Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Konfig adatlapomon...
Pár furcsaság: olvastam, h hpet disableddel jobb a teljesítmény. Ha kikapcsolom, akkor restart nincs, csak a ventik pörögnek black screen. Nem egyedi dolog, van, akinél OK, sokaknál meg nem... Itt mik ezzel a tapasztalatok?
Másik érdekesség a CPU opcióknál a BIOS PSP Support kikapcsolásával a sleep tűnik el...Mire ezeket kisakkoztam... Kellene kicsit több infó az összefoglalóba
'oszt erre meg vmi most nem kerek, fullon megy a proci, nem veszi vissza a frekit, ez már gondolom SW dolog, el lett állítgatva vmelyik progival, a finomítgatás közben. Ha van tipp, h mit qrtam el, akkor mondjátok...
Eegen, ha nincs terhelés, akkor full frekin sem melegszik, meg ilyesmi, de boldogabb lennék, ha változna. C'n'Q be van kapcsolva.Még valami: cpu opcióknál a PBO beállítás mi legyen? Ennek nem csak X prociknál kellene aktívnak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest