ghz core clock. Nekem ebből az jött le, hogy, ha picit "tehermentesitve" van az IMC, akkor talán a CPU OC akár eredmenyesebb is lehet. De nem túlzottan.
Majd ha nem leszek lusta, megnezem, milyen értékeket lehetne csiszolgatni. Persze csak ovatossan
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Paxker315 #18198 üzenetére
Lassan 1 hete megy így, eddig csak azért nem raktam fel, hogy lássam használat közben lesz e gond, tesztelőkkel nem volt, de soha nem lehet tudni
Korábban folyamat kék halálozott a win, úgy, hogy minden alapon volt, aztán ddu-val letakarítottam és utána megszűnt, lehet, hogy a korábbi 8800GTX nv driver hagyott fent valami szemetet, ami nem tetszett a windows10-nek vagy az amd egyik drivere volt szar a vega3-hoz.
-
válasz
Dragon3000 #18194 üzenetére
Nagyon szép. Jó kis IMC van a prociban no.
Gondmentes és stabil használatot
-
palfitom
félisten
válasz
Dragon3000 #18192 üzenetére
Elég komoly értékek, gratula!
-
hokuszpk
nagyúr
azert 5 perc aida utan ne susd ra a 'stabil' matricat. az kb. arra eleg, ha valami nagyobb gebasz van, akkor azt kihozza.
mondanam, hogy az avxes ibtvel hevitsd meg, de az eleg unalmas, szoval inkabb futtass valamit, amivel amugyis hasznalnad/jatszanal es tudod, hogy megdolgoztatja a vasat. mittomen BF5. -
válasz
#42706048 #18180 üzenetére
Köszi .kíváncsi leszek, mit tudsz majd kihozni a BEA-al.
[OFF]Én viszont totál hülye voltam, teljesen rosszul emlékeztem a CB R20 pontszamra. 3150 volt, nem tudom, miért irreálisan magas érték rémlett. Pedig nem jellemző rám.
[/OFF]
Single core amúgy 421, de türelmetlen fejemnek szenvedés volt kivárni.. : ) -
hokuszpk
nagyúr
szvsz surgosen valts hwinfo64 -re, ekkora frekit talan ln2 alatt lehetne kicsavarni a procibol.
pici alatt : a legkisebb offsetet, amit a lapod tud. a b350 Tomahawknal ez 0.0125V. Ha azzal stabil, akkor lehet egy fokozattal tovabblepni. Ha azzal stabil... goto 10
kozben figyelj ra, hogy egy pont utan teljesitmenyvesztessel reagal, tehat tul nagy minuszos offsetet sem erdemes...
ja es ha tulzasbaviszed a minuszolast, az is elofordulhat, hogy terheles alatt stabil lesz, es idle fagy meg... -
Land
veterán
Üdv!
Megvan a gép.
Ryzen 2600x és MSI B450 Tomahawk Max, Ballastix 3200 MHz 2*8 Gb RAM, 2070 Super.
Tudtok adni tippeket, hogy miket állítsak a BIOSban, illetve esetleg a Win 10-ben, hogy minél jobb, optimálisabb teljesítményt nyújtson?Amit eddig csináltam:
- Biosban kiválasztottam a 2. memória profilt, mellyel megy a 3200 MHz. (A-XMP)
- Rákattintottam az A-XMP ikonra, így a 3.6 GHz helyett, 4.05 GHz-en pörög a processzor. Viszont lehet állandóan, így talán másképp kellene felhúznom?
- AHCI, UEFI módban lett GPT SSD-re telepítve a Win 10Amit tervezek:
- legfrisebb BIOS felrakása
- Win 10-ben bármit be kell kapcsolnom? Vagy átállítanom?Amit észrevettem fél óra Bf 5 alatt: se a CPU, se a GPU nem pörgött 60% fölé. Ez normális dolog?
Köszi!
-
válasz
#42706048 #18168 üzenetére
Tökéletesen elégedett leszel a BEA hutessel, kategória bajnoka, csendes, nagyon jó teljesítménnyel, kiváló áron.
Nagyon jól döntöttél vele.
Offtopik
Még reggel futtattam pár kört CB r20ban, 3340 fölött volt a legjobb és 3320 körül a leggyengébb kör, r15 alatt konstansan 1410 fölött, max 1418 pont.DE, ez nem érdekel. Az annál inkább, hogy jelek szerint stabil, és halk, mert a ventik viszonylag alacsony fordulaton dolgoztak.
Plusz, kb semmit sem érek vele, csak jól esik kokanyolni ezzel is. Lassan ideje szerencsét próbálni egy periódussal fentebb is a lottón. Már megvan hozzá minden
-
törölt tag
-
válasz
Create. #18162 üzenetére
na, apró módosítás után lefutott 7 kör r20, 5 kör r15, aztán meguntam. LLC4-->LLC3, és kész. AIDA-t nem néztem, mert, az LLC4 mellett is stabil volt, ez így szvsz korrekt.
TLDR:
VID 1.3
vcore offszet: -0.025
szorzó: 41
max hőmérséklet (1200s venti fordulatnál): 63 fok
Max VRM hőmérséklet: (VR MOS): 71 fokmost már tényleg hagyom (ahapersze..)
-
válasz
Create. #18164 üzenetére
tökéletesen meg tudom érteni, és igazából úgy vélem, ez a helyesebb hozzáállás, a racionalisabb. Nekem ez így maradhat most, hőfokok tűrhetőek, hűtés nem zajos, AIDA, R15, játék, CPU-z elfut szépen, az R20 meg nélkülözhető. De tényleg a 4.0ghz a sweet-spot, szerintem.
GPU OC-nál ami fáj: 1000Mhz memória overclockot enged az MSI afterburner, míg a GPU TweakII akár 1500-at is (feszültséghez ill power limithez nem szeretek piszkálni, max utóbbit tolom ki 110%-ra)
-
válasz
Paxker315 #18163 üzenetére
Nem tudom, engem már nem hajt a tuning semennyire. Mondjuk ma megnéztem a vga-m mit bír, elég jól lehet tuningolni (pedig a gyári oc-ja is elég jó). Utána ment is vissza defaultra, gears5 alatt kemény 3fps-t jelentett. Ezért is fogom majd lecserélni a procit, mert már megoldja magának, veszek kövi hónapban egy nzxt h510-et meg egy nzxt kraken x62-őt, a többi része a gépnek meg bőven jó alapot ad a majdani új cpu-nak. 4ghz-n meg el leszek addig.
-
válasz
Paxker315 #18161 üzenetére
Nyomj rá egy ibt-t is, szerintem az is egyből el fog hasalni maxon. Persze csak, ha jó a hűtőd. Amúgy szerintem elég ritka a 2600 4.2ghz. Ha meg is van, biztos nem volt kitesztelve normálisan. Én ezt már úgy vettem, hogy tesztelve volt a 4.2, azt hiszem az összefoglalóban is bent van a teszt, de ibt alatt egyből elhasalt nálam. Nekem meg addig nem stabil, amíg abból le nem megy 10kör bármikor.
-
válasz
Paxker315 #18159 üzenetére
Az biztos, hogy nem stabil. Nekem 1.3 vagy kicsit alatta már meg van a 4ghz, ibt maximum is lefut, de kellett neki az 1.33v, mert kevesebb gflopsot ad alatta. Ugyanígy socnál is, 1.1-el kevesebbet ad, mint 1.15-el. 4.1ghz meg 1.4v-al se fut le. Én nem kínzom már, annyit nem ér. Majd valamikor cserélem, ha ki tudom várni akkor 4xxx-re.
-
Hajni eredményeit nézegetve kicsit kedvet kaptam nézelődni, most kipróbáltam ezt:
1.3V VID mellé 0.025V negatív offszet, 41x szorzó (2600ryzen) LLC4.
1411 CB R15 score, max feszültség 1.275 (ennyit enged max, ha a VID 1.3 és az offszet 0.025). Egyelőre nagyobb negatív offszetet nem erőltetek, mert, a hőmérsékletek még teljesen rendben vannak.Így még a ventik sem pörögnek túlzottan (1111 körüli cpu, 999 körüli házventi fordulatszám).
amúgy az miért van, hogy AIDA stressz teszt, MSI CPU-Z benchmark lefut, CB R15 gond nélkül, DE, ha CB R20-at indítok, egyből taccsol az egész, és indíthatom újra a gépet? -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Fabolous4 #18156 üzenetére
nem kell aggodni, 90-95 fokig birja a proci.
az xfr/pbo egyik erdekessege, hogy ha belefer a keretbe, akkor hutestol fuggetlenul addig tolja fel a cput, amig a homerseklet korlatba nem utkozik. azazvagyis ehhez a 80+ -hoz jolenne tudni a cpufesz / freki parost is. szoval ha mondjuk 3.8 a freki, akkor az nemfranko, ha meg felmegy 4.4 -ig, akkor kb. ertheto.
mondjuk aida stressz 70-75 kozott tetozik az enyem, de nem a gyari coolerrel hutom. anno az 1700 a gyari hutojevel megallt 72 fok korul, de az a proci maxra csak 3.7 -et ment. es azota kijott par optimalizalt aida verzio iselsokorben a ventiprofilon probalj meg allitani, mittomen 0-50 fok kozott legyen a max fordulat, amin még nincs hangja, nalam 75 fokon eri el a 100% -ot. a reakcioidot is allitsd az altalaban defaul 0.1s -rol picit feljebb.
-
törölt tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is egy 2600x el. Annyit állítottam, hogy a ramokat XMP-vel 3200-ra és offset -0.075v-ra még kell állítani gondolom, de egyenlőre jó lesz így. Alap hűtővel használom 1-2 hétig. Egy (Alpenföhn Brocken ECO Advanced) hűtőt szeretnék rá. Egy Ryzen 1200 ast váltott. Kitart a 4xxx szériáig.
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok új konfigurációt raktam össze az első Ryzen procival (előtte FX-8350 volt) az lenne a kérdésem, hogy normális az, hogy gyári Wraith Prism coolerrel üresjáraton 45-50 fokon megy a processzor és terhelés alatt eléri a 83-85 fokot is? Kicsit berezeltem amikor megláttam összerakás után és futtattam egy Aidás rendszer-stabilitás tesztet 10 percig fűrészeltem végig 80 fok felett volt a hőfok.
A teljes konfig:
Mobo: Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming
Proci: Ryzen 7 2700X
Ram: 2x8GB 3200Mhz Kingston Hyperx
VGA: Gigabyte GTX960WF2 4GB
2DB Hdd és 1SSD
Tápegység: Chieftec 650W 85+os
Van a gépházban még egy Aerocool P7-H1 ventilátor szett.Válaszotokat előre is köszönöm.Szép napot!
-
Raidon
őstag
válasz
hokuszpk #18154 üzenetére
Csak fura mert a memo csomagjára Intel XMP profil matrica volt. Nem tudom befolyásol e valamit. Akkor ezt be lövöm az alulfesz be kellene kis segítség hogy meg faragjak picit a hőfokon illetve annyi lenne a kérdésem hogy a Wraith Prism hűtő alul levő oldalán van egy kapcsoló? Nem állítottam sehova de aki a gyári hűtőt használja azt hova érdemes állítani?
-
Raidon
őstag
válasz
hokuszpk #18151 üzenetére
HyperX 16GB Predator RGB DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3AK2/16
Ebbol van benne 2db 8GB-os. Az erdekelne hol tudom emelni az orajelet? illetve az osszefugg e valami massal is vagyis kell e mast is allitani mellette. Annyira nem akarok tuningolni meg nem vagom nagyon a dolgokat. Igy alapon kb mennyit megy a proci Ghz-be? Illetve az alulfeszeles meg talan erdekelne. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Raidon #18148 üzenetére
milyen ramot tettel melle ? ha valami jobb modul, akkor azt tekerjed minel magasabb frekire. 3000 korul mar jo.
elsokorben pbo enabled ( felteve, hogy a lap alapon nem engedelyezi ) es ha van lehetoseg feszultseg offsetre, akkor lehelletnyi minuszt erdemes adni neki.
de tenyleg csak lehelletnyit, mert ha tulzasbaviszed, nemcsak a hofok lesz alacsonyabb, hanem a teljesitmeny is. meg elofordulhat az, hogy magasabb terheles meg se kottyan neki, pasziansz alatt meg lefagy.Esetleg ha a lapon lehet allitani, akkor megprobalhatod ovatosan kitolni a pbo hatarait.
itten irjak, hogy mik a default ertekek. [link]
en kb. 5% -ot emeltem a ppt, edc kettoson, ( 142 -> 150 ; 140 -> 147 ) a tdc -t meg 95 -rol 97 -re, igy valamivel magasabbra boostol, es tovabb is tudja tartani. De ezt tenyleg esszel, mert garanciavesztest okoz. ( mar ha lehet bizonyitani. ) -
Raidon
őstag
Sziasztok! Csatlakoztam a klubhoz egy ASUS ROG B450F Gaming & Ryzen 7 2700X-el. Annyi kerdesem lenne esetleg mi az a beallitas amit erdemes meglepni beallitasok kozott? Gyari huto van rajta igazabol az erdekelne igy ezen keretek kozott. Valaszaitokat nagyon szepen koszonom
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Speed® #18145 üzenetére
sima 2700-ast vettem ott az IX kerben, 0 km-es bontatlan volt ; kaptam ra 3 eves garipapirt, bar nemistudom mikor lattam utoljara rendeltetesszeru hasznalat kozben meghibasodott procit...
szoval inkabb ugymondanam még nemvolt garis ugyem az illetovel, keresztlanyom ab350m pro4 lapjat vettem 2 eve u.a. hirdetotol, de az se dobta meg be a torolkozot. -
Pferi
senior tag
Nettó árat tüntettek fel bruttó ár helyett, de hasonló akció volt már ha jól emlékszem az Euronics-nál és az Extreme Digitalnál régebben, hogy elengedték az Áfa-t. Áfamentes napok.
[link] -
Speed®
titán
2700X / 51.5k. Ideje kimaxolni a 2nd gent
-
BikerBoyz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy b350 mortar articom.
2700 am van benne.
Erre csak ugy cpu ked villog rajta bekspcdolaskor.. Eddig persze nem volt baj.
A biosom elmàszhatott valahogy? -
Devid_81
félisten
válasz
HypeeeR #18135 üzenetére
Egy sima satas 840 EVO-t valtott, de konkretan eg es fold.
Oke hozzateszem ez a felesegem gepe, kb annyit vett eszre, hogy a gepet matol a tetejen kell bekapcsolni es nem az oldalan
De legalabb en megnyugodtam, ha epp valamikor raakad valami lanyos jatekra akkor tud majd vele jatszani ezentul, mert eddig a regi gep arra se volt alkalmas -
HypeeeR
tag
válasz
Devid_81 #18134 üzenetére
Az nvme ssd önmagában sokat dob rajta, anno én is meglepődtem, amikor laptopba tettem egy sata ssd helyett/mellé. Ugyanilyen típusú van nekem is az asztali gépben és a laptopban is, fura volt látni, hogy a névleges értéknél még egy kicsivel többet is tudott írásban és olvasásban is.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #17821 üzenetére
Kozben volt egy kis idom osszerakni a gepet tegnap,
Ryzen 2600X
MSI B450M Gaming
Freezer 3 eSport Duo
Samu 970 EVO plus 250GB+EKWB borda
Patriot Viper 3200 2x8GB (CL16)
Corsair CX650M
Gigabyte RX570 Gaming 4GBXMP 2 betolt es tokeletesen megy minden.
Mar lassan minden fenn is van rajta ami a regi kisgepen volt.
Meg kell hagyni porog mint az allat a regi i5 4570 utan, gondolom sokat dob rajta az nvme ssd is.
Szoval jah, kiraly cucc, koszi mindenkinek aki segitett! -
válasz
mihellers56 #18132 üzenetére
Még most kitartok😀 direkt elköltöm az erre szánt pénzt inkább, nehogy vegyek. Most megrendeltem az rdr2-őt, év végén jön a darksiders genesis, tervben van egy 1tb ssd meg a ventiket még lecserélem. Így az évet átvészelem proci csere nélkül.
-
válasz
Tomko78 #18129 üzenetére
És akkor ugye itt egy rtx2080ti-t hajt, ami nem valószínű, hogy egy ilyen proci mellé kerül. Egy rtx2070 vagy gtx 1660ti mellett még kisebb a különbség.
ezért is lenne jó nekem most kihagyni a zen2-őt és a zen2+ -ra kellene félre rakni a pénzt. Csak nehéz megállnom, pedig tudom, hogy kb semmi értelme a cserének.
-
Tom456
tag
válasz
mihellers56 #18126 üzenetére
Paxker315 tökéletesen meg is válaszolta.
-
válasz
mihellers56 #18126 üzenetére
Pont hogy 4k mellett kisebb a proci jelentősége.
Tesztelj pl egy 3700x és 2600x procit ugyanazzal a grafikus kártyával. 1080 p lesz a legnagyobb lemaradása a 2600x-nek, qhd mellett már picit kisebb, négykán meg még kisebb különbség lesz. Persze pár % relatív teljesítményről van szó.
4k bőven jó a 2700x esetén. Úgyis GPU limit lesz.
-
Tom456
tag
válasz
mihellers56 #18123 üzenetére
Persze hogy elég
, 1080/1440p játékra biztosan.
-
mihellers56
tag
Látom amiket írtok, de szerintem bőven elég játékra a 2700x nem hiszem h igy eljárt vna felette az idő vagy nem anniyra hatékony vagy én vagyok tájékozatlan?
Aki használja mivel(vga,ram) használja? -
Pferi
senior tag
Átmenetileg az MSI B450-A PRO MAX alaplapomba egy AMD A8-9600 Quad-Core 3.1GHz AM4 processzort tennék, de a lap compatibilitási listáján nem szerepel ez az AM4 cpu.
Felejtsem el ezt a cpu-lap párosítást? -
jeni
félisten
válasz
Bivaly26 #18118 üzenetére
mindegy,hogy melyik RAM hibázik mivel KIT-ben vetted nem is érdemes tovább vele tesztelgetni.
ahogy írtad kérd az új KIT-t a boltból.
ha 14 napon belül vagy akár még jobbat is vehetnél.
u.i.:
külön - külön egyesével is megnézted minden egyes slotokban?
így legalább az alaplapod működését is letudod tesztelni addig míg vissza nem adod a KIT-t. -
Fred23
nagyúr
válasz
SECTORnooB #18108 üzenetére
A 2700X-re gondoltam a durvább hőtermeléssel, ha az is igaz, hogy a 3xxx-ek nagyon melegednek; túl kicsi a magok hőátadó felülete, nincs mit tenni; másrészt pedig (remélhetőleg) nem káros a procira nézve. Most kábé az a helyzet, hogy egy 2700X nagyjából olyan meleg, mint egy 3600X. A 3600 meg, ahogy mondod: " úgy melegszik mint egy megrántott 2600-2600X".
korren:
Rengeteg ellentmondásos teszt van YouTube-on, és összességében most már kezdem azt hinni, hogy játékokban nagyobb a 3600-as előnye a húzott 2700-zal vagy 2700X-szel szemben, mint azt korábban gondoltam. Játéktól is függ persze, de úgy összességében, átlagolva még annyira se jó a helyzet a 2xxx-esek szempontjából, mint ami az általam korábban betett képről leolvasható.
Ettől függetlenül lehet PH!-n megbízható embertől most éppen 55k-ért is 2700X-et venni, annyiért pedig még mindig megéri. -
Bivaly26
tag
Leírom röviden kis történetem.Csütörtökön megjött az alaplap és 2600x összeszereltem a már korábban megvett alkatrészekkel!Használtam pénteken és délutántól folyamatos fagyás volt.Régi gépből átmentett win volt ssd-n!Proci alaplap szuperált ramokat feltettem kézibe 3000 re de utána inkább az xmp-profilt állítottam 2933-ra!Memory Mangment kék halál volt!Jött a szombat vagyis ma gondoltam újrahúzom a wint hátha zavarja az intel szarságai de próbának jó volt!De nem sikerült telepítés közben kifagyott!Volt itt GPT patricióra átállás vissza MBR semmivel nem ment!Gondoltam kiszedem a ramokat és csak 1 el telepítem.Az első ramnál ismét telepítés közben kifagyott!Jöhet a másik azzal szépen fel is ment a win!Mem tesztet azért futtasak le mindkettőn vagy mehetnek Gariba a Ramok?1 nap használat után tetszett az új config 2600x szépen muzsikál.
Válszokat köszönöm!Pár hozzászólással ezelőtt ilyenre nem gondoltam de ez van!
Bocsi ha OFF!
-
korren
aktív tag
válasz
Fred23 #18107 üzenetére
Aki CPU-t szeretne venni, platformot váltani stb. annak egyszerűen vétek kihagyni, ÓRIÁSI vétel ~62 e Ft-ért egy teljesen új processzor!
A 3700X 50. 000 Ft-os felárához képest pláne, a 3800X és 9900k árához viszonyítva meg végképp.
Ha nem 1080p / 240 MHz a cél, szerintem már 2k-ban is elbánik egy 2080 / 1080 Ti / Radeon VII-el.
Kíváncsi lennék egy 2080 S / 2080 Ti-t hogy hajt meg fenti felbontáson...
-
Fred23
nagyúr
válasz
mihellers56 #18106 üzenetére
-
mihellers56
tag
Én az új 2700xet 77 ért vettem 4 hónapja.
-
Én is sokat gondolkoztam, hogy idén cseréljem a 2600-at 3600-ra. A 3700x-el se lennék előrébb játékban, mint a 3600-al (legalábbis jelenleg nem sok értelme van a 3700x-nek, ha csak játék a cél). Nagyon max 20% előnye van a 3600-nak dupla áron a 2600-al szemben, én inkább előrendeltem az rdr2-őt. Szerintem megvárom a kövi gent, ha bele megy inkább azt veszek. Bár amilyen hülye vagyok év végén lehet veszek egy 3600-at ettől függetlenül, de sok értelme nincs.
-
Floyd80
addikt
Nincs sok, de én is lecseréltem 3600-ra.
Igazából ez is volt a terv, de senki nem várta a július eleji debutot, hogy majd nyár végén jön max., úgyhogy jött a 2600X, pedig simán kihúztam volan a 4770k-val. De az is amíg összeszedi az ember a cserélendő cuccokat, teszteket néz, több hét. 64 volt, 43-ért vitték el, de volt aki 38-at akart adni.
Szerintem inkább majd 3700x felé nézelődj inkább, főleg ha multizol is.
-
CzG001
tag
válasz
GIORGIONE76 #18099 üzenetére
Mondjuk nem fogom egy jó darabig lecserélni, amire kell arra tökéletesen jó ez a felállás is.
A CoreI7-es gépem 9 évig volt szolgálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest