Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az előző 4207-es bios van, pár napja frissítettem. A SOC feszültség 0,925 volt mindkét órajelen.
Kipróbálom az új bios verzióval. -
S_x96x_S
addikt
válasz
#50433536 #11794 üzenetére
>Egy hete vettem egy asus prime x370-A alaplapot,
Milyen BIOS-al teszteled ?
A friss (tegnapi) BIOS-al ilyen?
https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-X370-A/HelpDesk_BIOS/Version 4406 2019/03/11
PRIME X370-A BIOS 4406
Update AGESA 0070 for the upcoming processors and improve some CPU compatibility.
ASUS strongly recommends that you update AMD chipset driver 18.50.16 or later before updating BIOS." -
Alpi.
addikt
válasz
#50433536 #11794 üzenetére
Soc fesz mennyi, illetve hogy változik 2933 => 3200-re ?
Xmp sajnos közel sem garantált, hogy működik Am4-nél. Nem az a 4 - 5 időzítés a lényeg, amit kb. mindenhol elsőként tüntetnek fel, hanem a 2., 3. -lagos típusok. Ha azok nem klappolnak a platformhoz, sajna instabilitás, rosszabb esetben teljes működésképtelenség a vége. Mindenképpen ajánlanám a kézi beállítást és az xmp hanyagolását. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy asus prime x370-A alaplapot, egy ryzen5 2600X procit és 16GB G-skill cl16 3200Mhz (kit 2x8GB) memóriát. Ez az alaplap az AMD oldala szerint kifejezetten támogatja ezt a memóriát.
Amikor az alaplapban bekapcsolom az XMP profilt a memóriához, felemeli a frekvenciát 2933-ról 3200Mhz-re és beállítja az időzítéseket és megemeli a feszültséget a gyári specifikáció szerint. Ilyenkor instabil lesz a gépem és a játékok véletlenszerűen kilépnek, az Aida stressz test pedig hardware hibával leáll.
Ha kikapcsolom az XMP profilt, akkor stabil a gép, de a memória csak 2933Mhz megy. Tudom, elhanyagolható a teljesítmény különbség, de én direkt a magasabb memória órajel miatt fizettem 10ezer forinttal többet.
Ez a gyári spec:Ha kézzel állítom be az értékeket, akkor sem működik.
Mi lehet a baj, memória hiba, vagy alaplap, vagy valami más? Garanciális dolog lehet?
-
zolee1984
senior tag
válasz
lostprophet #11789 üzenetére
Azt hogy ha jól beállítod akkor 4400mhz fölé boostol a proci
Csak ahhoz jó hűtés is kell -
Lendova
őstag
válasz
lostprophet #11789 üzenetére
FSB OC-val tovább boost-ol, mint gyárilag.
-
Ekiamedve
tag
válasz
norbert1998 #11787 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
micafighter #11786 üzenetére
igazabol ezért nem vettem anno k-s intel procit...
Ha ezt a gyári hűtő/nem gyári hűtő + xxxx vs xxxxK difire érted, akkor megérthető. Egyébként viszont az én vallásom szerint csak a K-s. Bár kérdés, hogy milyen minőségben kapja az ember a procit. Nekem csak a 2500K van tapasztalatnak, abból volt, ami nem ment el 4.4-et se jól hűtve, és olyan is, amelyik 5.1-5.2-t is elmegy egy játékvízzel. Nekem az utóbbi volt, csak a játékvíz helyett egy 10k-s torony.Ahogy itt is azt érzem, hogy az X-nek csak akkor van létjogosultsága, ah az ember nem akar tuningolni. Attól tekintsünk el, hogy az X-es maybe jobban húzható.
Én csak azt akarom, hogy egyszHálban erősödjön a cég, mert régebben is pont emiatt bukott el.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dragon3000 #11785 üzenetére
2600hoz leginkább 10k körüli hűtőt szoktak nézni az emberek, nem tudom egy olyan hűtő mennyire lenne elég az említett intelen, igazabol ezért nem vettem anno k-s intel procit, mert annyival többet nem hozott volna a non-k intelhez képest, amennyivel drágább lett volna az egész, úgyhogy akkor non-k intelre esett a vásárlás.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
eldiablo #11781 üzenetére
Igazából az alaplap témánál igaz, hogy az intelhez drágább, ha kell az oc, a legolcsóbb z370 alaplap 30e, ugyanazon az oldalon a már több választási lehetőség is van 20e körül amd oldalon és ezekkel mind megy az oc. Hűtés, mindkettőhöz kell a normális így nem is hozznám fel egy összehasonlításnál. Memóriából 16GB kitet nézve a 2133 29e, az amdhez nagyon ajánlott gskill aegis 3000-es meg 31e, így a ramot se nézném külön a két rendszerhez. Így marad a drágább proci és a drágább alaplap alá, ha kell az oc.
-
Alpi.
addikt
Háááátt.. Nemtom', nekem nem jön ki még döntetlen közelire sem. Versenyképességet meg mutatja az eladási statisztika, ráadásul még mindig egy változás / váltás közepén vagyunk, ergo napról napra tolódik az arány.
És ! Nálam egy Ripjaws 2x4 kitt F10+enterre ment 3600mhz-en, szóval ez a 60k-s ram sincs kőbe vésve, de tény, hogy egyelőre nagyságrendekkel több buktatója van egy jól működő Ryzenes konfig összeállításának, mint egy Inteles platforménak. Szerencsére, itt is egy folyamat közepén tartunk, lesz ez még jobb ! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Inkább azt mondanám, hogy a húzott 2600 az kb a 2600X szintjét hozza így, emiatt jobb összehasonlítási alap, mintha nem húznám. 2600X lenne a megfelelő összehasonlítási alap, de olyan procim nincs, majd a következő szériából X-est nézek.
propetya85: az is szép!
propetya85: itt is csak egy 20k-s B350 lapban megy de nem al lap a kevés, hanem a proci fogy el.
-
Johni5
őstag
válasz
Pro!Petya #11779 üzenetére
A lap választást mindig az igények határozzák meg.-Nálam így megy--A dizájn kb nem érdekel.
Alapvetően tervezek e az adott platformon fejlesztést,vagy full végleges a kialakítás
Milyen portokra van szükségem,és hány darabra.-RAM,USB,PCI-E,És a hang.
Kitérek azért egy picit a dizájnra is,abból a szempontból,hogy hogy férnek el a meglévő cuccaim a lapon. VGA ba ne lógjon bele a SATA kábel,POST kijelző előnyös...stb.
Szeretnék e lógatni az USB ken egyéb kiegészítőket.-Wifi,Brútusz.xd,egyéb számomra szükséges
eszközöket.
Nálam alapvetően ezek határozzák meg,hogy mit veszek. -
válasz
Pro!Petya #11779 üzenetére
"OC összehasonlításnak szvsz ugy van értelme, ha a hűtést és a lapot is beleszamolod, mert oké hogy 5gézát megy a zintel, de milyen lapban és milyen hutovel? Úgy pedig mégnagyobb lenne az árkülönbség."
Szerintem arra akart kilyukadni, hogy a zintel mindenben drágább. Drágább lap, drágább proci, drágább hűtés. Az AMD meg az abszolute value és mégis sokkal jobb.
Ez erősen ferdítés. Olcsó és kifejezetten jó lapot is kapni Intel alá bagóért. Kazán/potato procit meg ki lehet fogni bármelyik gyártótól. -
-
válasz
micafighter #11777 üzenetére
Nekem AIO-val 9900K 5.2Ghz, 50 ezres alaplapban.
Ryzen5 2600 4.2Ghz épített vízzel 65 ezres alaplapban.
Ez mégis, mit mutat meg? -
Pro!Petya
addikt
Azért az a 2600@4Ghz Oc ,sem felel meg egy 8700K@5GHz-hez arányaiban tuning szempontjából...
Lehetett itt látni a napokban szépen megpiszkált 2600-os eredményeket is!Addig míg nem 1:1 fog az ár viszonyulni , addig teljesen felesleges kardoskodni hogy mennyivel jobb egyik a másiknál. Majd ha ez bekövetkezik akkor helyén való lenne
Addig meg hát izé...
(#11774) Tyrel
"Ha Intel-nél nem lennének gyártási problémák amik miatt elszálltak az áraik"
Jajj hagyjuk már
Mert mikor nem voltak "gondjaik" akkor is hugyészarért adták a procikat! (jah mégsem)
Teljesen korrekt 3200-es kitek is vannak már , Efelett már arányaiban elhanyagolható szinten gyorsul csak a fabric szval nem létszükséglet a bdie 60-ért. (csak opció)
-
Tyrel
őstag
válasz
Pro!Petya #11772 üzenetére
Azért az is hozzátartozik, hogy a Ryzen alá 16GB olyan memória amivel hasonló pontokat hoz legalább 60 rugó, míg az intel alá bevághatod bármelyik puruttya kit-et fele annyiért...
Ha Intel-nél nem lennének gyártási problémák amik miatt elszálltak az áraik, akkor ár/érték arányban is gondban lennének már a mostani Ryzenek... Kell a Zen 2 már nagyon, ha versenyképesek akarnak maradni...
-
-
Pro!Petya
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB #11770 üzenetére
3000MHz CL14. A konkrét típust fejből nem tudom, de Samsung B-die. Ilyen XMP-vel 3600MHz CL18-as alapból. Talán Corsaire Vengenance LPX.
-
-
Zicokuka
senior tag
-
válasz
Sirandrish #11765 üzenetére
Rsync és mindjárt csak 60
Kivéve, ha 120/144hz-es monitorod van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hegyirabló #11758 üzenetére
Tudod hogy van, kis pénz -> nagy tuning.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Simi37 #11760 üzenetére
Én csak azért gondolom ezt, mert volt az Asus lapom, raktam bele MSI VGA-t, kakis volt. Ráment egy barátság, mire visszakaptam a pénzem, vettem bele Asus VGA-t, szuper volt. Persze az is lehet, hogy csak balszerencsém volt.
Más.
Esetleg egy 8 magos 1700-as? Vagy nincs már számottevő különbség?
-
ViZion
félisten
Nah, elkezdtem babrálni én is kicsit, bár nem sok idő volt rá.
Johni5 és Beretvás beállításai hasznos támpontok voltak, neten eléggé.... hmmm... nem túl részletesek a tuning infók. Meglepődtem, h tényleg működnek és jól is itt az auto dolgok. Pl. Auto LLC-vel hűvösebb volt, mint manuálba beállítva vmire... fura az AMD-tőlEgyelőre 4 GHz, IBT 3 kör vh stabil, nem főtt meg.
Nem írom be újra a részleteket, akinek van kedve meglesi off-ban: [link] -
Simi37
őstag
válasz
Hegyirabló #11753 üzenetére
Tökmind1 milyen a kari/lap márkája nincs ilyen h minden cuccnak azonos márkájúnak kell lennie.
-
Johni5
őstag
válasz
Sirandrish #11744 üzenetére
A másik 300 fps ből nem fog hiányozni az a 3
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hegyirabló #11755 üzenetére
Ez a cikkem pont neked született.
https://logout.hu/bejegyzes/cpt_pirk/amd_fx8320_4_3ghz_ryzen_2600_4_0ghz_a_nagy_ugras.html
Ma méricskéltem a céges i7-8700k procis gépemet az új CB alatt, alig volt gyorsabb mint a húzott Ryzen. Csak az i7 árából kijön két komplett 2600/2600X proci...
-
zolee1984
senior tag
válasz
Hegyirabló #11755 üzenetére
Vegyél egy 2600-ast az 50 és még kicsit kipótolod a maradékot és már hűtőt is tudsz rá venni
-
Hubba12
senior tag
válasz
Hegyirabló #11753 üzenetére
Arra kb az esely 0-1%
-
Tyrel
őstag
Az MSI gamer laptopok kritikán aluliak voltak, szerintem a videokártyáik is sz*rok (bár egyesek szeretik őket), de budget AMD alaplapban a legjobbak, elsősorban az erős VRM miatt, de gyakran az AGESA frissítéseket is elsők közt hozzák.
Persze ha van pénz lóvéra - felsőbb kategóriákban - ott már elveszik ez az előnyük (rosszak ott se lesznek, csak nem emelkednek már ki azzal hogy nem spórolnak a VRM-en, mivel ott már a többiek se...) -
fisi
senior tag
válasz
Hegyirabló #11749 üzenetére
Dettó- nekem anno gamer laptopom volt az MSI- től annyira kísért hogy azóta semmiben egyyzerűen nem tudom rászánni magam az MSI- re csakis az Asus- eddig soha semmi baj nem volt vele...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Hegyirabló #11749 üzenetére
tapegyseg topicban tapegyseget ajanljanak, max kulon kerdesre pofazzanak mas szakteruletbe.
en megkerdeznem az alaplapos topicban is, az a tutti. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Hegyirabló #11745 üzenetére
szerintem te is latod a kulonbseget a kepeken a kek pci es az x370-pro pci-express slotjai kozott.
nem fog menni.
nemtudom mi a baj a Primevel, -- en elvbol nemveszek Asus lapot -- nekem Msi B350 Tomahawkom van, ugyan nem X370 , de ha a fo szempont az oreg pci 32 csatolo, akkor ezen is van belole ketto, es teljesen jo lap, merem ajanlani. -
Tyrel
őstag
válasz
Hegyirabló #11745 üzenetére
Az első képen PCI portok vannak, a másodikon PCI-E... ez a kettő nem ugyan az, ill. nem kompatibilisek.
Csodálkozom amúgy hogy van még olyan alaplap amire raknak PCI portot, pl. nekem sincs már se a Tomahawk-on, se a home szerverem Z270-es alaplapján, sztem kihalt...
Igazán hasonló okból váltottam BlasterX G5-re már pár éve, nem kell a PCI-vel szívni, sima USB cucc, még a PS4-el is szoktam használni...
-
fisi
senior tag
válasz
Sirandrish #11738 üzenetére
Jól haluzok te akarod a GTX 1080 TI- t meghajtani vele?
Nekem sima 2600 van tuning nélkül, alapon a terheltsége 20- 50% közt van játék közben a GPU Tweak II szerint. Kíváncsi lennék egy 2700X - el mennyivel több framet préselne magából, de én meg vagyok így is elégedve vele, 3700 MHz- en megy játék közben is. Megvárom az új +- as szériát abból is az 5 3600x- et az lesz az én procim -
Sirandrish
legenda
Heyho ismét!
Még mindig a 2600x a téma nálam. Még egy olyan kérdésem lenne hogy ha nem áll szándékomban tuningolni, akkor megéri az X a többletárat a simához képest? -
törölt tag
válasz
Simi37 #11732 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy a memória XMP mód bekapcsolásakor csinálja. Pedig az gyárilag beállított értékre állítja a memóriát, hiba nélkül kellene futnia. XMP nélkül a memória 2933Mhz-en fut, mert ezt támogatja a cpu. Az XMP mód felkapcsolja 3200Mhz-re és a feszt megemeli 1.35 voltra.
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #11730 üzenetére
A proci fémlapjára is az van írva, hogy 2600X.
Viszont új dolog jelentkezett:
Mi van ezzel, zsír új rendszer!
Bois alap beállításon van, csak a memória XMP mód van bekapcsolva. Az XMP a memória órajelét 2933-ról 3200-ra állítja és a feszt megemeli 1.35 voltra. A memória egy Gskill 16GB 3200Mhz 16cl kit.
Ha kikapcsolom az XMP módot, akkor nem fut hibára.Hogy lehet kideríteni, hogy mitől fut hibára?
-
Gyerekek szerintem az 1 hszbe kellene egy GYIK.
-
törölt tag
Hi!
Van egy r5 2600x procim x370-es lapban. Az amd oldalán a specifikáció szerint a max boost órajele 4.2Ghz, Ez még soha nem érte el. Az afterburner-el kiíratom az összes logikai processzor frekvenciáját, de egyik sem lépi túl a 3.9Ghz-et, még a Cinebench alatt sem, pedig ott 99%-on fut. BF5 alatt se megy e-fölé. A max hőmérséklet 65-70C szokott lenni. Mi lehet a baj? -
Johni5
őstag
válasz
KaiotEch #11721 üzenetére
Nem épp erre gondoltam-BE nél nem volt kihívás az OC.FSB ben azért láttam fantáziát(sempron 145)de Pentium goldot se vennék.
Aventyr: Majd az első jegezésnél meglátjuk.Te azt a procit még minuszba nem vitted.Ilyen 1.4V on 4600MHz az beteg.Itt már az egyes széria betegsége sincs,hogy 0C alatt hasal az IMC 2666 max ramspeed re,meg PCI-e fagyott még le az 1xxx szériánál. -
Alpi.
addikt
válasz
Johni5 #11720 üzenetére
Naja, a high / low leakage procik. Azt hinnéd vicc, aztán meg...
Tuningolás szempontbol általában jó jel a nagy szivárgás vagyis a meleg proci. Nagy szivárgás, alacsony vid érték ! Ha ezek adottak, szinte tuti, hogy jól tuningolható procink van. Persze megfelelő hűtés mellett. -
Johni5
őstag
Azért nézd meg az fx 9370 és az fx 9590 nél az egyik példány 5Géza 52 fok volt,a másik azonos fesz beállítás mellett 80+ on járt.Aztán LN2 alatt kiderült,hogy jó az a kupak,csak egyik a nagyon jóból jött,a másik meg a szemétből.Erről tudna subaruwrc mesélni.De látod Zintel oldalon hány ilyet kifogtunk még a forrasztott korban is.--p4 630 és társai,vagy amd x2 széria.-- És akkor még a 6-7 es szériáról nem is beszéltünk.Szóval van itt is golden darab,meg fekete darab.
-
Alpi.
addikt
válasz
lostprophet #11712 üzenetére
Játék szempontjábol kb. mindegy, vagyis nyugodtan veheted a 2600X-et !
-
S_x96x_S
addikt
válasz
>Korábban már érdeklődtem, hogy 7600k-ról váltanék Ryzenre.
pár összehasonlítás:
i7600K vs. 2600x
https://www.anandtech.com/bench/product/2261?vs=2256i7600K vs. 2700x
https://www.anandtech.com/bench/product/2261?vs=21252600x vs. 2700x
https://www.anandtech.com/bench/product/2256?vs=2125 -
ADAM1337
nagyúr
válasz
A tesztek alapján az 5 is elegendő lesz.
Bár a 7. gen után, inkább a több szálas dolgokba lesz jobb, 1 szálon gyengébb mint a 7.gen. -
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem, hogy 7600k-ról váltanék Ryzenre.
Tovább kutatgattam, és a kérdés a következő a kérdés: 1080TI és 4k mellé érdemes 2700X-et venni, vagy elég a 2600X is?
Hardveraprón láttam újonnan mindkettőt (2600X 58500 Ft, míg a 2700X 93000 Ft áron), ami elég nagy különbség.
-
törölt tag
válasz
Zicokuka #11709 üzenetére
Nálam 1.33V kell 4.0 GHz-hez, miközben a MB VID már 1.4V fölött jár, sajna elég nagy a Vdroop és gyenge a chip is... Vissza is vettem, mert idle így 1.4V körül ment.
3.92 GHz hez elég 1.21V, szóval maradt is annyin.
80 Mhz nekem nem ér +100 mV-ot.
Melegedésről annyit, hogy Dark Rock 4 van rajta, játékok alatt többnyire 55-60C, de néha felugrik 66-ra majd utána vissza. Mondjuk ilyenkor a VGA elég szépen melegít.
Prime95 small fft 70C körül megy. Ami érdekes, hogy 70C proci mellett is szinte "hideg" a borda, lehet nekem sem egyenes az alja, bár annyira nem meleg, hogy érdekeljen -
Tyrel
őstag
válasz
micafighter #11687 üzenetére
Azt nem mondtam hogy delidelgetni kell, de szerintem látványosan nagy a szórás a melegedést illetően... van akinél 4.0-ra húzva a gyári szar kávédaráló hűtéssel idézem "nem megy 60°C fölé", másnál meg AIO vízzel is játszi könnyedséggel át lehet rúgni a 70°C-on is...
Hasonló beállításokkal van akinél tök hűvös, másnál meg kb. leolvad a cucc... persze lehet azzal magyarázkodni hogy "jajj de a ház hűtése így meg úgy", de ha visszanézed a képeket itt az emberek gépeiről, a döntő többségnek van normális háza, sok ventivel, és mellé egy olyan sztorival mi szerint a korábbi Intel-es konfig - amiről váltott - semmi hasonló problémákkal nem küzdött.Nekem az a szubjektív véleményem hogy némelyik processzor kupakja nem tökéletesen van illesztve, vagy esetleg forrasztva, vagy a forraszanyag mennyisége nem stimmel, a franc tudja, nem látok bele, de szerintem ezek a nagy kilengések többek egyszerű 'user error'-nál. Az is lehet hogy valami olyasmi húzódik a háttérben mint a Vegáknál volt, hogy több "összeszerelő üzem" is csinálja őket és ezek közt nem azonos a minőség, passz, de nekem gyanús hogy többről van itt szó...
Amúgy ha rákeresgetsz ilyen hőproblémára, nem csak ezen a fórumon ilyen nagy a szórás, sok külfödi site-on is találni olyat hogy (költői túlzással) az egyiknek folyékony nitrogén medencében úszik a gépe, a másiknak meg csak egy félbevágott krumpli van a CPU-ra dobva, és előbbi melegszik jobban...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Thrawn #11704 üzenetére
Persze ez lesz mert nincs más opció.
Viszont pont Win reinstall is van a láthatáron... Friss BIOS-szal úgy is az lesz a helyzet, hogy nem lesz fent új chipset driver csak az alap ami a windows-al jön. Ezért is fura nekem így AMD-re váltás után ez a nagy chipset hajhászat... Nem vagyok ehhez szokva, hogy mindig ilyen-olyan friss chipsetre kell vadászgatni. Persze másrészt örülök annak, hogy vannak fejlesztések, frissítések. -
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Ismét egy kis értetlenség alakult ki a fejemben...
Ott kezdődik a történet, hogy redditen turkáltam amikor megtaláltam ezt a témát amiben a srác arról ír, hogy van új BIOS a laphoz. Szeretném én is telepíteni...Aztán elnavigáltam az alaplapom oldalára, hogy csekkoljam az új BIOS-t.
A leírás szerint: "ASUS strongly recommends that you update AMD chipset driver 18.50.16 or later before updating BIOS."
Ellátogattam hát az AMD oldalára a chipset driverért. Itt viszont csak a régebbi, 18.10.1810-es (10/26/2018) drivert találtam.
Én visszamentem az ASUS oldalára, ott megtalálható a fent említett "Version 18.50.16.01
(2019/03/08)" driver.A problémám az, hogy szívesebben telepíteném az AMD oldaláról mert korábban is volt gond az ASUS-tól lehúzott driverekkel. A kérdésem: ha van új chipset driver az miért nem található meg az AMD oldalán?
-
törölt tag
válasz
Create. #11698 üzenetére
Legfrissebb BIOS ? Nálam a B450M Mortarbarban 1.17-et mutat a 2600-hoz 3.4 GHz mellé, az az 1.4V nagyon sok 3.6 GHz-hez. [kép]
Plusz fura, hogy DDR4 2400-at mutat, de 2900-as profil és 3200-as órajel van beállítva. Ráadásul a SoC is 1V alatti és a Dram is csak 1.2V-on megy. Biztos nem valami fail safe módban van a BIOS ?
Mindenképp érdemes lenne felrakni a legújabb (nem béta!) bioszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest