- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#Morcosmedve #32854 üzenetére
Köszi a vàlaszokat.Lenne egy kérdésem akinek van tapasztalata kérem segítsen.Ideiglenesen vettem az apron egy sapphire r7 250x kàrtyàt amíg nem tudttam megvenni a 290x-et
Egyszercsak elfüstöl(szerintem az egyik kondi).Garanciàlis januàrig.Ja amibe hasznàltam (xfx pro750,asus p9x79,3930k)El vittem gariztatni.Egy hónapig nem történt semmi.Ma irtam egy kellemes hangvételű emailt mert telóba mindìg lepattintottak.Érdekes pont ma jött vissza az üzletbe a beszàlítótól.Gondoloma az email hatàsàra.Az üzenetbe pontosan az àllt(A beszàllítótol vissza jött.Mivel égett nem fogadjàk ezérz mi is vissza adjuk a terméket.)Ilyenkor mit lehet tenni?Persze hogy égett mibel xar volt.A fogyasztóvédelemhez lehet fordulni?Màr csak elvböl is.A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest