-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
válasz
bajnokpityu #31899 üzenetére
Köszönöm a választ , király vagy
! akkor igen csak meg várom a 4xx szeriát
hát ha hozz majd megváltást fogyasztás terén !
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gamer21 #31896 üzenetére
a 290, és a 390mérve 1db SSDvel alapfeszen, 10%prociterheléssel evett 330at a konnektorból.
a 390X simán ehet vagy 400at. 550W sztem necces hozzá.legtöbb táp elkezd szemetelni a kihasználtságának 2/3ánál. még a seasonicok feszültsége ugrál ekörül. a 0.1V körüli stabilitás még megvan, de határon.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600 #31889 üzenetére
Ha nem kér irreálisan sok feszt, akkor nyugodtan mehet a plusz 100Mhz 24/7-be.
-
Gamer21
tag
Sziasztok !
Valaki tud a 390X fogyasztásáról mondani valamit ,tapasztalat alapján ? tényleg ilyen sokat eszik ?
Néztem teszteket és a hány teszt annyi féle fogyasztás ! egy 550 Wattos táp elég lenne neki ?Elég nagy radeon párti vagyok ! és vásárlás előtt állok , de ez a 400 Wattos rendszer fogyasztás , bakker nem sok egy kicsit, ?
-
Arminocska
csendes tag
Sziasztok!
A napokban sikerült szert tennem egy Giga R9 290 WF3-ra. Nem OC-s, csak sima. 947Mhz a gpu alap freki, a memnek meg 1250MHz. Tegnap sikerült megölnöm az egyik bios módosításommal, windowsban 1,5 perc és fekete képernyő. Most nem tudom hogy az 1100 MHz volt sok a gpu-nak vagy az 1400 a memóriának. Elpida memes egyébként. Még nem akartam babrálni mert ma meg az alaplap biosát öltem meg egy 4750 MHz-es i5-ös tuningal. Persze véletlen, valamit csúnyán elnyomtam.
Nem szoktam ilyeneket csinálni, egy éve ez a konfig lelke de még ekkora ökörséget nem csináltam. Másfél óra volt mire életet leheltem a gépbe, hogy egyáltalán a biosig eljussak.
Most 1050/1350-en fut stabilan.
Valaki akinek ilyen van tudna nekem mondani valami használható beállítást? Oc guru, afterburner, ilyesmi kizárva. Nem akarom hogy még egy plusz program ketyegjen. Feszültségértékekre vagyok kíváncsi. Arra főleg, hogy a gpu jobban bírja a tuningot a memória kevésbé, vagy ilyesmi.
Köszi!
-
trufa12
addikt
Én már tegnap berendeltem volt egy olyan érzésem ha most nem akkor drágábban veszem, erre mára felment az ára 108-ra tegnap 102-volt
így jól döntöttem, az hogy sikerül e kifizetni az már más kérdés ..
remélhetőleg amit beírtam hogy köv hét szerdára küldjék figyelembe is veszik... ha ki futározza nekem hétfőre az cinkes. -
monster95
tag
válasz
watador600 #31889 üzenetére
En is 2 honapja vagyok már kártya nélkül.Mivel a R9 290-nem elromlott 3 honaposan.javíthatatlan lett de legalább visszakapom a pénzt.Teszem fel ugy hogy én rontottam el
.Jövő héten meg is veszem a MSi R9 390-t.
-
watador600
senior tag
válasz
dannyl #31888 üzenetére
De, tökéletesen elég. Csak most egyenlőre a VSR-el tesztelek, mert szeretnék majd 2k-s monitort. És arra vagyok kiváncsi hogy hogy bírja. Mivel nem szeretem hogy törik a kép, ezért nálam fontos szerepet tölt be a v-sync, és hogy ezt betudjam kapcsolni, 60 fps fölött kell tartsam.
Valaki a kérdésre?
-
dannyl
addikt
válasz
watador600 #31887 üzenetére
GTA 5-re nem elég egy alap órajeles 390? Vagy milyen speciális igényeid vannak fps terén?
-
watador600
senior tag
Mekkora tuning az ami még mondjuk úgy hogy "egészséges" lehet egy kártyának? MSI 390-ről van szó.
Gpu core-nak én 1140mhz-t gondoltam, ez 100mhz plusz. Ha így használom, akkor lehet baja a jövőben? Esetleg ez alapfeszen mehet? GTAV-el játszom inkább, emiatt kéne az a kis plusz. -
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31885 üzenetére
Nemsokára az enyém is meg lesz rendelve.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #31882 üzenetére
Hát lassan a nemi szerveim állapota illik a felhasználói nevemhez.Televan a ...!
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdésem lenne Gigabyte R9 390x G1 Gaming vgára tudtok vlm jó hűtést?
A gyárija kicsit hangos.
-
Televan74
nagyúr
Ki is jött az új béta. Állítólag már javítva van a böngészős hiba.[link]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, egy gyors kérdés, az R9 290 támogatja a directx 12-t?
-
dannyl
addikt
válasz
tailor74 #31871 üzenetére
Ja, jó, hogy szólsz. Az adatlapomon lévő táp már nem él. Egy XFX XTR 550 van már helyette (javítom). Fogyasztást lesz@rom. Nem nagyon szoktam VGA-t tuningolni, általában alapból emelt órajeleset szoktam venni, ha nem veszettül drága az árrés. Pl most egy giga 280x-em van gyári 1100-on megy. Nekem nem kell több tuning, inkább veszek erősebb kártyát. Akkor jól sejtettem összességében, hogy jobb a 390, ha nem is sokkal, de ugye ahogy mondod, legalább van 8GB RAM (lehet csak 4-5 kell max majd később, de akkor se 3,5, mint a 970-nél)
-
válasz
dannyl #31870 üzenetére
Ha számít a fogyasztás, akkor 970, hanem annyira, akkor 390.. Már csak egyedül ezt tudom a 970 mellett említeni. Viszont.. 390-eknél a hőmérséklet, és a hang is rendben van ( legalábbis az ajánlottként emlegetett sapphire nitro, és msi kártyáknál biztosan. a giga 390 pont erősen nem ajánlott kártya), tehát a "kazánozás" itt már elfelejthető..
Pluszba ott van a 8 giga memória, ami vagy kell, vagy nem,de legalább van..
Ha az adatlapodon lévő Adata HM550 táp helytálló, akkor a tuningot ne nagyon erőltesd 390 esetén, de alapfeszen elégnek kell lennie.
Én is 2560x1080-on használom, teljesen jól helyt áll a kártya, hozza a 970 szitnjét simán, kivéve persze pár játékot (project cars, etc.)
-
dannyl
addikt
válasz
janos666 #31869 üzenetére
Végső megerősítésért jöttem. Gondolom unjátok már, de visszatekergetve nem találtam meg ezt a kérdést. R9 390 vs gtx 970. Melyiket vegyem, illetve ha r9 390, akkor melyik márka? Van vagy 20k különbség köztük. Pl. Giga tök jó áron van, az MSI meg annyira nem... Felbontás 2560x1080.
-
válasz
Aby_2014 #31867 üzenetére
Ha csak sima 15.7, nem 15.7.1-hotfix-v2 az a driver, akkor frissítsd.
(Nem, nem én szopatlak, az AMD, tényleg van egy tucat WHQL 15.7 driver.)
Próbáld visszavenni referencia órajelekre a maximumokat, és akár kapcsold ki tesztképp a PowerPlay-t (például AfterBurner-el "unofficial overclocking mode: without PowerPlay support).
A PowerLimit-nek csak jelentős terhelés mellett lehet jelentősége, ha emiatt elkezd visszatekergetni és egy köztes freki+fesz az instabil, webböngészőben nem igazán. -
Aby_2014
aktív tag
ASUS r9 290 OC 15.7 driverrel folyamatosan crashel netezés illetve játékok alatt.
A javasolt system agent feszt fel emltem már 1.005V-ra, elég sokáig jó volt, de ma újra dobálta az "illesztő program nem válaszolt és helyreállt üziket...Most megpróbáltam a power limitet + 10% emelni, illetve a mem frekit 1260-ról 1235 -re állítottam...
Mit tudok tenni, hogy megszűnjön ez az instabilitás?
-
Maotun
őstag
válasz
Tomdriver #31859 üzenetére
Üdv jók az eredményeid nagyon is
most alapon ez van fx 9590+290X lightning vga-val így használom mert így is elég.
1150/1450 nél 28xx pötty volt nekem is, de cpu-t 5,1 ghz-re lightningot feljebb húzva szemeteléses benchel se volt 3000 pöttyöm , szóval jó a kártya nagyon is!!!! -
-
Tomdriver
őstag
Tegnap kicsit megijedtem miután új házba költözött a konfig, olyan érzésem volt mintha iR alatt nem azokat az fps-eket produkálná a VGA mint amiket korábban.
Néztem nem toltam e át véletlenül berakáskor a bios kapcsolót LN2-re (ott nem a Lightningra tervezett frissített bios van, hanem az eredeti), de az is a helyén volt.Toltam hát pár valley-t különböző beállításokon - kérem csekkolja valaki akinek 290X-es karija van, hogy kb. ezeket az értékeket kapja e ő is?
A proci 4,6-on megy.
Előre is köszi.1150/1350 (ezt használom 24/7-re)
1200/1600
[/L
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Milka 78 #31854 üzenetére
Elől, hátul, és oldalt 1-1 12cm-es venti alacsony fordulatszámon (a vrm-nek nem segített a magas fordulatszám, a gpu, cpu hő meg elfogadható volt). Morpheus borda 2db Noisblocker Blacksilent XL1 gyári értékekkel. Most nincs rajta a Morpheus vrm, kétszer volt rajta és egy idő után bemelegedett. A gyári ref merevítés hűt egy két sünivel, így legalább merev a vga. A tervem hogy alubordát teszek a nyákra a vrm feletti részen, a nyák túloldalán. Zajos ventit nem akarok, mert éjszaka zavarja a feleségem. Régebbi játékok alatt nem melegszik, és nem 10 perc alatt lesz forró. GTA V alatt melegszik igazán, 1 óra után gpu 78C° vrm1 91C° vrm2 73C°.
(#31856) RolEnD_
Köszi az infót. -
fanti
addikt
válasz
watador600 #31847 üzenetére
Inteles drivert és a Virtut is!
Utána az alaplapi csatiba a monitort, és mehet a buli!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NandoXXL #31852 üzenetére
Ha Morpheusod van akkor ott nem jó valami.A kollégámnak (meg még itt jó pár embernek) a 290 alapon terhelés alatt 65-75 fok körül van a vrm1 (Morpheus vrm borda),de a gpu is 65fok körül alakul,vagy még alatta.Vagy rossz ventit raktál rá (alacsony légszállítás),vagy valami nem fekszik fel.
Pont a fent említett szett ami a legjobb vrm hűtéssel rendelkezik,ettő csak
Gyengébb van.
Zargasd zovip fórumtársat priviben.Ő Morpheut haszál,biztos tud segíteni.
A TaiChi-ben menni venti van beszerelve?Elöl befelé 1/oldal 2 szívó,hátul 1/felül 2 kifeléfújó?
Régebbi kuckó lehet csak kéne neki egy kis huzat belül. -
Milka 78
nagyúr
Elégnek elég az össz teljesítménye,de az a baj,hogy a tápod 2x18A-s ágra van bontva.Ha 1 ágról akarod etetni a 290x-et akkor be fog kapcsolni a védelem és leall a gép nagyobb terhelésnél.
Ha volt annyi esze az FSP-nek,hogy a két pcie csatit két külön ágra rakta akkor nincs gond (lehet a táposok meg tudják mondani).
Ha nem akkor sincs veszve minden,mert egy átalakítóval vihetsz más korbácsról is áramot a kártyának.
Kicsit lehet matekozni kell vele,hogy melyik korbács kell neked de megoldható.
Szerintem első körben próbáld ki megy e,max ha nem boldogulsz vehetsz erősebb 1 ágas tápot.
Mondjuk véleményem szerint egy komolyabb feszelős tuningra nem árt egy olyan táp ami tud 1 ágon 500w-t,biztot ami biztos alapon.Ha elekzded rugdosni a kártyát elég komolyan megindul az étvágya. -
NandoXXL
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #31850 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, Asus ref 290, Raijintek Morpheus hűtéssel, itt csere volt a gyári merevítés (hűtő része) átalakítva vissza lett téve, de a hőfok 4-5C° változott csak (Morpheus vrm borda 96-100C° körül volt max). Thermaltake Tai Chi. Persze itt hosszabb valley terhelésről beszélünk.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NandoXXL #31849 üzenetére
Meleg (baja azért nem lesz). Lejjebb kéne vinned vagy 10 fokkal.AB-ben vagy Trixx-ben egyedi venti profil.Emelj a fordulatszámon.Ezen felül hátlapra 8-9-12 cm-es ventit (itt már írtunk róla/keresővel keres rá).Ref kari?Milyen ház,milyen szellőzés?
Adatlapot töltsd ki,úgy könnyebben segítünk. -
NandoXXL
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #31846 üzenetére
Segítenél? ASUS R9 290 Valley extreme hd vrm1 94-99C° GPU 80-84C° elfogadható? (a vrm1-re gondoltam)
-
-
fanti
addikt
válasz
Casoli #31841 üzenetére
Virtu-t támogató alaplapoknál tudnád összedolgoztatni az IGPU-t és a GPU-t, én próbáltam már, benchmarkokban hozhat némi eredményt, a valóságban meg hát.......keveset, vagy épp semmit.
Akár lassulhat is vele pár játék.....nem nagyon éri meg vele foglalkozni DX11 alatt sem.
Bár én mértem nagy gyorsulást is anno itt.
-
fanti
addikt
válasz
trufa12 #31839 üzenetére
Azért baromságnak nem nevezném.
És ez nem az elhomályosításról szól, mint a monitorodnál.Én továbbra is kitartok a VSR mellett, és azt mondom, hogy az adott játékot ki kell vele próbálni, és ha jobban tetszik úgy, akkor használni lehet nyugodtan.
Egyéni ízlés dolga, nekem a COP-nál tetszik kimondottan.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Casoli #31841 üzenetére
Akkor sem lehet. DX11 nem támogatja natívan az IGP+dGPU párost (van valami program amivel be lehet fogni az IGP-t is, Virtu a neve, de az esetek 99%-ában többet árt mint használ). DX12 meg nem lesz elérhető HD 3000-en. Viszont emiatt semmi hátrány nem fog érni, mert a HD3000 harmatgyenge.
-
Gh00st
tag
sry, más topic
-
válasz
trufa12 #31839 üzenetére
Nem baromság ez, csak módjával kell kezelni.
Használati szempontból például szerintem ökölszabály lenne (teljesítmény és minőség szempontból egyaránt) a játékban és driver-ben mindenféle anti-aliasing eljárást kikapcsolni (főleg a post-process típusúakat, mint pl. az FXAA), hisz ez elsődlegesen lényegében egy SSAA.
Megítélési szempontból pedig érdemes lehet gondolni arra, hogy egyes játékok esetleg más egyéb paramétereket (például látótávolság, vagy különböző level of detail szintek, tehát akár textúrafelbontás vagy poligonszám, stb) is automatikusan magasabbra állít (nem a grafikus menüben, hanem a háttérben, számunkra egyáltalán nem, vagy csak a debug konzolban látható paramétereken keresztül) a felbontással arányosan, de ilyenkor ezt nem közvetlenül a VSR hozományaként kell felfogni (ezeket általában el lehetne érni CFG file tweak-eléssel, vagy ha még nincs minden maximumra húzva a menüben, akkor akár onnan is, a VSR ehhez ilyenkor csak egy drága kerülőút).
És érdemes lehetne még hozzátenni, hogy ideális esetben a virtuálisnak el kéne érnie a valós felbontás négyszeresét (pixelszámban, sorban vagy oszlopban szólva a dupláját), ilyenkor lenne meg a tisztesség anti-aliasing hatás vízszintes és függőleges értelemben is, illetve ilyenkor lehetne elvárni, hogy ne legyen észrevehető mértékben vagy homályos vagy "kristály-zajos" érzetű az átméretezett kép. Vagy ha a duplázás nem érhető el, akkor legalább másfélszerezni kéne, de nem csak úgy rábökni véletlenszerűen valamilyen felbontásra, ami épp megtetszett és épp elbírja a VGA adott játékkal és más játékbeállításokkal...
-
Hoz valami plusz teljesítményt, ha az R9 290 mellé engedélyezem az i7-ben lévő integrált HD graphicsot?
-
P@ly
tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy MSI 390X videokarit.
Olyan kérdésem lenne, hogy a mostani Aurum Gold 500W-os tápom elég-e hozzá, vagy inkább vegyek egy nagyobbat? Ha igen, akkor mekkorát? 600W körül?A gépem:
Asrock Z77 Exteme 4
i7 3770K@4.5 Ghz
4X4 GB RAM (1600 Mhz@1.5 V)
1 db 2 TB WD Green
1 db 1 TB WD Intellio Power (WD10EURX)
1 db SSD
5 db ház ventilátorKöszönöm!
-
-
RazoR
veterán
A VSR az AMD-nél akkor ugyanaz, mint a DSR a zöldeknél ugye?
-
oliba
őstag
válasz
janos666 #31826 üzenetére
Erősen játékfüggő. Van amelyik játék sokkal szebb lesz tőle, de van olyan, ahol az élsimítással többet ki lehet hozni a grafikából.
fanti: igen, főleg a fű, rács, lombkorona és a sűrű vonalkás tárgyak (kerítés, autó hűtőrács, stb...) lesznek sokkal szebbek. Ezeket élsimítással meg sem lehet oldani
hpeter10: és a smoothot kikapcsoltad nv driverben? Nálam sokkal élesebb lett a kép a DSR-től.
-
válasz
#Morcosmedve #31828 üzenetére
Igazat adok az érvnek, de ahol csak az FXAA az alternatíva, az sokkal mosottabb.
Olyat próbáltál már, hogy maga a játékmotor csinálja a resample-t? Pár hsz-el lentebb írtam pár példát, amiben szerintem jól működik (jobban, mint a VSR, már csak azért is, mert nyilván csak a játékon belül aktív, tehát barmolja szét a Windows asztalt, hogy kézzel ki/be kelljen kapcsolgatni...).
-
-
oliba
őstag
RazoR8402: jobban eszi a ramot
fanti: nvidia kártyán ki lehetett kapcsolni ezt a homályosítást. VSR-től csak nagyobb felbontásból számolja a képet, amit visszaskáláz natív felbontásra. Ettől lesz szebb a kép. Én is használtam sok játékban, mert sokkal szebb lesz tőle a kép.
-
fanti
addikt
válasz
Malibutomi #31800 üzenetére
Én is használom a VSR-t, szerintem is szebb így a kép, mint natív felbontásban.
Crysis, Crysis Warhead, STALKER Call of Pripyat, ezekkel lényegesen szebb így, bár a kép tényleg valamelyest mosottabb, és nincsenek benne annyira pengeélek, de sokkalta moziszerűbb így az élmény, vagy mondhatnám azt is, hogy valósághűbb nekem így.
-
RazoR
veterán
Ez a VSR cucc profitál a több vram-ból, vagy ebben az esetben mindegy?
-
xxxxxxxxx
tag
Én is mindent VSR el játszom 3200X1800 bár amiket én gémelek ott megvan a legdurvább helyzetekben is a 45FPS 4X vonalsimítás mellett, játék válogatja. Tudom felesleges szinte a vonalsimítás, de ha full akkor full
AMD meghajtóba minden max minőségre van véve.castiels: 380 Nitro pénztárcakímélőbb megoldás Full HD felbontásra. Ugyan azon jó tulajdonságai lehetnek mint nagyobb testvérének halk és hűvös. Bár 3 venti elég jól gazdálkodik a 390esen. Összehasonlító teszt.
-
válasz
Laja333 #31816 üzenetére
Tényleg, egy Cyberfox böngészővel 2.5/4Gb a GRAM használatom.
Ettől függetlenül nekem több pontot dobott vele a Valley.(Talán meg kéne ezt honosítani, hogy GRAM, mint Graphics- vagy inkább GPU RAM, mert a VRAM összekeverhető akármelyik RAM [GPU vagy CPU, stb] feszültségével, mikor nem írunk mellé számot és/vagy mértékegységet, csak relatívan vagy önmagában emlegetjük.
)
Bizakodó voltam, mikor nemsokkal a Win10 megjelenése előtt nem csak viszonylag gyorsan álltak elő viszonylag stabil WDDM 2.0 driver-el (pedig még maga az OS is tesztverziós volt), de ezzel párhuzamosan még sokat javítottak is a CPU használaton.
Azóta viszont úgy néz ki, mint ha a 15.7 megjelenésekor mindenki elment volna szabadságra és csak a titkárnő intézi a hotfix és beta driver megjelenéseket, amik csak látszólag cammognak valamit előre, de igazából egy helyben áll minden, se nem stabilabb, se nem gyorsabb egyik driver sem, nincs se új feature, de még érdemi bugfix sem legalább ugyan annyi új known issue nélkül, de úgy túl sok build sem szaladgál ki a netre. Csak telnek itt a hónapok, míg várok olyan egyszerű dolgokra, hogy Win10 alatt is legyen tripple-buffering Mantle-el. -
blu79
addikt
Ha valakinek szüksége van rá : [link] 15.9 béta
-
válasz
Ha VSR mellett kikapcsolnád az FXAA-t, talán még értelme is lenne.
Esetleg próbáld ki egy Frostbite 3-as játékban a Render.ResolutionScale kapcsolót. Valós időben ("pislogás" nélkül) lehet kapcsolgatni (1.0-ról indulsz, a 2.0 az a monitorod duplája mindkét irányban, pl 2k->4k, de fogad tizedestört értékeket is, pl. 1.5). Ott legalább elmehettem a monitorfelbontásom duplájáig is (2.0 felett összeomlott).
A The Talos Principle-ben (Serious Engine 4) is tudsz hasonlót a menüből, ott még a resample algoritmus is váltogatható (a bilinear a leggyorsabb és leglágyabb, a Lanzcos lassabb, élesebb, "zajosabb").Szerintem a játékba épített szoftveres megoldás sokkal kedvezőbb a legtöbb szempontból, ugyanakkor még most sem éri meg igazán az SSAA. Egy normálisan működő MSAA-t kéne valahogy újra életre kelteni az új technológiákkal, mert az SSAA még mindig méreg drága, a post-process pedig összességében gyenge minőségű (szarrámaszatolja a textúrákat is faltól-falig).
Semmi baj nem lenne szerintem a 4x MSAA-val, ha úgy működne, mint a DirectX 8 időkben, amikor még nem volt divat a deferrend rendering és nem volt szinte teljesen eredménytelen az MSAA lefuttatása (már képminőség oldalról, mert ma is lefut, az fps is leesik, csak a recék szinte egytől egyig ott maradnak).
-
Laja333
őstag
válasz
kingpython #31811 üzenetére
Eddig nekem így működött, igen. Feltelepítés után alap helyzet a Mantle. Mondjuk eddig BF4-et, Sniper Elite-et, és DA:I-t próbáltam. Egyébként beállításokban állítható, de újraindítás szükséges, BF4 esetén mindenképp.
De mintha az rémlene, SE3-ban külön Mantle indító fájl van.
-
kingpython
aktív tag
Egy kérdés: ez a Mantle API hogy működik, ahol van, magától vagy be kell valahol kapcsolni?
-
http://pcworld.hu/szoftver/itt-az-amd-catalyst-15.9-beta-driver.html Új beta ati driver érkezett.
-
fox64
tag
válasz
Malibutomi #31807 üzenetére
még egyszer leírom,50"
2.5m még eléggé közelinek mondható a 127cm-es kijelzőhöz. -
GeneraL_XTX
veterán
-
fox64
tag
válasz
Malibutomi #31805 üzenetére
Lehet a tv miatt van de én 50"-on kb 2.5mről nem láttam különbséget pedig több játékkal is próbáltam ezt a vsr témát.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31803 üzenetére
Igen. Pl ekkora felbontas egy FXAA-val (vagy akar elsimitas nelkul is ) szebb mint 1080 MSAA-val. En legalabbis latok ott receket 2x 4X MSAA mellett is, itt viszont nem.
Szebb egy jatek 3200x1800 high fxaa-n, mint 1080p very high, 4x msaa-val. -
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31803 üzenetére
Próbáld ki, aztán eldöntöd mennyi értelme van. Egyébként én csak olyan játékok esetén használom, ahol bőven elég a 290X teljesítménye, így még szebb a látvány azonos grafikai beállítások mellett.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ennél feleslegesebb dolgot én nem olvastam még. Bocs ha esetleg rosszul értelmezem, de azért veszed lejebb a beállításokat, hogy egy olyan felbontáson tudd futtatni a játékot, amit meg se bír jeleníteni a monitorod?
-
vg
addikt
válasz
Van értelme egy 1080 monitornál/tv-nél ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- OpenMediaVault
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest